5 Mart 2020

Şubat Bitenler..

 Bir ayı daha geride bıraktık. Şubat genel olarak sevdiğim bir ay değildir ve çok yavaş geçer benim için ki bu sene de böyle oldu. Neyse geride bıraktığımıza göre hemen bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.




Banyo ürünleri, Nivea duş jeli fena değil kokusu şahane ama kalıcı değil. Benri duş jeli bir daha alınmaz çünkü çok sevmedim ama sıvı sabun güzel. İndirimde alabilirim. Thalia sıvı sabun harika, kokusu çok hoş değişik çeşitleri varsa alabilirim bunu. 


Elancyl karın bölgesi için sıkılaştırıcı krem, sürekli kullanımda fena değil bence ama duşta kullanılan başka bir cinsi var ki onu tercih ederim. Pomellos şampuanlar, fena değil bunlar. Hacim verici olanı oldukça beğendim ben. Celenes deodorant çok başarılı, yazdan beri kullanıyorum terliyorum ama koku yok süper. Yedeğim var bitince tekrar alırım. Splat diş macunu, fena değil alınabilir. 


Acvit beyazlatıcı krem, bunu biraz kullanmıştım ama pek işe yaramadı ben de bıraktım artık çöpe gidiyor. La Roche Posay hassas ciltler için krem çok sevdim bunu, kil maskelerinden sonra direkt bunu sürüyorum ve cildim harika nemleniyor. Acı badem sütü, bunu makyaj temizlemek için kullanıyorum. Makyajın kabasını iyi alıyor bence. Wuti kozmetik göz kremi, hiç beklemediğim kadar başarılı ve yeniden alınacaklar içinde yer alıyor. Vichy slow age krem, bunu da çok beğendim. Göz kremi ile birlikte yeniden alacağım. 


Biotin içeren bir besin desteği, nereden aldım hatırlamıyorum ama çok etkisi olmadı. Farklı bir marka ile devam ediyorum kullanmaya. Cake Beauty el kremi, şahane nem veriyor. Kokusu da güzel ve yapış yapış değil. Bitti diye atmadan önce bir kesip bakayım dedim ve içinden o kadar fazla çıktı ki başka bir kutuya aktarıp kullanmaya devam ediyorum şu an. Bir el kremi de Loccitane'dan, bu da güzel nem veriyor ama fiyatı oldukça yüksek. 


Yapısı bozulan ojeler çöpe gitti. Farmasi makyaj sabitleyici sprey, fena değil alınabilir bu yine. Beaulis markasının jel aydınlatıcısı, bunu instagramda göstermiştim yapısı bozulmuş oksitlenmiş. Sonra 4-5 kişi de de aynı şeyi gördüm. Alan herkesin başına aynı şey gelmiş, ürünün yapısı bozulmuş. Ben bu ürünü ilk çıktığında alıp yazmıştım ve hatta tavsiye de etmiştim çok hata olmuş. Bir daha bu markadan bir şey almayı düşünmüyorum. 
The balm markasına ait mini bir ruj, çok severek kullanmıştım bunu ama iyi ki minilerini almışım. Yenisini almayı düşünmüyorum. 
Meşhur Nars bronzer laguna, eskiden çok severdim. Gerçekten soğuk tonlu bir bronzer arayanlar için tavsiye edebileceğim bir ürün ama tam boyu 290 TL. olmuş. Çok daha uygun fiyata alınabilecek o kadar güzel bronzerlar var ki artık bunu almayı hiç düşünmem açıkçası. Benefit gimme brow'un tester boyu, çok başarılı ama bunda da minik bir fiyat sorunu var, tam boyu 265 TL. yani hiç düşünmüyorum almayı. 


Benri aseton tabi ki yine bitenlerde yerini aldı. Evde 3 tane daha var şu an. Blistex dudak kremi ve Rival de young dudak balmı ikisi de çöpe gitti. Blistex sanki yağlı bir şey yemişim de o yağ ağzımda kalmış gibi bir his uyandırıyor bende. RdY ise çok çabuk bozuldu ve kötü kokmaya başladı. Yoksa simli yapısına rağmen severek kullanıyordum. 


Isana pamuk ve Watsons ıslak mendil sevdiklerim arasında, sürekli alıyorum. Benri ıslak mendili çok sevmedim. Ama Benri hijyenik mendiller fena değil. Fiyatları da uygun alınabilir. 



Bu ay denediğim maskeler, Loreal göz ve saç maskesi güzel onları indirimde yedekledim zaten. Yaş uzmanı ise çok kayda değer değil bence. Who cares maskelerden aydınlatıcı özellikte olanı da seviyorum. Onun da yedeği var zaten.

Bu ay da fena geçmedi, alışveriş yazısında buluşmak üzere yorumlarınızı bekliyorum. 
Sevgiler..

20 yorum:

  1. Nivea ürünlerini genelde seviyorum ben. Farklı bir duş kremi var onu kullanıyorum bu aralar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi nivea duş ürünleri güzeldir genelde...

      Sil
  2. Beaulis markasının ürünleri fena olmuyor aslında. Ojelerinden çok memnunum 4 güne kadar uçlardan bozulmadan durması fiyatına göre beni çok şaşırtmıştı. Ruj ve eyelinerı da hiç fena değil. Buhar maskesinden göremedim görsem indirimde depolayacaktım. Ortak biten ve sevdiklerimiz varmış =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik ben Beaulis'in bir tek ilk çıkan paletini sevdim :-)) buhar maskesini depoladım 2-3 ay yeter bana şu an...

      Sil
  3. Bir arkadaşım be beauty markasının asotonunun iyi olduğunu soyluyordu, benri hıc denemedım ben duş jelınde.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamkokoş ben de denemedim ama benrinin asetonundan memnunum ben değiştirmem onu...

      Sil
  4. yeni ürünler güzel ürünler kullanman dileğiyle audrey
    ben la roche çok geç keşfettim ne yazık ki
    kreminden gerçekten inanılmazzz memnunum
    aslında yağlı cildim olmasına rağmen harika dengeledi
    hatta artık yağlanma bile yaşamıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @almanyalıgelin evet LRP'nin cilde özel ürünleri olduğu için iyi iş görür hepsi...

      Sil
  5. Celenes roll-on u ben de eşime almıştım fakat memnun kalmadık biz. Ter kokusunu engellemedi. Kişiden kişiye fark ediyor sanırım etkisi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilüfer erkek tipi terlemeye bunun iyi geleceğini sanmıyorum erkekler için özel deodorantlar var. yarınki yazımda bir öneride de bulunacağım zaten bunun için:-))

      Sil
  6. Çok güel ya hem kullanıp hemde hakkında bilgi vermek bir ürün fiyatları da vardı bir kaçında teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hürpos fiyat hakkında çok bilgi veremiyorum çünkü çok değişiyor fiyatlar ancak kendim kaça aldım onu yazabilirim...

      Sil
  7. ilk fotidekilere bi bakiyim tenks :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone senin için özel kişisel bakım ürün öneriler yazısı hazırlayacağım :-))

      Sil
  8. Bizde de sıcak geçti çabuk bitti o yüzden. Bol bol dus jeli ve krem bitti 😅

    YanıtlaSil
  9. Hakkını verdiğin bir şubat ayı olmuş, muhteşemsin canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıyorum çok teşekkür ederim :-))

      Sil
  10. Wuti'nin göz kremini henüz açmadım ama diğer kullandığım ürünleri çok iyiydi. Celenes roll on artık favorim oldu. Stoklarım yakında :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan wuti göz kremini çok seveceksin bence :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...