18 Haziran 2013

Günün Ojesi China Glaze Bohemian Want my Bawdy...

Günaydın, herkese mutlu günler. Geçtiğimiz hafta tam 3 tane çekiliş kazandığım haberini aldım ve çok mutlu oldum. O çekilişlerden biri makyajblogum.com da yapılan China Glaze Bohemian koleksiyonu ojelerdi. Aslında ben yedekten kazanmışım ama olsun, mail gelip de hangi ojeyi tercih ettiğim sorulunca hiç bekletmeden en sevdiğim renk olan Want my Bawdy'i istedim. Cuma günü mail geldi, pazartesi oje elimdeydi, öncelikle hızlı gönderimden dolayı teşekkür ediyorum. Hemen ojeye geçelim. CG'in Bohemian koleksiyonundan hiç oje almamıştım çünkü FlorMar douchrome koleksiyonu da tam bu seri ile eş zamanlı çıkmıştı ve biliyorsunuz çok benziyor ojeleri hatta dupe olarak adlandırıldılar. Ben de Flormar duochrome koleksiyonunun tamamını aldığım için karşılaştırma da yapabiliyorum şu anda.

Öncelikle oje şahane bir yanar-döner mavi-mor renkte, resimlerde daha çok mavi gibi çıkarken aslında mor renk daha çok ağırlıkta görülüyor. Işıkla birlikte morun görünürlüğü ve tonu da değişiyor.

Yakından bakınca içindeki minik ışıltılar da görülüyor.

Bu da FlorMar DuoChrome DC07 ile duruşu, pek fark yok gibi değil mi?

Ama iki oje yan yana gelince aralarında ufak da olsa fark olduğu görülüyor.

FlorMar bir tık daha koyu, bir tık daha mor ve ışıltısı daha az. Yine de ikisini de çok seviyorum.


Günün yüzüğü.. 

Armparty...

Bu güzel China Glaze için makyajblogum'un sahibesine çok teşekkür ediyorum. Tabi sponsor olduğu ve hızlı gönderimi nedeni ile de Tanaçan Kozmetik' e çok teşekkürler..
Sevgiler..






6 yorum:

  1. mavi olsun 5 kuruş fazla olsun:)

    YanıtlaSil
  2. Laciyi severim,sanada çook yakışmış lacivertler güle güle sür,duo serisinden altın rengi gibi olan var onu alıcam sadece bak sende görünce hatırladım.

    YanıtlaSil
  3. @madamekokoş.. teşekkürler.. evet o renk de çok güzel içinde hafif pembelikler de var..

    YanıtlaSil
  4. Tam benlik renk özellikle flormar duo 2X crome bayıldım :))

    YanıtlaSil
  5. @morhastası..o seri gerçekten güzel.. İçindeki morluk da gerçekten tam senlik :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...