1 Nisan 2019

Mart Bitenler..

Bir ay daha bitince tabi hemen klasik bitenler yazımızı yazmamız lazım. Bu ay fena gitmedim denebilir. Bakalım neler bitmiş neler çöpe gitmiş.




 Avon'un makyaj temizleme yağı, açık söylüyorum kullandığım en başarılı makyaj temizleme yağıydı bu. Çok hafif yapısı su gibi, asla yağlı his bırakmıyor ve kolayca arınıyordu. Elimde başka ve daha pahalı makyaj temizleme yağları olmasa direk yeniden alırdım. Bunu da kendim almıştım zaten. Miniso salatalık özlü nemlendirici sprey, devasa bir sprey olduğu için 2 ayda bitirdim ama beğendim ve yedeklemiştim de zaten. Yves Rocher saç parlatıcı saç sirkesi pek sevmedim kendisini herkes memnunmuş ama benim saçımda pek bir parlaklık farkı göremedim ben.


Yine Yves Rocher'den bir sıvı sabun, kokusu fena değildi ama yine de kokusunu çok kalıcı bulmadım. Isana sıvı sabunu ise gayet sevdim, evde stok var. Madame Coco'dan aldığım bir duş jeli, fena değildi ama yeniden almam bunu.


Procsin x Nihat Odabaşı işbirliği ile yapılan bir siyah şampuan, fena değildi ama daha iyilerini bulduğum için yeniden almayı düşünmem bunu. Splat black lotus diş macunu fena değil ama Splat'in daha çok sevdiğim diş macunları var. Benri diş macunu da fena değildi, bunu yeniden alabilirim. 


Bee Beauty jel göz altı maskeleri, bunları detaylı yazacağım ama şimdilik şöyle diyeyim pembe renkliyi hiç sevmedim. Ama Sarı olan iyiydi, yeniden alayım diyordum ama fiyatları çok artmış. Geçen Sevgililer günü indiriminde yani daha yaklaşık 2 ay önce aldığım 2 adet eklips sünger çöpe gidiyor. Çünkü ikisi de ortadan ikiye ayrıldı, hele pembe olan daha ikinci yıkamada gitti. Yalnız o sarı olanın bir de bordo renkli olanını almıştım. O daha sert ve ona bir şey olmadı. Yine de benim önerim indirimde Real Tecniques süngerlerden almanız olacaktır. Ben bu süngerlerden bir tane daha alıp deneyeceğim. Ayrıca mağaza çalışanları da süngerlerin çabuk yırtıldığına dair şikayetler söylemişlerdi ben alırken. Bir adet dudak kremi, fena değildi diye hatırlıyorum. 


Bu ay baya bir kağıt maske bitirdim. Kingirls nemlendirici kağıt maskeyi blogda yazmıştım. Dudak maskeleri fena değil, eğlenceli ürünler arada alınıp yapılabilir. Faberlic göz altı maskesi şahaneymiş yalnız, çok beğendim. Garnier de fena değil. Softoplus da çok etkilemedi beni.


Flormar comfort zone tırnak bakım cilası, ben base olarak kullandım ve baya da faydasını gördüm. Rival de Young tırnak yağını ise beğenmedim. 

Evet bu ayı da böyle kapattık. Ürünler hakkında daha detaylı bilgi isteyenleri yorumlara bekliyorum. Sevgiler..

18 yorum:

  1. Dudak maskeleri cok ilgimi cekti 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya fena değil ama başka bir marka ile kıyaslamak da istiyorum önce..

      Sil
  2. Aralarında maskelerden başka kullandığım hiç bir ürün yok, Avon'un makyaj temizleme yağını merak ettim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım o yağı gayet başarılı buldum ben..

      Sil
  3. Baya ürün bitirmişsin :)

    YanıtlaSil
  4. Bee Beauty jel göz altı maskeler ile ilgili detaylı yazını merakla bekliyorum ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yeşimlehertelden yazdım hazırladım yayınlayacağım :-))

      Sil
  5. Dudak maskelerini bende almayı düşünüyorum denk geleyimde hele bi, iyi bitirmişsin gene bravo audreyim <3

    YanıtlaSil
  6. Avon'un makyaj temizleme yağını merak ettim ilk fırsatta alacağım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe mutlaka fikirlerini bekliyorum o zaman..:-))

      Sil
  7. Avon'un makyaj temizleme yağını çok merak ettim. Yves Rocher saç sirkesini hiç beğenmemiştim. Bir ara hediye olarak veriliyordu, çoğunluk o yüzden beğendi galiba :))) RT süngerler bende çok çabuk parçalanıyor -ki çok dikkatli kullanıyorum. H&M süngerler 3-4 ay hiç bozulmadan gidiyor, RT ler ilk ayın sonunda parçalanmaya başlıyor. Nedenini çözemedim henüz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily haha Yves Rocher sirkeyi herkes beğenmiş valla öyle duydum ben de.. RT süngerlerimden birini 2 seneye yakın kullanmıştım hiç bir şey olmamıştı. H&M ler güzel fena değil 5-6 ay gidiyorlar bana ...

      Sil
  8. Avon un makyaj temizleme yağını oldukça merak ettim listeme yazdım bu ürünü 😉

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler beğeneceğini umarım canım :-))

      Sil
  9. Parçalanan süngerleri küçük küçük kesip nail art için kullanabilirsin. Elimde stok olmasa Avon yağı hemen alacağım ama hangimizin stoğu yok ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan her stoklu ürünümün bitmesini beklesem hiç bir şey alıp denememem lazım ki çoğu kişi böyle yapıyor aslında değil mi :-)))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...