23 Aralık 2018

Rossmann'dan Yılbaşı İndiriminde Alınacak 10 Ürün..

Yılbaşı indiriminden neler alınır yazı dizimizin son drugstore mağazası Rossmann'dan alınabilecek ürünlere bakacağız bu yazıda. Aslında en kritik indirimler burada olacak çünkü Rossmann kendisine ait markaları o kadar az indirime sokuyor ki eğer Isana, RdL, RdY markalarında kayda değer bir indirim olursa süper olacak. 


Öncelikle Isana cilt bakımı ürünleri kesinlikle alınır. hele de %40 gibi bir indirim olursa süper olur. Her yaşa, her cilde, her soruna uygun krem serisi mevcut isana'da.


Ayrıca Isana'nın bu 7'li bakım kürleri de gayet iyidir. Bunlar da yaşa ve cilt tipine göre seçenekli.



Uygun fiyatlı fırça arayanlar için Rossmann'ın kendi markası for your beauty'i önerebilirim. Özellikle bu fırça pudra, bronzer falan uygulamak için oldukça başarılı. Muhtemelen %30 indirime girecektir. 


Rossmann'da satılan markalardan biri de Catrice, blogdaki yazılarımdan markayı oldukça sevdiğimi biliyorsunuz. Eskisi kadar sık ürün gelmiyor ama geldiği zaman zevkle inceleyip mutlaka alacak bir şeyler buluyorum. Yakında elimdeki ürünlerden blogda daha sık bahsediyor olacağım. İhtiyaç varsa genelde %30 indirime giren bu markaya da bakmanızı önerebilirim.



Rossmann'dan alınabilecek en iyi ve en uygun fiyatlı makyaj paletleri Rival de Loop XXL paletlerdir. Bunların bir kaç seçeneği var. Biraz tozutma problemleri dışında özellikle makyaja yeni başlayanlar için çok uygun paletlerdir.


Yine sevdiğim bir marka, Essence, sadece Rossmann'da satılmıyor ama en çok seçenek de yine burada var ve ben en kolay şekilde buradan ulaşabiliyorum. Essence genelde indirime girmez ama yılbaşı nedeni ile %30-40 indirim bile olsa hemen bakın derim. 


Rossmann'ın vegan ve doğal içerikli ürünlerinin olduğu markası Alterra, bu markada son zamanlarda sürekli bir %30 indirim var zaten, ilginizi çekerse bakabilirsiniz. Ürünleri fena değil.


Yaz için en sevdiğim güneş kremleri, güneş sonrası bakım kremleri tabi sun ozon'dan. Alın alın stoklayın bence. Fiyat performans olarak çok başarılı bulduğum bir markadır bu. 


Yine Isana'nın temiz içerikli deodorantları var. Yalnız her deodorantı alkol ve aliminyum free değil.  Ona göre alırken içeriğine bakmadan almayın. 


İşte hiç vazgeçemediğim Isana duş jelleri, duş köpükleri ve duş yağları. Hepsi ayrı güzel kokuyor. Bir sürü seçenek olduğu gibi bir de her mevsime özel kokular da çıkartıyorlar. Mesela şimdi yılbaşına özgü kokulu olan pek çok duş jeli seçeneği bulunuyor. 


Bir vücut peelingi istiyorsanız bunu alacaksınız işte. Hem nemlendiriyor, hem vücudun kuru bölgelerini ciddi ciddi baya düzeltiyor. Bıraktığı yağlı his biraz fazla ama ben seviyorum. 


Isana'nın sıvı el sabunları da oldukça başarılıdır. Yılbaşında yeni kokulardan stok yapmayı düşünüyorum. Bana B&BW sabunları unutturdular resmen.




Tabi hep kozmetik olmaz. Ev için de Rossmann'ın temizlik markası olan Domol'u önereceğim. Ürünleri çok başarılı, kullandıklarım içinde bir tek bulaşık makinesi deterjanını sevmedim ve çok başarılı bulmadım.  Diğerleri özellikle de kumaş lekesi temizleyici spreyi çok çok iyi.


Son olarak şimdilik sadece Rossmann mağazalarında olan LorealxIsabel Marant koleksiyonuna ve özellikle rujlara bakabilirsiniz.

Yazı dizimiz Sephora ile devam edecek. Rossmann'dan alınabilecek ürünler konusunda umarım yardımcı olmuştur bu yazı.
Sevgiler..


22 yorum:

  1. Hepsi bir arada indirimli olması harika

    YanıtlaSil
  2. Peeling benim canım :) Kremlere de bakmak istiyorum özellikle Alterra serisine

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun peeling stokladım evde çok seviyorum:-)

      Sil
  3. Isana serum ve ampuller çok ilgimi çekmişti,alıp almama konusunda kararsız kalmıştım.Tekrar gidince yine bakayım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden ampuller kür olarak çok işe yarıyor tavsiye ederim -)

      Sil
  4. İndirim fırsatlarını değerlendirmek gerek. Genellikle kızlarım takip ediyor kozmetik indirimlerini. Rossmann indirimlerinden de haberdar edeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim evet haberleri olsun ki karşılaştırma yapabilsinler :-)

      Sil
  5. Isana 7'li bakım küründen geçtiğimiz günlerde satın aldım. İndirimler başlamışken muhakkak rossman mağazalarına uğrayacağım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme evet merak ettiğimiz ürünleri almak için tam sırası Yasemincim :-))

      Sil
  6. Rossmann dediğiniz gibi kendi ürünlerinde çok nadir indirim yapıyor. Isana'lar yılbaşı için güzel bir indirime girse harika olur!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız çok az bir indirim var sanırım şu an..

      Sil
  7. Güzel bir seri oldu bu yazılar. Şu deodoranta bakayım ben.

    YanıtlaSil
  8. Harika tavsiyeler. Rossman'a gidince bakacağım ürünlere.))

    YanıtlaSil
  9. Isana cilt bakım ürünlerini ben de çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
  10. Isana ve Domolu çok beğeniyorum.İndirimdeyken faydalanmak lazım.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca ben de bu sefer domol aldım bol bol :-))

      Sil
  11. Rossman ürünlerini çok seviyorum...

    YanıtlaSil
  12. Isana 7li bakim ürünleri cok güzel gercekten. Bu yeni yil indirim serisi cok güzel olmus Iremcim 😊

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...