8 Ocak 2019

Miniso Flawless makeup line..

Bir süre önce Miniso'dan içinde son gelen makyaj ürünlerinin olduğu çok tatlı bir paket almıştım. Paketten çıkan flawless mineral allık ve 2 rujun incelemesini bugün yapacağız. Diğerleri sonraya kalacak. 


Allık hemen görür görmez kullanıp burada yazdığım MUA pixel perfect allığa çok benziyor. Yalnız bu ondan kat kat pigmentli. Daha kalıcı ve daha yoğun diyeyim. Hafif sedefli bir yapısı var ve rengi kat kat arttırılabiliyor, bu bakımdan oldukça hoşuma gitti. Tek katta hafifçe pembeleşmiş gibi dururken, uyguladıkça baya yoğun kırmızı-pembe bir renge kavuşuyorsunuz. 



Görüntüsü diğeri gibi çok sevimli, Renkler birbirine karışmıyor ve tozlanma yapmıyor. 



Rengi ne kadar tatlı görüyorsunuz değil mi, hafifçe sedefli bir pembe şeftali renk arası ki bayılırım bu ton allıklara. Ben daha pembe olur sanmıştım ama neyse ki olmadı. 



Rujlar ise long wearing serisinden, daha doğrusu biri ruj değil bir balm, hatta kullanmaya kıyamayacağınız kadar tatlı bir balm. 


Bir ara bu içinde çiçek olan balmlar çok görülmüştü ama o zaman ancak aliexpressden getirtebilirdim. Ama şimdi Miniso'da var rahatça alınabilir yani. Ben bunu bir kaç defa kullandım ama şekli bozulacak diye o kadar üzülüyorum ki sanırım gidip bir tane daha alacağım. Bunu kullanayım o kalsın öyle. Rengi bebek pembesi gibi, dudakta kalıp ısındıkça hafifçe koyulaşıyor. Sedefli bir parlaklığı da var. Dudağı güzel nemlendiriyor. Üzerine rahatça mat ruj uygulaması da yapabiliyorum.


Kırmızı olan ise ne tam mat ne de tam parlak. Saten yapıda. Mat bir ruj kadar kalıcı değil ama çabucak da çıkmıyor. Dudağı kurutmuyor. 


Bendekiler 02 ve 03 numaraları. Rujların ambalaj dizaynını da sevdim. Şirin olmuş. Rengini tam olarak alttan görebiliyorsunuz açmadan. 


Çiçekli olanın rengi burada hafif çıkmış ama fotoyu hemen çekmiştim. Durdukça koyulaştı o. Kırmızı ise bir şahane, pembe alt tonlu kırmızı sevenler bayılır bence. 

Cilt bakım ürünlerini hararetle tavsiye ettiğim Miniso'nun makyaj ürünlerini de giderek daha çok beğenir oldum.  Henüz denemediğim ama merak ettiğim cushion fondöten ve cilt düzenleyici BB kremlerini de en kısa zamanda alarak denemek istiyorum. 
Sevgiler..


31 yorum:

  1. Çiçekli balma bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun evet ben de öyle görür görmez hem de .-))

      Sil
  2. Ah o çiçekli balm <3 o nasıl bir güzellik o ! Bende kıyamazdım herhalde,arada bir kullan alma tekrar malum ülke gelir giderleri :)

    YanıtlaSil
  3. Çiçekli olan lip balma bayıldım denk gelince bir tanede ben alayım.:)

    YanıtlaSil
  4. @mormenekşe çok şeker değil mi .-))

    YanıtlaSil
  5. Flawless mineral allık rengi çok tatlı. Tam benim kullanabileceğim allık. Miniso markasının içinde çiçek olan balmı ilk kez görüyorum. Bu balma bayıldım resmen. Sedefli balmları kullanmayı seviyorum. Kırmızı renk rujlar bana çok iddalı geliyor. Özel günlerde kullanılabilir. Deneyimleriniz için teşekkür ederim İrem Hanımcım. Sevgiler 😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sosyalmedyakafe çok teşekkürler yorum için :-))) balmı koyu renk rujlardan hoşlanmayanlar ama dudaklarım da hafifçe renklensin diyenlerin çok seveceğini tahmin etmiştim zaten.. sevgiler :-))

      Sil
  6. Ben kirmiziyi begendim yine 😊

    YanıtlaSil
  7. Çiçekli balm ne tatlıymış öyle, insan kullanmaya kıyamaz gerçekten ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız evet hiç dokunulmadan çok güzel duruyordu zaten .-))

      Sil
  8. Rujların ikisinin de rengi benlik. 03'ü kullanmaya ben de kıyamazdım sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden değil mi insan bozmaya kıyamıyor..:-))

      Sil
  9. Allığı çok beğendim.. Bu tür allıkları çok seviyorum. geçişli renkler daha doğal bir görünüm sağlıyor makyaj sırasında..
    Güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ennefistariflerim teşekkürler ve kesinlikle haklısınız geçişli renkler daha doğal durur..:-))

      Sil
  10. 02 numara ruj göründüğünden daha güzelmiş. allığı ayrıca çok beğendim, alamayı düşünebilirim =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet allık çok hoş ve doğal :-))

      Sil
  11. ay hepsi ne zarif duruyooo :)

    YanıtlaSil
  12. Allık kullanmaktan pek hoşlanmam ama Miniso longwearing ruj ve çiçekli balm gerçekten mükemmel görünüyor. Deneyimleyip bizlerle paylaştığınız için teşekkürler. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deniz doğal ve hoş duran bir allık bu.. rujlar da çok şeker .. teşekkür ederim :-))

      Sil
  13. @elena thank you Elena :-))

    YanıtlaSil
  14. Allığın performansını bende çok merak ediyordum oldukça başarılıymış (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet ilk başta pigmentsiz gibi gelmişti bana da ama hiç alakası yokmuş..

      Sil
  15. Allık tam kış rengi bayıldım ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin evet bu mevsimde çok hoş oluyor..:-)

      Sil
  16. O söylediğin çiçekli balmi ben almıştım ali expres ten ama dediğin gibi kıyıp kullanamadım hala duruyor:) Miniso Flawless allık ve rujlar gerçekten çok güzel ,ben miniso dan sadece kalem eyeliner almıştım. Tavsiyen üzerine diğer makyaj ürünlerine bakacağım aklımda, güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme hem makyaj hem de cilt bakımı tonik sprey tavsiye edebilirim canım gidince onlara da bak :-)) teşekkürler..

      Sil
  17. Allığa bayıldım. Hem rengine hem görseline..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan teşekkürler canım .-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...