11 Aralık 2018

Kasım Ayı Alışverişleri..

Kasım ayı bitenlerden sonra geldik alışverişlere. Her ay gibi bu ay da bir şey almayacağım diye başlayıp, dünyaları toplamama artı puan veriyoruz tabi ki. Neyse yine de fena değilmiş, şimdi baktım da, hemen bakalım neler almışım.


İlk olarak Watsons'da tesadüfen indirimde gördüğüm Ziaja markasının 2 toniğini ve bir de yüz yıkama jelini aldım. Anti-oksidan acai berry içerikli tonik ve jel bu ay aldığım en iyi şey olabilir. Hemen başladım kullanmaya ve çok beğendim. İndirimde gördüğünüz anda hemen bir bakın derim. 



Bu kısım black friday yani aslında #morperşembe alışverişi. Biliyorsunuz firmalar sosyal medyadan black yani siyah cuma lafı üzerine tepki alınca hepsi kendine göre bir değiştirdi adını. Gratis'te #morperşembe yapmış ve çok da sevimli olmuş bence. Procsin maske, Bee Beauty göz altı maskeleri ve Dirty Works aydınlatıcı krem Gratis'den alınma. Hepsini detaylı yazacağım tabi. Diğer iki sevimli şey Yoyoso'da göz koyduğum bir renk düzenleyici cushion krem ve sabitleyici pudra. Bunları da indirimli ve çok uygun fiyatlara aldım. Bu arada bu sene black friday ya da adına ne dedilerse artık o müthiş bir patlama yaptı. Tabi bunda sosyal medya ve biz bloggerların çok büyük payı var, bunu açıkça gördük bu sene bence. 


Hep merak ettiğim Loreal infallible fondötenin 145 numarasını Rossmann'ın hiç anlamadığım bir indiriminden  30 TL.'ye aldım. Fondöten normalde 94 TL. ve diğer renkleri indirimde 55 TL. falandı sadece bu renk 30 TL. idi ve o da bana tam uydu, tabi ki kaçırmadım. İyi ki almışım çünkü çok iyi, çok beğendim. Yine Bee Beauty'den bir aydınlatıcı, son zamanlarda kafama yeniden takılan ve almalıyım dediğim Garnier göz altı roll-on, denemek için aldığım Himalaya Herbals dudak kremi ve Flormar glitter oje. Himalaya balmı çok sert buldum şimdilik, çok nem vermiyor. Diğerleri ile anlaşacağız. 



Son olarak Rossmann'dan tamamen ilgimi çektiği için son derece gereksiz bir şey aldım. Yani bana gereksizdi en azından. Bu bir el köpüğü, evet krem yerine köpük yapmışlar. Evet eğlenceli tatlı ve güzel kokan bir ürün ama çok nem vermiyor kokusu da çok kalıcı değil. Ama oldukça bereketli olacağa benzer bakalım göreceğiz. Fiyatı 12 TL. idi.

Aralık ayı hem doğum günü ayım hem de yılbaşı olduğu için hiç bir söz veremiyorum, Allah ne verdiyse alabilirim yani bu ay.
Sevgiler..










32 yorum:

  1. Dirty Works'ün kremini Ziaja ürünlerini çok merak ediyorum. Hep almaya niyetlenip, vazgeçmiştim. Sen güzel diyorsan deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makeupbyfun ziaja tonik ve jeller gayet başarılı canım.. krem de güzel aydınlık görüntü veriyor ama bakım vaadi yok zaten..

      Sil
  2. 😊 ziaja markasının el kremi ve bakım kremi var bende de diğer ürünleri için artık bu ay bütçesi çerçevesinde bakacağım şimdiden doğum gününüz kutlu olsun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslıerguvan.. teşekkürler.. diğer ürünleri şimdilik bekletiyorum markanın bunlar bir bitsin ona göre bakacağım artık...

      Sil
  3. O Zıaja markasının ürünlerine bi bakayım :) Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer teşekkürler canım sevgiler..:-))

      Sil
  4. En çok el köpüğü ilgimi çekti ama senden geçmediyse denemeye değmez :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden Isana el kremlerini alsan daha iyi Yeşimcim ...

      Sil
  5. Black friday günlerini ıskalayanlardan biri benim sanırım. Eşim bile cep telefonu almış (ki indirim kolluyordu) benim ne netten ne mağazaya gidip alışveriş aklıma bile gelmedi:))) keyifle kullan bu arada aldıklarını.....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu :-))) bu sene herkes bir çılgınlık yaşadı nedense anlamadım..bazı ürünlerde iyi indirim vardı bazıları ise klasik bindirim indirim olmuştu farkı görerek alan için iyiydi tabi.. teşekkürler :-))

      Sil
  6. Keyifle kullan canım, el köpüğü yazın çok iyi olabilir denemek lazım, kış için yetersiz olması yaza iyi gelemeyecek anlamında olmasın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun olabilir tabi masamın üzerinde duruyor sürekli de kullanıyorum zaten ama nem verme oranının artacağını sanmıyorum :-))

      Sil
  7. Wonderful products, great review:)

    YanıtlaSil
  8. Ziaja ürünlerini bir türlü indirimde yakalayamıyorum, sıkı takibe almalıyım demek ki :) #mormenekşe indirimden güzel parçalar kapmışsın, güle güle kullan..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan hahaha mor menekşe çok güzel uymuş bence o güne çok beğendim ... Ziaja rossmann ve watsons da sürekli indirimde görürsem sana haber veririm ben...teşekkürler :-))

      Sil
  9. sen iyice ideal tüketici oldun beeeğğğ hihihi :)

    YanıtlaSil
  10. Hımmm,iyi fikir tonik olabilir, lrp bitmek üzere iyi d,yorsan indirimde alırım, güzel günlerde kullanasın :* Gerçi bu hafta sonu yeni yıl indirimleri başlıyormuş gene bir bakarsın ihtiyaçlarına.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş haha bakarım tabi denemek için de almak istediğim ürünler var indirim bekliyorum onlar için... :-)

      Sil
  11. Ziaja ürünlerini çok merak ettim, uğradığımda mutlaka göz atacağım. Isana el köpüğünü ben de görmüştüm ve çok ilgimi çekmişti ama almamıştım. Nemlendirmesi iyi değilse iyi ki de almamışım :)

    Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız teşekkürler :-)) isana el kremleri çok daha iyiler bence onlara şans verebilirsin..

      Sil
  12. I think this is great.
    I'm going to give it a try.
    Would you like to follow each other? If the answer is yes, please follow me on my blog & I'll follow you back.

    http://www.okcheori.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @okcheoriroseline I would love to follow your blog :-) my name is İrem Ozker unless you didnt recognize me...

      Sil
  13. ziajanın toniği benim vazgeçilmezim... harika bir şey :) güzel günlerde kullan aldıklarını ... sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dlkgzr evet değil mi bayıldım ben de teşekkürler :-))

      Sil
  14. Şimdi baştan aşağı aldıklarını görünce hangisini almak isterim konusunda ayırt edemedim .Sanırım hepsi :)) İlk merak ettiğim antioksidan acai berry içerikli tonik oldu. Umarım bende bir indirime denk gelir ve alırım. Güzel günlerde kullan aldıklarını canım ,sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme o toniği ve jeli çok seversin bence mutlaka bak gittiğinde canım sevgiler :-))

      Sil
  15. Himalaya ve isana burada da var diger markalari hic duymamistim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya bee beauty Gratis'e özel bir ürün başka yerde yoktur...

      Sil
  16. Hepsini güzel günlerde kullan, Ziaja ürünlerini merak ediyorum elimdekiler azalınca deneyeyim bende:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe teşekkürler.. Ziaja beklediğimden iyi çıktı kremleri de güzelmiş...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...