12 Ekim 2016

XP Mat Lipgloss..

Daha önce makyaj blogumda XP kozmetik ürünlerinden bahsetmiştim. XP kapatıcıdan bahsettiğim o yazıda markanın internet sitesinden yeterli bilgi alamadığımızı ve ürünler ve içerikler hakkındaki bilgilerin de yetersiz olduğunu söylemiştim. Daha sonra XP Kozmetik bazı arkadaşlarımıza bilgi verdi ve ürünlerin Çin'de üretilmekle birlikte paraben içermediği ve hayvanlar üzerinde test edilmediği gibi bilgilere ulaştık. Ben de markanın çok gördüğüm mat likit rujlarından da denemek istedim ve 103 numarayı aldım.
XP Mat Lipgloss

Kadıköy Sıla Kozmetik'den aldım, fiyatı 6-7 TL. bir şeydir sanıyorum. Kadıköy'de XP'nin pek çok ürününü en pahalısı 12 TL olmak üzere bulmak mümkün bu arada.

XP Mat Lipgloss

Aslında rengi ve aplikatörü çok güzel. Bu rengi özellikle seçtim tam benim istediğim tarzda bir nude ton. Kahve alt tonlu, hafif pembelik de içeren bir gül kurusu renginde.

XP Mat Lipgloss

Resimde biraz daha açık çıkmış gerçekten daha koyu bir renk. Ama ne kadar mat ve pigmentli olduğu görülebiliyor rahatça.  Bir kere sürülüp kuruduktan sonra asla yerinden kıpırdamıyor. Yalnız sürdükten sonra dudaklarınızı asla birbirine sürmemeniz lazım çünkü birbirine yapışıyorlar. Ruj kesinlikle bozulmadığı için üst üste uygulama yapmak gerekmiyor. Zaten öyle bir durumda dudaklarınız daha beter kuruyup geriliyor. Ayrıca ruju ıslak mendille bile çıkartmanın imkanı yok, yani çıkıyor ama dudağı yapış yapış bırakıyor. Kuru mendille falan asla çıkmıyor zaten, düzeltmenin bile imkanı yok, o kadar yapışkan yani.

Renklerini sevmekle birlikte bu yapışma durumunu sevmedim. O nedenle başka bir renk almam . Şimdiye kadar denediğim likit rujlar arasında gerçekten de en kalıcı olan bu, sabah sür akşam eve gel çıkar o derece ama kesinlikle dudağınıza dokunmayacaksınız. İçeriğindeki bu yapışmasını sağlayan şey konusunda daha fazla bilgi edinmemiz gerekiyor bence. Siz XP mat likit rujları denediniz mi ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler..

54 yorum:

  1. bende de xp likit rujlardan 2 tane var. Hatta biriside bu. Bende severek aldım dediğin gibi kalıcılığı en yüksek likit mat ruj sanırım piyasada simdilik bu :) 102 numarasına da bak derim ablacım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu canım o yapışkan his seni rahatsız etmedi mi beni çok rahatsız etti...:-(( kalıcı olmasına kalıcı ama dudağa yapışıyor işte..

      Sil
  2. Başak'taki far paletinde bir içerik listesi vardı ama sanırım rujlarında yok İrem Hanımcım. O yapışkanlığı yapan maddeyi ben de merak ettim açıkçası.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet bulamadım bunda içerik maalesef her ne ise çok yapıştırıyor o nedenle tereddütte kaldım açıkçası..:-(

      Sil
  3. Rengi ve kalıcılığı, duruşu güzelmiş ama o yapışkanlık beni de düşündürdü. Ya bu firma ne güzel şeyler üretiyor; içerikler vs hakkında sağlam bilgi verse bize de böyle ikircikte bırakmasa... Hiç mi blog/yorum okumuyorlar anlamadım ki... güle güle kullan şekerim! Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik haklısın sitelerini toparlasalar önce çok iyi olacak içerik ve üretim bilgilerine oradan erişebilsek yeter zaten.. haklısın hiç okumuyorlar takip de etmiyorlar herhalde :-(( umarım sesimizi duyarlar..

      Sil
  4. Mat deme bana hastasıyım. Çok güzel renk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın renk süper 10 numara serinin hepsi öyle ama çok yapışkan ..

      Sil
    2. Belli... Mutlulukla kullan Iremcim.

      Sil
  5. Ben birşey merak ediyorum aslında. Sen bazı kozmetik bloğu arkadaşlarımız epey ürün kullanıyorlar. Bu ürünlerin belli bir saklama koşulları var mı. Mesela ben güneş koruyucuları dolapta saklarım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu dolapta saklayın diyorsa evet dolapta saklıyorum ama genelde kışın sorun olmuyor yaz aylarında da güneş görmeden muhafaza ediyorum şimdiye kadar öyle çok ürün bozmuşluğum yoktur benim..

      Sil
  6. Keske bu yaziyi ben Istanbul´dayken görseymisim :) Sizin de dediginiz gibi net bir bilgi olmadigindan ben de önyargiliydim ve hicbir ürünlerini satin almadim, renk tam benlikmis halbuki

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan evet ya bir de firmadan net bilgi alabilsek ben neler neler alacağım da :-(((

      Sil
  7. fiyatları uygunmuş ve rengi de ne güzel bu arada :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer ah ne güzel renkler var görsen :-))

      Sil
  8. Rengi çok hoşuma gitti, güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  9. Çok güzel bit renk hem mat hem de sevdigim bir ton.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul evet rengine hiç diyecek yok..

      Sil
  10. Çok güzel bir rengi varmış bende bu ürünün birkaç ürünün denedim sevdim. Denk gelirsem bu ürünede bakayım. :) Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslolangüzellik ürünleri güzel ve albenili ama bilgi eksikliği var :-(

      Sil
  11. REnk müthişmiş canım ama ben de acaba'larla bakıyorum bir türlü cesaret edip bir ürününü alamadım Xp kozmetiğin. Bir de benim gibi sürekli yiyip içiyorsan bu rujla günü geçirmenin imkanı olmaz sanırım:) yine de bir yanım merak ediyor ürünleri:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa buan bir şey diyemem içeriği hakkında falan ama daha güvenli bir ürün olarak kaş kalemini de kullanıyorum ve çok memnunum.. far paletini de sonunda dayanamayıp alacağım sanırım .-))

      Sil
  12. Xp markasının pek çok ürününü merak etsem de kolay kolay bulamıyorum.Rengi çok güzelmiş rujun güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mervebayram istanbul'da neredeyse her yerde görmeye başladım ben artık yakında Gratis'e falan girerlerse şaşırmayacağım..

      Sil
  13. Hala elim gitmiyor bu markaya İrem'cim. Bi de pazarda filan da görüyorum, soğudum iyice. Ama renk ve yoğunluk çok güzelmiş. Dövme gibi mübarek :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır Gökçecim aynen dediğin gibi benim de elim gitmiyordu ama merakıma yenik düşüyorum artık :-)))

      Sil
  14. Güle güle kullan İrem'cim.Renk her daim sevdiklerimizden ♥

    YanıtlaSil
  15. İrem Hanım nasıl o kadar yapışkan hale gelebiliyormuş ki merak ettim rengi çok güzel, mutlu günlerde kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözde herhalde yapışan bir madde var içinde bilemiyoruz ki bilsek risk alırız ya da almayız ..

      Sil
  16. Bu marka hem çok güzel hemde düşündürücü rujun rengine bayıldım güzel günlerde kullanın ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @semagökçe evet aynen öyle :-(( teşekkür ederim..

      Sil
  17. Renk çok hoşmuş gerçekten ama yapış yapış his hiç hoş değil gerçekten, o yüzden pas geçerim. Sıla Kozmetik'te fırçaları da bulunuyor muydu İremcim? Fırçalarını çok merak ediyorum ben bu markanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight sıla da görmedim sanırım ama onun aşağısında başka bir çakma ürün satan yer var orada var fırçaları..yeri biliyor musun bilmiyorsan sana konum atarım ben..

      Sil
  18. bu renk de çok hoş :) hayat zor çünkü güzel şeyler çok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone ahh sorma çok fazla hem de .-))

      Sil
  19. güle güle kullan İremcim. Markaya hiç sempatik bakamadım ama sizlerde görünce dayanamıyorum. Mat rujlar konusunda çok zorlanıyorum ama bu yapışkanlık işi düşündürdü beni. Belki özel bir gecede falan kullanılabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün evet gerçekten iyi fikir özel bir gecede kullanma asla ve kata çıkmaz :-))) marka bize bilgi verse de rahatça alıp kullansak değil mi ..

      Sil
  20. XP ürünlerini gerçekten merak ediyorum fakat bir türlü deneme cesaretinde bulunamadım ürünlerini :( Yapış yapış his bırakan likit mat rujlarla da pek anlaşamıyorum :( Ama rengi tam benlik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kahverengiruj ah o renkler zaten hepsi de şahaneydi...

      Sil
  21. Ucuz olunca insan bir duruyor ne sürüyorum diye ama şunu söylemeliyim kaş farı mevcut bende ve çok memmnunum:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi ucuzluktan çok hakkında bilgi alamamak sıkıyor beni firma çıkıp açıkça söylesin istiyorum paraben falan varsa da risk alan kullansın yani

      Sil
  22. Hep şaibeli geliyor bu marka bana

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam evet yolda neler neler alırım ben de hem de besbedava 😄😄

      Sil
  23. Markanın hiçbir ürünü elimde yok çünkü yaşadığım şehirde yok hehe:) güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  24. Çilek sokakta bir yerde bolca mevcut, biliyorsundur sen de zaten. Fırçaları ilgimi çekti ama elim gitti geldi. Renk de şahaneymiş ama, güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda bilmem mi 😄😄 bende yelpaze fırçası var çok iyi bir fırça sevdim

      Sil
  25. Bende rengine aldanip almistim ama kullanamiyorum surdugum an dudaklarimi birbirinden ayiramiyorum bunun bi cozumu yok mu acaba

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız evet öyle bir sorun var ruj tam kuruyana kadar dudaklarınızı birbirine sürmeyin sonrasında bende o yapışma sorunu ortadan kalkıyor..

      Sil
  26. Bence Xp markasının nude far paletini ve mat rujlarını denemelisiniz bende 03 ve 10 numarası var çok severek kullanıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adsız evet gördüm de çok paletim var almadım artık..

      Sil
  27. Xp kozmetiğin önceden mat rujlarında içerik bilgisi yoktu artık koymuşlar birde markanın artık internet sitesi olacakmış ürünlerinde içerik koycaklarmış

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...