2 Kasım 2014

The Balm Balmsai Palet..

Günaydın. Biliyorsunuz Gratis ve Watson artık her fırsatta indirim yapıyorlar hatta bana sorarsanız bu aralar biraz gözünü de çıkardılar bu indirimlerin. Her ne kadar istediğimiz ürünü indirimli almak iyi oluyorsa da sırf indirimli diye o anda istemediğimiz ürünleri de almaya yönelebiliyoruz. Benim indirimlerin ilk başladığı gün ola 30 Ekim'de mağazalarda gördüğüm buydu, o koca sepetler dolmuş ve kasa kuyruğu mağazaların diplerine kadar uzamış. Öğle vakti gittiğim Gratis'den geçen hafta Metrocity'de Makyaj Kelebeği ve Biricit ile gördüğümüz Balmsai palet ve eskiyen RT makyaj süngerimin yenisini alarak çıktım, akşam evin oradaki Gratis'e bakarım demiştim ama ne mümkün. Zaten öğlen vakti de kasa kuyrukları almış yürümüştü, Watsons'a giremedim bile ama akşam hal daha da vahim bir duru almıştı, ben bizim oradaki Gratis'i ilk defa böyle gördüm ki bizim orası gibi sakin bir şube bile öyleyse diğerlerini düşünemiyorum. Nitekim instagramda bazı arkadaşlarım 1 saat 1.5 saat süren kuyruklar beklediğini okudum ki olacak iş değil. Neyse bunların dışında bazı gerekli şeyleri almak için hafta sonu yine her iki mağazaya da uğradım, pazar günü twitter hesabımda da paylaştım, mağaza resmen talan edilmişti, raflar bomboştu. Ben cumartesi erkeden pazar da nispeten yine erken saatlerde mağazalara uğrayıp istediğim bir kaç şeyi daha aldım.

the balm balmsai


Gelelim indirimin ilk saatlerinde aldığım Balmsai palete, yine ambalajın şirinliği ve yine al beni diyen bir pin-up kızı ve çok doğru bir deyiş var paletin üzerinde; erkeklerimizin de kaşlarımız gibi olmasından hoşlanıyoruz yani düzgün görünüşlü..

the balm balmsai
Paletin içinin genel görünüşü.. Hem ışıltılı hem de mat farlar var içinde. Bence ilk 2 sıra yani 6 renk joker renkler, her makyajda baz olarak kullanılabilecek tonlara sahipler.

the balm balmsai
Bu bölümde en hoşuma giden renklerden biri sand bar diğeri de hang 10. Buradaki isim hakikaten çok ilginç, yarı ingilizce yarı türkçe okunduğunda anlamı çıkıyor ortaya.

the balm balmsai
İlk sıra, biraz pigmentsiz gibi geldiler gözüme ama idare eder. Zaten baz renk olacakları için de bol kepçe sürülebilirler.

the balm balmsai
Sand bar ve tubular'ın renkleri çok hoş ve pigmentasyonları da iyi bence.

the balm balmsai
3. sıradakiler metalik yansımaları olan renkler, yine gözü iç kısmına makyaja renk vermek için kullanılabilir. Pigmentasyon orta seviyede.

the balm balmsai
4. sıra, işte bu 3 rengin pigmenti diğerlerine göre çok çok iyi, yine metalik yansımalara sahipler ve definer renkler olarak tanımlanacak tonlara sahipler.

the balm balmsai
5. sıra kaş doldurmak için düşünülmüş. Aslıda paletin içinde 2 adet kaş şablonu da konmuş ama onları asla kullanmayı beceremiyorum ben. Bunlardan ilk olarak dig it'i denedim ama biraz koyuca gibi geldi bana. Elimin üzerinde pigmenti azmış gibi durabilir ama kaşımı boyarken hiç bir sıkıntı yaşamadım.

the balm balmsai
Son sıra paletin en koyu renklerinden oluşuyor. Pigmentasyoları gayet iyi.

the balm balmsai
Paleti cuma aldım cumartesi hemen ilk makyajımı yaptım, ilk izlenim olarak konik uçlu veya duo fiber bir göz/karıştırma fırçası ile müthiş tozutan bir yapısı var. Ama bütün Balm paletlerde bu sorun olduğu için bunu görmezden gelebilirim. Hem yurt dışı fiyatlarıdan zaten ucuz, bir de indirim fiyatları ile kalitesi mukayese edilince gayet kabul edilebilir bir sorun bu.

Bunun dışında yine her zevke hitap edebilecek, günlük/gece makyajlarıda kullanılabilecek renklerden oluşuyor. Paleti kullanarak yaptığım ilk makyaj fena olmadı. Göze sürüldükten sonra akma veya toplanma yapmıyorlar. Kalıcılıkları orta karar. Nude Tude veya Dude varsa öyle gibi düşünün. Kısaca aldığıma pişman olmadım yine, gerçi bu kadar farı ne zaman kullanırım ya da bitiririm bilemiyorum ama olsun bulunsun.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Bende aldımm, çok güzelll :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yasemin.. evet bu aldığımız fiyata şahane hakikaten :-)) güle güle kullan..

      Sil
  2. Iremcigim gule gule kullan. Balmsai benim nedense cok ilgimi cekmedi . Zaten uzun sure far almasam iyi olacak daha nude dude'umu bile 2 kez kullandim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler canım.. benim de voyage palet ilgimi çekmemişti mesela ama buna dayanamadım aldım valla az kullanıyorum ama olsun..:-))

      Sil
  3. bende almak istediğim bu paleti ama hafta sonu stoklarda hiç birşey kalmamıştı hafta içi de iş çıkışına kalınca yine talan edilmiş raflarla karşılaştım, kısacası gittiğim onlarca gratisin hiç birinde bulamadım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmookur teşekkürler evet balm standı ciddi olarak talan edilmişti maalesef :-((

      Sil
  4. Bende bu far paletine heveslendim ama bulamadım tabiki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirligünlük yılbaşına sanırım yeniden indirim olacaktır umarım o zaman bulursun :-)

      Sil
  5. Güle güle kullan. Ben de bugün instagramda bir Gratis fotosu paylaştım. Haftasonu iki gün üstüste gitmeme rağmen raflar bomboştu, mağaza yağmalanmıştı. İlk anda mağazada kavga falan çıktı zannettim, etiketler yerlerde, yazık satış görevlileri saç baş dağılmış durumda. İnsanın içinden (velev ki ürün kalmış olsaydı da) almak gelmiyor böyle bir manzarayla karşılaşınca. Yarın ürün stokları yenilensin, gidip rahat rahat ürünleri almasam da karıştırmak istiyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgün teşekkürler Nilgüncüm.. Haklısın o kargaşada ben de şaşırdım ne alacağımı aklımda olan şeyleri alamadım bazı alakasız şeyler aldım :) dün uğradım mağazaya yeni ürün yerleştiriyordu kızlar herşey bitmiş neredeyse :(

      Sil
  6. güle güle kullan renkler şahane birgün bana da denk düşer inşallah

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @günlükyaşamım umarım yılbaşında %50 indirimli olarak düşer :))

      Sil
  7. Bebde alacaktim ama sonradan vazgeçtim. Gule gule kullan tatlım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıkareler teşekkürler aslında gerekli değil ama dayanamadım :D

      Sil
  8. Indirimler konusunda katılıyorum.Gözüme kestirdiğim birkaç yeni ürün için gidip bir poşet ürünle dönüyorum ki kar mı ettim zarar mı bilmiyorum.Şimdi yazını okuyunca Balmsai'yi denemek istiyorum çabucak.Güle güle kullanalım canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin aynen öyle şekerim ay bunu da deneyeyim mantığı ile gözüm dönüyor kaç para bıraktım o garantisi ve watsonsda belli değil valla :)) ama aldığıma sevindiklerimden biri de evet güle güle kullanalım :))

      Sil
  9. Güzelmiş. ama diyetteyim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam haha ben de girsem o diyete süper olacak..

      Sil
  10. Ay galiba ben de dayanamayacağım alacağım bu paleti ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikhikayesi yılbaşına %50 indirimle alırsın artık :))

      Sil
  11. Benimde fazlasıyla dikkatimi çekti ama çok fazla far paletim oldu. Bide Nudetude gibiyse başarılıdır ya ben seviyorum o paleti. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider renkler çok benzemiyor ama yapı olarak aynılar tabi.. benim de çok farım/paleti var ama engel olamıyorum kendime :-)) teşekkürler..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...