3 Ekim 2016

Loreal Elseve Mucize Bakım Yağı ve 2 'li Bakım İksiri..

Yaz tatilimde denediğim yeni ürünler oldu demiştim. Loreal Elseve'in iki saç bakım ürününü tam tatile çıkmadan önce deniz ve güneşin etkisi ile kuruyup bozulacak saçlarımı korumaya almak için özellikle tercih ettim. Pek methedilen Loreal mucizevi yağa bugüne kadar pek yanaşmamıştım ama deniz kenarındayım, yazlıktayım saçlarım aşırı yağdan parlasa bile bir şey olmaz diye boyalı saçlar için olan çeşidini aldım. Bu çeşidi sanırım yeni çıkmış. Bir de içinde arginin olan 2'li bakım iksirini aldım. Bunların ikisi de 10-12 TL. civarındaydı bu arada. 
Loreal Elseve bakım yağları
Saç bakımında yağ benim en korktuğum ve kullanmaktan kaçındığım şeydir. Saçım zaten yağlı, bir de yağ sürersem aşırı yağdan patlayacak şeklinde düşündüğüm için ki aslında denediğim  diğer bakım yağlarında hep aynı şey oldu. 

Loreal Elseve bakım yağları

Bunun özellikle renk koruyucu ve güneş filtreli olduğunu okuyunca hadi dedim alayım ne olacak. En kötü ihtimal denizden çıkınca sürüp sürüp bitiririm. 

Loreal Elseve bakım yağları


İçinde bir sürü değişik yağ özü var yine de içeriği tam çok temiz diyemiyorum. Hem denizden önce kuru saça, hem denizden sonra duş almadan ıslak saçıma, hem de duştan sonra hem kuru hem de nemli saçıma uyguladım. Yani her şekilde denedim. En memnun kaldığım denizden sonra ıslak saçıma uyguladığımda oldu. O kadar tuza rağmen saçımı kurutmadı, yağlandırmadı ve yumuşacık yaptı. Yazlıkta kaldığım sürece duş sonrası nemli saçıma da uyguladım. Saçlarım ipek gibi pırıl pırıl oldu, aşırı yağlanmadı hatta hiç yağlanmadı ve hakikaten ilk defa ahenkle dansettiler. Ama İstanbul'a dönünce o ipeksilik ve o ahenk yine aynı şekilde nemli saça uygulamama rağmen azaldı. Ben bunu suyun kalitesine bağlıyorum. Yine de kullandığım diğer yağlar gibi saçımı aşırı yağlandırmıyor ve ağırlaştırmıyor. Bu bakımdan seviyorum. Saçlarım kuruyken uygulasam da aynı sonucu alıyorum. Saç rengimi korumasına gelince, ben saçımı kızıla boyatıyorum ve hiç bir ürün o rengi koruyamaz. Kuru temizleme lazım ancak öyle  ama normalde deniz ve güneşle renk akıp saçıp turunculaşırdı. Bu sefer öyle olmadı. Saçların doğal röfleliymiş gibi sarardı ve uçları ışıldamaya başladı. Diplerinden çıkmış olmasa boyatmayı bile düşünmem bu ara, o kadar sevdim rengini yani. Kısaca Loreal Elseve Boyalı Saçlar için mucizevi yağ benim çok sevdiğim bir ürün oldu. Okuduğum bazı yorumlarda bu yağın diğerlerine göre kötü olduğu söyleniyor, diğerlerini denemedim bilemiyorum ama benim fikrim bu şekilde.
Loreal Elseve bakım yağları

Diğer bir ürün ise zayıf saçlar için arginin içeren ve taramayı da kolaylaştıran ekspres bakım spreyi. Bu spreyi de yine hem tatilde hem de sonrasında kullanmaya denemeye devam ettim.

Loreal Elseve bakım yağları

Çift fazlı bir ürün, çalkalayarak kullanılıyor. Saça parlaklık verip, bakım yapmayı aynı zamanda kolay taranmasını da hedefliyor. İçindeki arginin ise saçı güçlendirmeyi ve vaat ediyor.

Loreal Elseve bakım yağları

Hafif yağlı gibi duran bir ürün, diğer mucize yağ gibi bu da saçıma ağır gelmedi. Saçımı besleyip bakım yapıyor mu bilemiyorum ama taranmasını hakikaten çok kolaylaştırıyor. Taranma kolaylaştığı için koparak dökülme de az oluyor. Sırf taramak kolaylaşsın diye bile alabileceğim bir ürün oldu benim.

Saçlarım kolay açılsın diye çok reklamı yapılan bir bebek-çocuk markasının kolay tarama spreyini almıştım ki aldığıma alacağıma pişman oldum. Saçımı açmak bir yana inanılmaz sertleştirmişti. Üstelik de bundan pahalıydı. Onun yerine bunu alın çok daha iyi bence.
Sevgiler..

46 yorum:

  1. Mucizevi bakım yağını ben de çok seviyorum İrem, ikili iksiri de herkes beğenmiş okuduğum kadarıyla. Aklımda olsun. Sevgiler canım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de hiç beklemediğim kadar sevdim gerçekten işe yarıyormuş .-))) öperim :-))

      Sil
  2. Bakım yağından bende kullanıyorum yumuşacık yapıyor saçlarımı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pelinkudret evet hem de pırıl pırıl oluyor :-))

      Sil
  3. 2'li bakım yağını bende gratis indiriminden anneme almıştım cnm güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  4. kolay tarama özelliği için tercih edilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet saçlarım kopmuyor en azından...

      Sil
  5. Kokuları bile aldırır değil mi :)

    YanıtlaSil
  6. Bakım yağını bende kullanıyorum 2 şişe bitirdim valla sarı kapaklılarından benim ki çok da memnunum bu fiyata fazlasıyla kaliteli bir ürün :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahveela evet o da güzelmiş ününü duydum benim saçlarım boyalı olduğu için bunu aldım...

      Sil
  7. Bakım yağını ben de çok seviyorum İrem Hanımcım, ben normalini kullandım, boyalı saçlar için olanını da alırım artık. :) Tarama spreyini ise ben beğenmemiştim, benim saçlarım uzun ve karışmaya çok eğilimli, örümcek ağı gibi oluyor, belki ondandır ama hiç açmadı saçlarımı. Sizde işe yaramasına sevindim. :) Öpüyorum. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog aa belki benim saçım kısa diyedir.. keşke sana da yarasaymış ama bakım yağı bundan sonra sürekli alacağım bir ürün olacak benim :-))

      Sil
  8. sol taraftakini denemiştim ama çokta memnun kalmamıştım. Uzun süre oldu sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu aa çok üzüldüm ben de sevmem demiştim ama beni çok şaşırttı :-))

      Sil
  9. Bunları kesin alacağım ben. Makyajle aram yoktur ama saçlarıma bakarım. Güzel ve parlak görünmelerini seviyorum...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet arada yüklediğiniz resimlerden de görüyorum saçlarınız çok hoş .-))

      Sil
  10. Kırmızı kapaklıyı bende aldım henüz kullanmadım ama benim saçlarım sapsarı ve kötüleşmişti bayağı saçlarımı yıkayıp taradıktan sonra serum niyetine bir damla sarı kantaron yağı sürüyorum yün gibi etkisi gitti bayağı memnun kaldım:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi evet doğal yağların da büyük faydası var tabi..

      Sil
  11. ekspres bakım spreyini hep görüyordum ve çok merak ediyordum, bu güzel yazı için teşekkürler merakım gitti sonunda güvenle satın alabilicem! :D sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli rica ederim umarım seversin :-))

      Sil
  12. İkili iksiri denemedim ama mucizevi yağı ilk çıktığından beri severek kullanıyorum fakat dedğiniz gibi çeşmeden akan su bile saçın yapısını ürünün etkisini çok etkiliyor, ve bence hava da çok etkiliyor; meela Bodrumun havası suyu benim saçlarıma hep çok iyi gelmiştir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight :-(( İstanbul dışında her yerin suyu bana iyi geliyor ama en iyi gelen Dikili kuyu suyu olduğu için olabilir.. mucizevi yağı kesinlikle her sene tatilde özellikle kullanırım artık ben..

      Sil
  13. ELEKTİRİKLENMEYİ VE TİFTİK OLAMAYI ENGELLİYORLARLIMI GÜNLÜK OLARAK

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arzuçetinkaya mucize yağ engelliyor diyebilirim..

      Sil
  14. Gerçekten etkileri çok çok güzel ben ve arkadaşım daima mucizevi yağı kullanıyoruz çok memnunuz <3

    Çok güzel anlatmışsın bitanem ellerine sağlık :* <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmagökmen çok teşekkürler :-)) bu yağın etkileri benim çok hoşuma gitti gerçekten..

      Sil
  15. muczevi yağım krem formu olan ürününü beğeniyorum. 5-6 kez bitirip bitirip aldım. Sıkılmaya başlamıştı, ilerleyen zamanlarda bu ikiliye bakayım bi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş ben de krem formüllüsünü deneyeceğim seneye yaza bakalım ondan da memnun çoğu kişi :-))

      Sil
  16. mucizevi bakım yağından çok memnunum kaç şişe kullandığımı bile hatırlamıyorum, eşim de kullanıyor, yumuşacık rahat taranan saçlar elde ediyoruz. diğer ürünü kullanmadım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım evet ben de çok memnun kaldım saçlarımı da pırıl pırıl yaptı..

      Sil
  17. Bakım yağının krem olanını kullanıyorum İrem'cim, başarılı gerçekten. İkili bakım iksirini hiç denemedim, evde o kadar çok kolay tarama sağlayacak ürün birikti ki onları bitirmeliyim önce :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır ben kolay tarama diye aldığım ürünlerin HC markalı olan hariç hiç birinden memnun kalmamıştım o yüzden bunu sevdim canım :-))teşekkürler krem versiyonunu da deneyeceğim mutlaka ..

      Sil
  18. Memnun kalmana sevindim benim de çok yagli saçim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deryasoygul evet benim de öyledir ama bu iyi geldi..

      Sil
  19. Benim saçlarım ne yazık ki kolay tarama spreyleri olmadan açılmıyor. böyle fiyatlaı uygun olsa da ben çok çabuk bitirdğim için uyguna da gelmiyor . Kuaför malzemeleri satan yerlerden alıyorum ben o yüzden:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet canım çok iyi yapıyorsun gerçekten oralarda çok uyguna oluyor bu tür şeyler..

      Sil
  20. Bakım yağlarını pek kullanamıyorum ben Iremcim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın ben de çok sevmem bunu dediğim gibi deniz öncesi-sonrası için almıştım ama beklediğimden iyi çıktı :-))

      Sil
  21. Çift fazlı ürünü çok merak ettim. Şu aralar saçım çok dökülüyor, bakım adına ne varsa yapıyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünM bence önce dökülme problemine çalış sonra parlaklığa sıra gelsin :-)))

      Sil
  22. ikili bakım iksirini denememiştim.Bir bakayım ilk fırsatta...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin sana da iyi gelebilir Filizcim bu :-))

      Sil
  23. Benim de sacim sizin gibi yagli ve sönük, ben de korkmustum yagdan ilk basta ama sevdim, güle güle kullanin :) Iksiri kullanmadim ama merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan teşekkürler yağı hakikaten çok sevdim ben sürekli alacağım özellikle de yaz aylarında..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...