9 Ağustos 2012

Kocaman bir bitirdiklerim yazısı..

Bu yazıyı hafta başından beri yazmak istiyorum ama ancak bugüne fırsat bulabildim. 2 aydır falan da bitirdiklerimi yazamadığım için birikti de birikti. Özellikle tatilde olduğum dönemde pek çok şeyi sürekli kullanıp da bitirmeye çok gayret ettim epey de başarılı oldum diyebilirim. Resimler toplu halde değil parça parça çekildi çünkü bitirdiğim ürünün resmini çekip atmış bulunuyorum kalabalık yapmasın diye..

 Naturals Nude Şampuan.. Bu şampuandan memnun olmakla birlikte çok uzun zaman süründü elimde. Elimde kullandıklarım bitince yine alabilirim.

 Minik kutulardan gelen minik tester ürünler. Ne olduklarını ya da olmadıklarını anlayabileceğim kadar değildi hiç birisi. 

 Bunu da Watsons'dan almıştım. Fena değil ama daha iyileri var.

 Bu tester da çok az olmakla birlikte Clarinsden memnun kaldım, özellikle de kokusundan.

Tırnak güçlendirici solüsyon, fena değil ama üzerine oje zor sürülüyor ve sonlarına doğru şişeden almak imkansız hale geliyor. 

 Kokusu çok güzel hemen bitirdim. FA zaten en favori deodorant markamdır, birini bitirip diğerini alırım..

 Saçımın çok kepeklendiği bir sırada almıştım öylece kalmış. Tatilde her duştan sonra kullandım ve bitti.

 Elizabeth Arden Eight Hour Dudak balmı. Kokusu biraz ağır olmakla birlikte dudakları şahane bir şekilde yumuşatır ve besler, üstüne tanımam. Çilekten set halinde almıştım, burada varsa fiyatına bakmam yine alırım.

 Pastel şefaf oje.. Sanırım bozulmuş çünkü kokusu ve dokusu bir acaip oldu. Çöpe gitti.

 Nars'ın ismini hatırlayamadığım bir kalem ruju. Mat yapılı olmakla birlikte dudağımda kuruma yapmadı. O nedenle bol bol sürüp bitirdim. İnanılmaz dimi??



 Makyaj çıkarırma işinde en büyük yardımcım, makyajı hop diye çıkarıveriyor. Bazısı kokusundan hoşlanmıyor ama ben seviyorum. 2 tane yedeği mevcut zaten evde. Üstelik fiyatı da çok uygun.

 Watsons'dan aldığım Pure Beauty göz kremi. Fena değildi, fiyatı da uygun olduğu için bol bol sürülebiliyor. Yaklaşık 2 ay gibi bir sürede bitti. Bunun bir de siyah serisi var onu da denemek istiyorum.

 Rare Blossom nemlendirici şampuan, nemlendirmek bir yana saçlarım kazık gibi oldu. Almayı düşünmüyorum.


 Bitirdiğim 2. far, Sephora'dan bir indirimden almıştım taa ne zaman ancak bu kadar kaldı dibinde ben de toz haline getirdim ve başka bir farla birleştirip yeni bir baz rengi oluşturdum. Tabi ben bu yazıyı yazana kadar tamemen bitti.

 Watsons kulak çubukları. Bir poşette 60 ve bir kutuda da 10 poşet var galiba, kullan kullan bitmedi. Makyaj düzeltmekten, oje fazlası almaya kadar her işe kullanıyorum. Hafta sonu acilen yedekleyeceğim çünkü bu son poşet.

 İşte mis gibi limonlu kek kokan Sephora indiriminden aldığım duş jelim. Bunu geçen sene almıştım, kullanmaya kıyamadığım için baya durdu, son bir ayda kullandım, yedekledim ve bitirdim.

Ve işte canımız kıymetlimiz FlorMar asetonumuz. Bunlar olmadan ne yaparım bilemem. Hergün kullanmama rağmen yine de baya dayanıyor. Yedeği tabiki var ve en kısa zamanda 2-3 tane daha alıp stoklayacağım.

Bu ay baya bir ürün bitirmiş oldum böylece. Zorunlu ihtiyaçlarım dışında bir süre birşey almazsam gelecek aya da epey bir ürün bitirmeyi planlıyorum. Yine bir kısmını bayramda tatile giderken yanıma alıp, bol bol kullanıp bitireceğim. Gelecek ay yine bir bitenler yazısı gelecek.
Sevgiler..

2 yorum:

  1. EA 8 Hour serisine bayılıyoruz annemle beraber.. Keşke kokuları biraz daha iyi olsa :D

    YanıtlaSil
  2. @j.d. ben de çok seviyorum ama koku konusunda haklısın..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...