23 Ocak 2016

Vissmate İle Evde Kolay Temizlik Olsun..

Normalde evde deli gibi temizlik yapan bir insan değilim, 15 günde bir yardımcım geliyor ben de arada gözüme ilişen yerleri silip süpürüyorum. Çamaşır suyunu da dezenfektan olarak kullanmanın gerekli olduğunu bilmekle birlikte feci koktuğu için kullanmaktan mümkün olduğu kadar kaçan bir insanım ben.  Mecbur kaldığım için banyoda elime eldiven, yüzüme maske takıp kullanırım o derece..
Vissmate Çamaşır Suyu
Geçtiğimiz günlerde ilk defa duyduğum Vissmate pek çok blogger arkadaşımla birlikte bana da denemem için 4 adet çamaşır suyu yolladı. Evet blog komseptime uymuyor olabilir ama yavaş yavaş hatta hızlı hızlı farklı konularda da yazmak istiyorum ki daha önce seyahat, takı-giyim alışverişi  falan  gibi konularda yazıyordum, yine ara ara yazmaya karar verdim. Sonuçta bu da bir deneyim, üstelik de kadınlar için oldukça önemli bir deneyim.
Neyse konuya dönersek,  çamaşır suyu ev hayatımızda gerçekten büyük yer kaplıyor. Benim için yoğunluğu ve temizlemesi kadar kokusu da önemli gerçekten. Vissmate'in 4 değişik kokusu içinden en çok çiçek bahçesi kokulu olanı sevdim. Gerçekten maske kullanmadan direk lavaboya döktüğümde beni rahatsız etmedi. Normalde döküp kaçmam lazım o derece rahatsız ediyor beni. Yoğunluğu güzel, ayrıca eldiven kullanmadığım elimden de kokusu sabunla yıkayarak gitti. Normalde çamaşır suyu kokuyorsa eliniz limonla ovalamanız lazım, hemen alır kokuyu.

Vissmate Çamaşır Suyu

Bir Türk markası olması açısından da beğendim. Ayrıca hem şişenin arkasında hem de sitelerinde temizlik ve hijyenle ilgili ipuçlarına yer verilmiş,  Biliyorsunuz evde en kirli en mikroplu ter banyo-tuvaletten çok mutfaktır, o nedenle Vissmate'in mutfakla ilgili ipuçlarını okumanızı tavsiye edeceğim.

Vissmate Çamaşır Suyu

Ürün birleşimi ve son kullanma tarihine kadar düşünülmüş.

Market raflarında gözümün arayacağı bir marka oldu Vissmate, umarım sadece çamaşır suyu ile kalmaz temizlik ürünlerini çeşitlendirirler.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Vissmate en çok keskin kokusu olmamasıyla tavladı galiba bizleri bir de gerçekten çok hızlı beyazlatıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet koku çok önemli benim için ama ..

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. @aslınınsünyası güzel bir temizleyici canım deneyebilirsin..

      Sil
  3. bende her çeşidini severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hülyabeşli evet ben de beğendim çiçek bahçesi kokulu olanı sürekli alırım artık..

      Sil
  4. bloglarda görünce merak edip marketten aldım. Yoğunluğunu beğendim. benim ellerimde hemen egzama olur deterjanlardan. Şimdilik böyle birşey olmadı. Beğendim ve menun kaldım bu üründen açıkçası..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zencefiltasarımevi benim bir alerjim yok yine de dokunamam çamaşır suyuna hem ellerim hışır hışır olur hem de feci kokar bunda o kadar da feci kokmadı ve hemen çıktı koku sevdim yani.. sizin de beğenmenize çok sevindim..

      Sil
  5. Güle güle kullan bende yakında yer vericem fena değiller bence :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi çok teşekkürler ::-)))

      Sil
  6. Evet bende kullanıyorum ve bir Türk markası olması hoşuma gitti! Ayrıcada ürünlerden gayet memnun kaldım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzetdansı türk markası olması da çok iyi ve sevindirici tabi..

      Sil
  7. ben henüz hiç rastlamadım..hangi marketlerde var ki..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tediş sanırım ben carrefour da gördüm ama büyük olanlarda ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...