14 Kasım 2017

Flormar Snap Star Koleksiyonu Göz Kalemi ve Ruj incelemesi..

Flormar'ın son koleksiyonu Snap Star'ın üçüncü ve son yazısında stylish ruj ve waterline yani göz için için üretilen özel akmayan kalemin incelemesini yapacağız. Şimdiye kadar göz içine yani water line denilen alt kirpik içine özel kalem var mı bilemiyorum. Ama başka  akmayan kalemler var tabi, Flormar bu kalemlere waterline demiş ama tabi göz üstü, liner olarak da kullanmak mümkün.
Flormar snap star


Önce kaleme bakalım. Kalemler 4 renkten oluşuyor ve benim gibi küçük gözlüler için en uygun rengi 01 numara beige rengi oluyor. Çünkü küçük gözlüler göz içine çekecekleri açık renk, ten rengi bir kalem ile gözlerini büyük gösterebiliyor. Siyah ise daha çok büyük, badem gözlülere uygun bir renk. Tabi önemli olan bu kalemlerin göz içinden akıp akmadığı.
Flormar snap star

Kalemin yapısı o kadar yumuşacık ki yağ gibi kayıyor. En azından siyah kalemin tamamen sabitlenme özelliği yok. Ama göz içime denemek için kullandığım bir kaç günde akma yapmadı. 

Flormar snap star

Rengi siyah sürüldüğü ilk anda parlak ama daha sonra matlaşıyor. Fena değil, bej veya brown rengini de alıp denemem lazım kesinlikle. Bu kalemi smokey makyaj sevenler çok rahat tercih edip kullanabilirler. Göz üzerine veya kirpik dibine çekeceğiniz bu kalemi hafifçe dağıtırsanız bence tam buğulu bir göz makyajı elde edeceksiniz.Kalemlerin fiyatı 12.99 TL. 

Flormar snap star

Serideki rujların 7 rengi var ve fiyatları 24.99 TL. İçlerinde siyah ve çok koyu bir patlıcan moru gibi ekstrem renklerin olduğu rujların yapısı biraz sert, böyle dudakta yağ gibi kayan bir ruj değil. Görünümü mat. 

Flormar snap star
Bütün koyu renklerin başına gelen sorun bunda da var. Rujun rengi ancak bir kaç geçişte tam opak oluyor. Açık renklerinde durumu bilmiyorum ama throw back rose isimli 02 numarada feci gözüm kaldığı için onu alıp denemeyi düşünüyorum. 

Flormar snap star

Koyu rengin dalgalanması en iyi, high-end markalarda bile olan bir sorun olduğu için çok fazla kafama takılmıyor. Zaten bu tarz çok koyu renkleri hafifçe sürüp üzerinden bir de parlatıcı ile geçmeyi seviyorum ben. Hem rengin koyuluğu gidip, gündüze de uygun oluyor hem de güzel, opak ve ışıltılı duruyor.


Flormar yeni koleksiyon çıkartmış olduğu için şimdilerde Snap Star koleksiyonu sanırım indirime girdi bile. İstediklerinize bakıp almak için harika bir fırsat, ben de bu hafta sonu aklımda kalan ruj ve kalemi almayı düşünüyorum. Sevgiler..

32 yorum:

  1. Göz kalemini merak ettim İnstagram'da da bir çok kişi övdü eğer denk gelirsem deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe evet güzel bir kalem ben de diğer renkleri toplayacağım :-))

      Sil
  2. Waterline demesinin sebebi kirpik dibine sürüp dağıtacak süreye kalmadan sabitleniyor olmasınolabilir mi acaba? İlk kez bu isimde kalem duydum 😄
    Koyu renk rujlardaki homojen dağılmama sorunu gerçekten sinir bozucu, öyle olduğunda tüm dudağımı koyu renk dudak kalemiyle doldurup öyle sürüyorum ruju, daha iyi oluyor.
    Güle güle kullan ürünlerini,
    Sevgiler :)
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight evet özellikle waterline diye belirtilen kalem yok benim de bildiğim. anında değil ama evet çabuk sabitleniyor ben kalemin üzerine bir kalem fırça ile far sürerek dağıtıyorum.. Evet bu koyu renk rujlar çok fena en pahalı markada da aynı şey oluyor. kalemle dudağı doldurmak iyi fikir ben de baz sürüp öyle uygulama yapıyorum:-)) teşekkürler Zeynepcim sevgiler..

      Sil
  3. Koyu renk rujlarda dalgalanma yapmayan uygun fiyatlı mat ruj Flormar - Revolution serisi. Yapabileceği en iyi klasik ruj formunda seri onlar kesinlikle.
    Waterline olayına gelirsem , Zeynep'in dediğini düşünmüştüm bende. Çabuk sabitlendiği için böyle bir şey yapmış olabilirler ya da tamamen ilgi geçme pazarlama taktiği :)
    Öpücükler :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu elimde 2-3 ruju var o serinin ama inan hiç hatırlamıyorum yapıları nasıldı diye eve gidince bulayım da bakayım :-))) Zeynep'e de yazdım sabitleniyor kalem ama çok hızlı sabitleniyor diyemem.. pazarlama olarak haklısın herkes yeni ve daha önce denenmemiş şeyler lanse etmek istiyor artık..

      Sil
  4. Göz kaleminin rengi harika görünüyor, çok ilgimi çekti... ona bakacağım mutlaka. Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet benim de acilen diğer renkleri toplamam lazım :-)) teşekkür ederim canım :-)

      Sil
  5. Göz kalemi almayı düşünüyordum bu ara, buna bakacağım mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet ben de diğer renkleri istiyorum :-))

      Sil
  6. Flormar'ın Waterline kalemlerine kesinlikle bakacağım. Bir kere sürüp bir daha elime almadığım son kalem hezimetinden sonra bu bilgilendirme çok işime yarayacak. Alışverişe çıkamıyorum, internetten alırım büyük ihtimalle.
    Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi internetten alışveriş de gayet kolay tabi :-))

      Sil
  7. Flormarın dudak kalemlerini hiç beğenmiyorum hemen bozuluyor dağılıyor ondan rujlarına da endişeli yaklaşıyorum. Göz kalemleri konusunda da pek olumsuz bir şey duymadım yine de endişeliyim kullanmakta.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ahsenşimşek eski ürünlere göre çok büyük ilerleme kaydetti hem flormar hem de diğer Türk markalar hepsine bir şans daha vermelisin bence -)))

      Sil
  8. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet ekstrem ama güzel bir renk :-))

      Sil
  9. Çok güzel ambalajları . Güle güle kullanın😍

    YanıtlaSil
  10. Rujun rengi çok koyu geldi bana hatta siyah sandım önce, ikisini de güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-))) teşekkür ederim..

      Sil
  11. aklında kalmasııın onları da al tabikideee :)

    YanıtlaSil
  12. waterline kalem bakıyordum, bu iyi geldi bir göz atayım! :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet hem de indirimdeyken hazır iyi olur..:-)

      Sil
  13. Kalemlerin nude rengine ben de bakabilirim. Göz içime açık renk kalem kullanmayı ben de seviyorum ama hala bende akmayanını ya da uçup gitmeyenini bulamadım. İndirim varken bir tane alayım kalemlerden.
    Güle güle kullan canımcım, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım :-)) ben bir de essence kalemlerden çok memnun kaldım bir de onlara bakabilirsin.. öpüyorum..

      Sil
  14. Göz kalemine mutlaka bakacağım, güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  15. hepsi sahane gorunuyor :) gulegule kullan

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...