15 Nisan 2014

Kryolan LC008 Ruj..

Daha önce burada bahsettiğim #syafroditevent'de İnanır Grup tarafından hediye edilen ürünlerin içinde yer alan Krayolan marka güzel rujumdan bahsedeyim.  Kryolan'ın bir makyaj-tanıtım etkinliğinde de bulunmuştum, o zamandan beri ürünlerini beğeniyorum. Ama çok fazla ürünüm olduğundan dolayı henüz deneme fırsatım olmamıştı.

Gümüş rengi ve üzerinde klasik Kryolan simgesi var.

LC008 numara..

Rengi böyle kiremit-kahve alt tonlu bir kırmızı, sonbahar-kış mevsimine uyacak bir renk, ben de o mevsimde sık sık kullandım ama anlatmaya ancak sıra geldi tabi. 

Kremsi yapıda, mat bir ruj değil.

Peçete ile silmeden direk elimi öpünce nerelerde birikme yapacağı/yaptığı da belli oldu rujun, en iyisi fazlasını taşma yapmaması için bir peçete ile almak. Daha sonra üzerinden fırça ile bir kat daha geçilebilir.

Dudağımda duruşu da bu şekilde, kalem kullanmadım ama bir kalem yardımı ile de taşma yapması önlenebilir.

Benim sevdiğim ve kış ayları süresince  kullandığım bir ruj oldu. Şimdi de kullanmayı bırakmış değilim ama elim bu aralar daha çok koyu pembelere, turunculara ve tam kırmızılara gitmeye başladı.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. Kryolan ürünleri gerçekten çok başarılı bende supracolor fond. var inanılmaz kapatıcı ve kalıcı rujunu hiç denemedim ama rengi güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  2. @hazelçelik.. supracolorun ününü duydum tabi ama kullanmadım hiç elimdeki fondötenlerden bir-ikisi bittiğinde deneyebilirim aklımda var ..

    YanıtlaSil
  3. Aslında çok daha bordo dudağında olan resimde kırmızı gibi çıkmış harika rengi var yazısını başkası üzerinde yayınlamıştım ama kendi dudaklarımda tekrar yayınlayasım geldi :))

    YanıtlaSil
  4. @morhastası.. kişiye göre fark ediyor zaten bütün rujlar bence benim dudak tonum açık olduğu için kırmızımsı duruyor bende.. bence de yayınla kendi dudağında..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...