2 Aralık 2019

Kasım Ayı Bitenler..

Kasım ayı da bitti ve geldik yılın son ve en sevdiğim ayı olan Aralık'a. Bu ayı da gayet güzel bitirdim ve bu yıl baya iyi bir performans sergilemiş oldum bitenler konusunda. Umarım yılı böyle iyi kapatırız. Tabi hemen bakalım Kasım ayında neler bitmiş neler çöpe gitmiş.





Herbal&Essences şampuan, nefret ettim diyebilirim ki ben hiç bir ürün için kolay kola bu lafı kullanmam. Bana çok kötü geldi her kullanışımda saç derimi kuruttu, kepeğe sebep oldu. Saçımı iyice söndürdü. Yarısına kadar kullanıp gerisini duş jeli olarak kullanarak bitirdim. Bir daha bu markadan şampuan almayı düşünmüyorum. Olay'ın bizde olmayan bir duş jeli, arkadaşım Amerika'dan getirmişti. Fena değildi burada olsa alabilirdim. TBS hindistan cevizli body butter, güzel ama bereketsiz bir ürün üstelik fiyatları da çok artmış. Bu boyuttaki body butterlar 129.90 TL. müsaadenizle kendilerine yok artık demek istiyorum. 
Loccitane'ın minik bir el kremi, bu aldığım bir ürünle hediye verilmişti sanırım. Etkisi güzel ama bunlar da çok pahalı maalesef.



Miniso'nun bir yüz nemlendirme spreyi, etkisi çok iyi ama şişesi berbattı. O yüzden başka şişeye aktardım kendisini. Yeniden alırsam yine aynısını yaparım. Isana çift fazlı göz makyajı temizleme suyu, bence başarılı ve yeniden alınır. Thalia midnight rose yüz kremi, nemlendirmesi iyiydi bunun. Gece yatarken kullandım. Üstelik kokusu da çok güzel. Yazın bile cildime ağır gelmemişti. 
Procsin'in Hyaluronik asit içeren yüz yağı, ben bunu çok beğendim. Biliyorum markayı hiç sevmeyenler var ama bir kaç ürünü var ki gayet başarılı ve çok da uygun fiyatlı. Bu da onlardan biriydi. Yedeğim var ve mağazaya gittiğimde bir tane daha alacağım. Sephora'nın canlılık veren yüz yağı, bu da fena değildi alınabilir. 


Bir kaç tane tester ürün kullandım. Yeni bir krem arayışındayım ve karar vermem için bunları denemem gerekiyordu. İçlerinde en çok Dior'u sevdim.  Sephora'nın peeling yapan dudak balmı fena değildi ama peeling özelliğini ben göremedim, normal bir balm gibiydi bence. Loccitane maske şahane bir şey, buna ayıracak paranız varsa kesinlikle önerebilirim. 
Garnier göz maskesini de seviyorum, evde çok yedeğim var. İndirim oldukça alıyorum zaten. 


Şunun içinde pek çok tester vardı, aslında iyi bir markaymış ama biraz baktım da fiyatları yüksek. Yine de serumunu özellikle beğendin. 


Dove ve Komili sıvı sabunlar,  ikisi de fena değil, indirimde ikisini de alabilirim. Smile lab diş macunu, işte bunu çok beğendim. Ağzıma kesinlikle keskin nane tadı gelmedi ve güzel temizliyor. Biotin tabletleri, ilk bir ay için cildimde gösterdiği performanstan memnunum. Saç ve tırnak için kullanmaya devam etmek gerekiyor. 
Fresh&soft makyaj düzeltme çubukları, bunlar çok işe yarıyor, evde baya var bunlardan özellikle göz makyajımı düzeltmek için çok kullanıyorum ben bunları. 



Gelelim makyaj ürünlerine, bu ay oldukça iyi durumdayım, bir fondöten ve aydınlatıcı krem  bitirdim daha ne isterim. Loreal infallible fondöten gerçekten çok başarılıdır. Ben bunu kendim almıştım, çok beğenince bir tane daha aldım. Yani yedekli kendisi. Glow cherie de çok sevdiğim bir ürün ama elimde çok likit aydınlatıcı var. Gerçi bu bütün yüze uygulamalık ama yine de yedeklemedim şimdilik. Belki yaza doğru tekrar alırım. Eski süngerler çöpe gidiyor, hepsi pıtır pıtır kuruluktan ötürü dökülmeye başladı çünkü. 
Kiko'dan bir kalem far, rengi harikaydı. Tabi ki rose gold almıştım. Şimdi bunların ambalajı değişmiş. Renkler de biraz farklılaşmış. Aklımda iki renk var ama black fridayde Kiko'nun yaptığı 6 al 3 öde indiriminden alamadım. Çünkü almak istediklerimin fiyatları çok değişikti ve bu şekilde bana uyguna gelmedi.Yılbaşında falan %20-30 gibi bir indirim yaparsa alacağım. 
Avon'un yaz kutusundan çıkan dudak yağı, bayılarak kullandım ve bitti. Gelecek yaz ürün olursa tekrar alacağım.  Avon Mark makyaj sabitleyici de bitti. İlk başta fazla sevmemiştim ama sonradan da beğendim, fena değilmiş yeniden alınabilir yani.



Rimmel London oje bazı nail nurse, bu oldukça iyi bir baz ama uzun zamandır göremiyorum. Yine bakacağım tabi. Benri aseton demirbaş, isana mendilleri makyaj çıkartmak için kullanıyorum. 
Isana organik pamuk da bana normalinden çok farklı gelmedi, normal pembe renklileri almaya devam edeceğim.

Bu ay da böyle geçti, yılın son ayını başarı ile geçirip yeni yıla temiz girmek istiyorum. Bitenlerden sonra alışveriş yazısında görüşmek üzere.
Sevgiler..

26 yorum:

  1. Cidden epey bir ürün tüketmişsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi düzenli kullanınca böyle oluyor :-))

      Sil
  2. Gelsin yeniler :) Alışveriş yazısını sabırsızlıkla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajliyorum yarın yayınlayacağım :-))

      Sil
  3. Çok bilgilendirici bir bitenler yazısı olmuuş. Yalnız bu yabancı markalara çok karşıyım ben sanırım ya özellikle de çok küçük cc liklere. Geçen gün lamerin bir nemlendiricisinin fiyatını gördüğümde de ağzım açık kalmıştı :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevdiğimgünlük la mer ayrı bir kategori ben almam şahsen o kadar para verip...

      Sil
  4. Miniso 'dan aldığınız yüz nemlendirme spreyi sanırım Japonca yazılı plastik şişe olan. Hiç kullanmadım bilmiyorum ama şişesindeki yazılara bile hasta olduğumdan altın gibi saklardım ben onu :D
    Emeğinize sağlık, çok faydalı bir post olmuş yine. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @akela evet o şişe.. normalde fısfıslı şişeleri lazım olur diye saklıyorum ama bunu attım çünkü mekanizması kötüydü.. çok teşekkürler :-))

      Sil
  5. makyaj düzeltme çubukları ilgimi çekti daha önce görmemiştim benim en çok ihtiyaç duyduğum şey olabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu ben çok kullandığım için bunları ama daha önce bahsetmemişim blogda galiba .-))

      Sil
  6. oksiten süper marka ama yaaa herşeyi güzel yurtdışına gidip almalı hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone eminim yurt dışında daha uyguna gelecektir :-))

      Sil
  7. Bence harika bir performans olmuş. Yılbaşı alışverişi kesinlikle hakkedildi diye düşünüyorsundur eminim ve haklısın da ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi hihih teşekkür ederim evet performans iyiydi geçen ay bu ay da öyle olacak diye umuyorum ve alışveriş yazıları da sizi bekliyor...

      Sil
  8. Herbal essence merak ettiğim şampuanlardan biriydi. Bunu duyunca üzüldüm :( Mark makyaj sabitleyici spreyden ben çok çok memnundum, daha pahalılarını da kullandım aynı etkiyi alamadım. Gelsin yeniler ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik kullananların çoğu memnun ama benim saçlarımla alakalı tamamen o durum.. mark sprey konusunda haklısın aynı performansı gösteriyor yani diğer markalarla...

      Sil
  9. biten ürünler yazılarına bayılıyorum :) baya baya ürün bitiriyorsun helal olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elossoles kışın daha düzenli kullanıyorum tabi bitiyor :-)))

      Sil
  10. Benri aseton benim de favorim:)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam daha iyisi benim için yok şu an :-))

      Sil
  11. Olay'ın güzel ürünleri vardı. Neden çekildi acaba.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet ben çok kullanırdım gidince üzülmüştüm..

      Sil
  12. 2 tane ten ürünü bitirmek 🤤 eline sağlık canım başarılar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evintekkızımona evet bunları çok düzenli kullandığım için bitti.. teşekkürler .-))

      Sil
  13. Herbale essence bana da hiç iyi gelmemişti bir kez aldım sadece. Olay ürünleri bizde de var güzel kremleri de var 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çok övülünce ben de alıp deneyeyim demiştim neyse olmadı :-)) evet ya Olay iyi markadır niye gittiyse bizden anlamadım kötü oldu :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...