8 Nisan 2020

Avon Euphoric Maskara ve Elmas Kesim Mat Ruj İncelemesi..

Bu hafta #birürünüçyorum yazılarında 2 ürün var ama bu sefer cilt bakımı değil ikisi de makyaj ürünü olacak. Cilt tipine göre değil ama kirpik yapımıza, beklenti ve bir ruj ve maskaradan istediğimiz şeye göre yorumlarımızı yapacağız. Bakalım hangimizin beklentisi sizinki ile uyuşacak.


Ürünlerimiz Avon'un yeni euphoric maskarası ve elmas kesimli mat ruju olacak. Avon rujları ve maskaraları oldukça seven ve özellikle mat rujlarını sürekli kullanan biri olarak rujdan beklentim gayet yüksekti benim.  Maskaraların bazıları gerçekten çok başarılı bazıları ise beklediğimi vermediği için bu maskaradan da beklentimi çok yüksek tutmamıştım.




Öncelikle iki ürün de çok şık, görüntü olarak renk olarak beni çok mutlu eden ürünler. Genel olarak bir ürünü alırken drugstore bile olsa, ucuz bile olsa görüntüsüne de önem veririm ben. Zaten Avon son zamanlarda çıkarttığı 3-4 ruj serisi ile çok başarılı olmuştu. 

l

O zaman hemen önce ruja bakalım. Bendeki rengi canlı koyu mat bir bayrak krmızısı olan Legendery rengi.Toplamda 11 renk var ve hepsi bordo-kırmızı tonları. Sert ve kuru yapıda görünse de yapısı yumuşak ve kolayca sürülüyor. Dudağı kurutmuyor. 



Mat görüntü veriyor ama sabitlenmiyor. Yani kalıcı değil. Sizin bir şeyler yeyip içme hızınıza, dikkatinize hatta ruj yeme alışkanlığınıza bağlı olarak kalıcılık süresi değişecektir. İyi haber üzerine kolayca tazeleme yapabilirsiniz. Çoğu kırmızı ruj gibi köşelerde birikme taşma ve kanama dediğimiz akmayı yapmıyor. ve evet ruj yeme diye bir şey var ben sürekli dudaklarımı yaladığım için kalıcı rujlar bile çok dayanmaz bende. 


Rengi harika, şimdilik 1-2 defa sürebildim ama karantinadan sonra dışarı çıkarken süreceğim ruj bu olacak.



Maskaraya gelirsek, dediğim gibi bundan beklentim çok yüksek değildi.Avon bu maskarayı yumuşak kum saati fırçası ile kirpikleri tek tek ayırır ve uzatır demiş. Ayrıca siyah karbon pigmentleri ile de hacim vereceği belirtilmiş. 



Bu tarz fırçayı gerçekten de çok severim. Kirpikleri iyi kavrar ve uzatır. 
Bu maskarayı da henüz 2-3 defa denedim.  Öncelikle çok güzel kıvırıyor kirpikleri ve tek tek ayırıyor. Kesinlikle topaklanmadığı için de ağırlık yapmıyor. Ama uzatması ve hacim vermesi orta karar bence. Elimde Avon'un daha iyi uzatan ve hacim veren maskaraları var. Ama rengi gerçekten çok siyah olduğu için kirpikler çok belirgin ve hoş görünüyor.

Sonuç olarak ruj beni kesinlikle hayal kırıklığına uğratmadı. Gayet başarılı, serideki bütün renkler güzel ve Avon kataloglarında sürekli indirim olduğu için de çok uygun fiyatlı. Maskara da fena değil, beklentiniz tek tek ayrılmış ve kıvrılmış orta uzunlukta ve belirgin kirpiklerse aradığınız maskara budur. Ben biraz daha hacim vermesini isterdim. Bu ürünleri almak isterseniz bana ulaşabilirsiniz. Nilgün'ün yazısı için buraya, Gül'ün yazısı için ise buraya tıklayabilir ve onların bu ruj ve maskara hakkında neler düşündüğünü öğrenebilirsiniz.
Sevgiler..






17 yorum:

  1. Maskara benim için günlük olmanın ötesine geçemedi ama ruju çok beğendim ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan ruj harika tam benim rengim..

      Sil
  2. Maskarayı ben epey beğendim:)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam tamamiyle kişisel tercihler önemli canım :-)) güle güle kullan...

      Sil
  3. Mascarayı aşırı sevdim, rujun desire rengini çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun senin kirpiklerine çok iyi etki yapacaktır zaten diye düşünüyorum..

      Sil
  4. iki üründe de yorumlarımızın aynı yönde olması :))) yanlız rujlarda Flawless, Perfection ve Worthy i isteyeceğim galiba !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily yeni katalogda ben de gözüme kestirdim iki renk alacağım :-))

      Sil
  5. Bende Avon'un parfümleri ve rujları ilk beğenilerim arasında...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmaüzmez rujları bence süper hem renk çeşidi bol hem de hesaplı..

      Sil
  6. Ruj konusunda kesinlikle aynı fikirdeyim .Bir kere renk zaten beni çoktan cezbetti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme renk şahane kesinlikle :-))

      Sil
  7. güle güle kullan rujun rengi ve görünüşü gerçekten çok güzelmiş
    sevgiler
    makyajlikareler

    YanıtlaSil
  8. ruj süfer bişiye benziyooo :)

    YanıtlaSil
  9. Rujun rengi harika ama resimlerin çoğunu göremedim.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...