16 Mart 2020

Loreal Paris Modern Koleksiyonu İncelemesi..

Bugün sevdiğim bir markanın Loreal Paris'in Paris Modern makyaj koleksiyonundaki 5 ürünü inceleyeceğiz. Aslında bu ürünler ayrı ayrı zaten mevcuttu ve ben 3 tanesini çok severek kullanıyordum. Diğer ikisini de oldukça beğendim ama. 


Koleksiyonda 5 ürün var demiştik. Bunlardan Glow cherie natural glow enhancer ışıltı veren renkli nemlendirici light glow rengini daha önce bir tüp kullanıp bitirmiştim. Bunu doğal aydınlık verici olarak fondöteninin altına, fondötenle beraber, tek başına veya sadece hafif bir aydınlatıcı olarak kullanabilirsiniz. Verdiği sonuç harika, cilt tonunuza göre mutlaka denemenizi öneririm.
Color queen tekli farların ise yapıları harika, yağ gibi kayıyor ve çok güzel bir yansıma veriyor. Bendeki bu rengi extraordinnaire rengi harika bir rose gold tonu, sevenlerine mutlaka önereceğim bir renk.  Bu rengin bitişi metalik ama serideki diğer renklerin tercihe göre mat satin ve simli bitişleri var. Özellikle stunner ve superior renklerine de bakın derim. 


Yine kullandığım başka bir ürün de  signature liner kalem, ama bunun yapısı değişmiş le liner signature olmuş, yeni renkler eklenmiş. Bendeki 01 numara noir cashmere ama kahve ve aydınlık veren ten rengini de özellikle beğendim.  Daha önce neden denememişim dediğim iki ürün ise Volumisse ekstra siyah maskara yine yeni bir ürün skinny definer kaş kalemi oldu. Loreal maskaraları genelde severim bunu da sevdim. Kirpiklere 5 kat daha hacim verme vaadi var. Bu kadar yoğun bir hacim vermiyor bana göre ama güzelce uzatıp biçimli bir şekilde açıyor. Kaç kat sürersem süreyim topaklanma yapmıyor. 
Kaş kalemi ise ince uçlarla hassas uygulama yapmak isteyenlerin bayılacağı bir ürün. Arkasındaki fırça ve 6 adet renk seçeneği ile oldukça güzel bir ürün bence.


Cherie glow'u denemeyenler için mutlaka bir uygulama öneriyorum. Ben geçen yaz başında ilk defa çıktığında Watsons'da görmüş denemiş ve hemen almıştım. Ürün ayrıca karpuz özü içeriyor ve simli bir bitişi de yok. 


Kaş kalemi ve le linerın u. görüntüsü. Kaş kalemi bu ara son zamanlarda kaş maskarası ile uygulamaya yapmaya alışan ve çok rahat bulan beni bile maskaradan vazgeçirdi. 


Bendeki renklere bunlar. Kalemin 8, kaş kaleminin ise 6 rengi var. 


Kaş kaleminin arkasında böyle de bir tarak aparatı var. Bunu çok faydalı buluyorum.. Daha önce kalem kullanırken ayrıca almıştım ama şimdi bunun arkasında olunca ona gerek kalmadı. 


Maskaranın fırçası da güzel. orta büyüklükte, kirpikleri rahatça kavrayabilen yapıda. Çok ıslak değil ama çok da kuru değil. Tam kıvamında bence. Sürerken uğraştırmıyor ve akma bulaşma yapmıyor. Bu özellikleri ile favorilerimden biri oldu. 


Color queen farların bu rengine ben ilk gördüğümde de bayılmıştım ve hemen bu rengi almıştım. Sonra 2 renk daha firma yollamıştı. Hepsini de severek kullanıyorum. 

Ürünlerin hepsi tanıtım fiyatı olarak Watsons'da mart ayı sonuna kadar 49.90 TL. olarak satışa sunuldu. Ayrıca 3 ürün alana da bir ürün hediye olacak. Ben olsam glow cherie, color queen far ve yanına da maskarayı kesinlikle alırdım. Siz neler alırdınız bu koleksiyondan, yorumlarınızı bekliyorum.
Sevgiler..






20 yorum:

  1. Güzel günlerde kullanmanızı diliyorum sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Harika bir seri güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
  3. Glow Cherie geçen seneden bugüne kadar zaten favorimdi bayılarak kullanıyorum diğerlerini de oldukça sevdim güzel günlerde kullanılsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @galaxyeskizi glow cherie favorim :-)) teşekkür ederim...

      Sil
  4. Kaş farı ve göz farı Ba bayıldım bende 😍 güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyakjlıkareler teşekkür ederim :-))

      Sil
  5. loreal paris. ne güzel de miii. çok eski marka yaa 120 yıllık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet çok eski ve güzel bir marka..

      Sil
  6. Farın tonuna bayıldım ben yalnız, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet farın rengi harika :-)) teşekkürler...

      Sil
  7. Farın rengi çok güzel, indirimde bakmalı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan özellikle bu renge bak mutlaka :-))

      Sil
  8. Ben farı ilk çıktığı zaman beğenip almıştım. Yapısını çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet farı ve glow cherie'yi ben de almıştım :-)))

      Sil
  9. Renkler güzel. Eve kapandik ama ruj sürüyorum en azından moral olsun 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ruj ve maskara sürerek moral buluyorum ben de :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...