10 Ekim 2016

Eylül Bitenler..

Bu ay biraz geciktim bitenler yazısını yayınlamakta ama fotoğrafları bir türlü çekemedim yoğunluktan dolayı. Neyse hemen yazıp yayınlayayım çünkü ayın ortası geldi neredeyse. Bu ay bitirme projesi kapsamında yer alan bir kaç ürün de bitince çok memnun kaldım performanstan, umarım böyle devam ederim.
saç bakımı
Önce saç ürünleri, Revox şampuanı oğlum severek kullanıyor. Hatta kendi farkında değil ama saçlarını daha sık kestirme ihtiyacı duymaya başladı. Prozinc şampuan, ne yazık ki sevmedim, boyalı saçlar için olanı fena değildi ama bu bana temizlemiyor gibi geldi hatta. Klorane keten lifi içeren hacim verici şampuan ve saç kremi, ilk defa bir şampuan ve saç kremi aynı anda bittiler. yazıları burada.

saç bakımı

Bioblas sıvı saç kremi, saç açma konusunda fena değil ama dökülmeye ekstra bir faydasını göremedim. Klorane kuru şampuan, bunun yazısı gelecek beğendiğim bir ürün oldu. Klorane duş jeli, hediye yollanmıştı sanırım. kokusu haricinde çok etkileyen bir ürün olmadı beni.

makyaj temizliği

BB&W'ün köpüren yüz temizleme maskesi, çok beğenmedim, içinde az kaldı atıyorum artık. Bu bitirme projesinde yer alıyordu zaten.  Avene termal su ve Darphin tonik en favorilerimden zaten, Sürekli alacaklarım içinde ikisi de. Nivea göz makyajı temizleme suyu, çok sevmedim bir daha almam sanırım. Bir de mini boy Bee Beauty göz makyajı temizleme suyu var, onu da çok sevmedim ama bu şişenin ufak olmasından dolayı iki fazın birbirine iyi karışamamasından dolayı kaynaklanmış olabilir. 

Parfüm

Amway Wistful parfüm, bitirme projesindeydi, çok mutluyum. Kokusu güzel ama bende pek kalıcı olmayan bir parfüm. Lapitak ayak deodorantı, her yaz alıyorum bundan, kapalı ayakkabılarda kokuyu gerçekten de önlüyor. The Premium Organics Jojoba yağı, bu da bitirme projesindeydi, duştan sonra kullanıp bitirdim. Çok iyi nem verdi.

kişisel bakım

Isana sıvı sabun, en sevdiklerim ve çok başarılı bence. Elleri kurutmaması en büyük artısı benim için. Su Natural doğal sabun, bunu da oğlum kullanıyor ve cildini kurutmadan temizlediği için ben de çok beğendim. Splat diş macunu banyonun değişmez elemanı. 

makyaj

Renkli kozmetik, çoğunlukla kuruyan maskaralar ama olsun. Maybelline maskara bitirme projesindeydi ve bitti. Diğerleri de kurumuş iyice gerek yok uğraşmaya. Nars lipgloss, yapısını hiç sevmediğim bir gloss niye aldım bilemiyorum ama bitti yani sonunda. Jane Iredale smotth affair makyaj bazını çok severim. Yedeği de var ama bir süre kullanmam, diğerlerine şans veririm sanırım.

cilt bakımı

Bir sürü tester ve deluxe boy ürün. Özellikle Skincode'lar inanılmaz uzun bir süre gittiler. Cyrene'in kullandığım micro-peelingi, nemlendiricisi  ve argan serumunu da sevdim. Burock göz kremi, bana çok iyi gelen bir marka, göz kremini de sevdim. Göz altımı güzel nemlendirdi ve gerginleştirdi. Ayrıca da bitirme projesindeydi.

makyaj temizliği

Makyaj temizleme mendilleri, Nivea, Fresh n Soft'a göre bir tık daha iyi ama yine de çok sevmedim. Yeniden almam. Bu konuda Bebak ve Uni Care' en favorilerim. Ben bu mendillerle genelde fırça temizliyorum bir de, günlük olarak çok pratik oluyor.

Eylül ayı da bu şekilde geçti, ayın yarısına geldiğimiz için Ekim çok bereketli geçmez diyorum. Asıl kasım ve aralığa yükleneceğim. 
Sevgiler..

54 yorum:

  1. Revoxu seri olarak ben de aldım ama bu ay sonu işten çıkıyorum o yüzden, evdeyken düzenli kullanırım diye bekletiyorum. Umarım bende de işe yarar. :) Baya ürün bitmiş yine, project pandan bitince de çok mutlu oluyorum :) Darısı ve daha fazlası önümüzdeki aylara İrem Hanımcım <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog evet bittikçe mutlu oluyorum şimdi indirimler için de bir ihtiyaç listesi yaptım dışına çıkmayacağım böylece amacıma ulaşırım diye umuyorum. :-))

      Sil
  2. Nivea göz makyajı temizleyicisini ben de sevmedim duruyor öylece bir kenarda :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @naz evet bir şekilde olmamış o nedense :-((

      Sil
  3. Yanıtlar
    1. @duygununblogu ay evet çok mutluyum :-))

      Sil
  4. Ayy ne çok ürün bitmiş öylee <3 Yenilere hep yer açılmış:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı bir süre yeni bir şey almayacağım umarım ihtiyaç haricinde :-))

      Sil
  5. Ya şu Burrock göz kremini sende görüp görüp merak ediyorum; elimdekiler bitince sanki bunu alacağım gibi... bir de şu Lapitak ayak depodorantı aklımda olsun! Yenilerini güle güle kullan, öperim!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik o lapitak bütün yaz boyu baya işe yaradı Başakcım kokuyu baya bir önlüyor :-)) yaza yeniden alacağım... burock bana yarıyor bilmiyorum beğenmeyenler de oldu hatta baya da bir olay olmuştu ama ben çok memnun kaldım kullandığım bütün ürünlerinden..

      Sil
  6. Diğer ürünleri kullanmadım ama nivea nın göz makyaj temizleme suyu berbat. Resmen silerken göz çevrem kurudu ve zor çıkardı. Diğer ürünleri alırken paylaşımına dikkat ederim. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şikrancapaylaşımlar evet Nivea beni de mutlu etmedi daha iyileri var teşekkür ederim .-))

      Sil
  7. epey ürün bitmiş gitmiş hayırlı olsun :) bende klorane in mango yağlı şampuanını ve saç kremi kullandım pek sevmedim bide bu hacim verici seriyi kullanabilirim ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu klorane şampuanı çok sevdim ben saç kremi de fena değil ama onu almam sanırım :-)) teşekkürler :-))

      Sil
  8. Koca bir bitenler yazısı da bende yazılmayı bekliyor.
    Klorane maske var ama henüz açmadım ://
    Skincode bende halen bitmedi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun valla biriktikçe yazmak zorlaşıyor Senacım hemen yaz bence .-))

      Sil
  9. Bioblas markasının şampuanını eşim kullanıyor ama ben bu tür ürünlerin dökülmeye faydalı olacağına hiç inanmıyorum. Sanırım onda da faydası olmadı:)))

    YanıtlaSil
  10. Revox şampuanı indirimde bulursam deneyeceğim Nivea makyaj temizleme mendili hem cildimde hem de gözlerimde aşırı yanma yaptı :( ıslak mendil olarak kullanıyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen göz yakma gibi bir sorun olmadı ama hem yapısı kuru hem de biraz ovalamak zorunda kaldım.. fırçalarımı bile fırça temizleme suyu ile ıslattım kuruluktan dolayı ben daha ıslak yapıda mendilden hoşlanıyorum yani aslında :-))

      Sil
  11. Oooo harika, bir sürü ürün bitmiş yine. Performansın süper yine, tebrikler :)

    YanıtlaSil
  12. ne kadar çok ürün bitirmişsin :) Maybelline maskara ben de var benimkisi halen iyi durumda

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü ben çok kullandım sanırım ondandır :-))

      Sil
  13. BBW maskeden zamaninda ben de almistim, ne pozitif ne de negatif bir etkisini gordum. Bir hayli tester bitirmissin, tester cekmecemi gozden geciresim geldi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr evet kokular harika ama çok da bayılası ürünler değilmiş bence :-(( üst üste iki tatil yapınca böyle oldu neredeyse bütün testerları bitirmiş oldum iyi oldu :-))

      Sil
  14. O kadar çok hırs yaptım ki ben de bitirme pojesine başlayacağım. Biraz değişik olacak kendimi çok sınırlandırmak yerine kategori kategori gideceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik nasıl kolayına geliyorsa canım önemli olan bitirmek sonuçta :-)))

      Sil
  15. Bu ürün bitirme projelerine bayılıyorum, keşke ben de bu konuda azimli olsam:) Makyaj temizleme mendillerini fırça temizliğinde kullanmak değişik bir fikirmiş, deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa günlük temizlik için çok pratik dene bak çok rahat oluyor :-))

      Sil
  16. Sen bitiriyorsun ben rahatlıyorum, bana ne oluyorsa artık :))))) Ben senin ve Blana'nın project pandan oldukça umutluyum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır:-))) evet evet Blana ve Başak'da çok ürün bitirecek bence yıl sonuna kadar :-)))

      Sil
  17. Şu revox ile bir türlü yıldızım barışmadı :( Avene termal sular arasında benim de en favori olanı. Gelsin yeniler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinempehlivan tabi olabilir her ürün herkese iyi gelecek diye bir şey yok .. avene termal su benim cilt bakımı rutinimde değişmez oldu neredeyse..:-))

      Sil
  18. Çok güzel bir bitenler yazısı olmuş! Skincode ürünlerini ve Klorane markasını ben de oldukça merak ediyorum, özellijle bu hacim veren seriyi, çünkü çok ihtiyacım var. Damacana boy Bonacure şampuanlarımı en azından yarılarsam bir deneyeceğim!
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkür ederim canım :-)) şimdiye kadar kullandığım şampuanlar arasında Klorane serisi en memnun kaldıklarımdan biri oldu gerçekten :-)) ama bonacure'da iyi diye duymuştum memnunmusun ??

      Sil
  19. Ne güzel yine bir sürü şey bitmiş. Lapitak ayak spreyini ben de çok sevdim. Prozinc'in nedense her şampuanı güzel olmuyor. Darısı bitmesini istediğiniz diğer ürünlere olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet o prozinc konusunda baya bir yanıldım sadece boyalı saçlar için olanı iyi bana göre ..hadi inşallah yeni ürünlere diyelim o zaman :-))

      Sil
  20. Bioblas sıvı saç kremini ben çok sevemedim bide ilk aldığımda 2 tane almışım duruyor öyle :( Splat diş macununu bir türlü denemeyedim inşallah bakıcam fırsat bulunca :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü splat dene bence canım çok memnun kaldım ve başka macun kullanamıyorum artık ..

      Sil
  21. Süpersin İremcim
    bir sürü ürün bitmiş
    gelsin yeniler...
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara çok teşekkürler canım :-))

      Sil
  22. skincode nin özellikle göz kremini çok sevmiştim =)
    Klorance ve Darphin merak ettiklerim arasında. Gelsin yeniler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeataş evet skincode gündüz için fena bir krem değil ama gece için bana yetersiz kaldı anti aging serisinden bir krem deneyeceğim bakalım bir dahaki sefere :-))

      Sil
  23. Benimde kurumaya yakın hatta kurumuşmu kurumamışmı hala anlamadığım yapıda 2-3 maskaram var, atıp atmamakta kararsızım :/ Revox benimde saçlarımı uzatmada çok iyi, dökülmede hiçbir etkisini görmemekle birlikte çok çabuk uzatması devamlı kullanımı hak ettiğini gösterdi bana :) Ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkum ben şöyle bir elime sürüyorum eğer katır kutur ve çizgi çizgi ise kurumuş demektir. :-)) aslında sıcak suya da koyabilirdim ama atmaya karar verdim yenilerini alacağım yılbaşında :-))

      Sil
  24. Bu ay ortak bitirdiğimiz ne çok ürün varmış.Bende bolca Klorane bitirdim ancak yazılmayı bekliyorlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin sen de çaktırmadan bir bitirme projesi yapabilirsin Filizcim baya ürün bitiyor sende de :-)) klorane'in yazamadığım 2 şampuanı daha var elimde onlar da sırada daha ...

      Sil
  25. Revox şampuandan bende çok memnunum...saçları gerçekten hızlı uzatıyor..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @selmamollaoğlu evet değil mi oğlumda net görüyorum ben bunu :-))

      Sil
  26. Yanıtlar
    1. @kafadergi yok hep değil ama onları ilgi çekmez diye gösteremiyorum artık :-((

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...