26 Kasım 2013

Günün Ojesi Alix Avien Shine Plus 600 Numara..

Bu güzel oje pazar günü katıldığımız #syafroditevent'de Alix Avien tarafından hediye edilen paketten çıktı. Shine Plus ojeleri minik fırçalarının kullanma zorluğuna rağmen seviyorum çünkü renkleri güzel ve hakikaten bir extra parlaklıkları da var sanki.

600 numaralı siyah ojenin içinde minik, altın rengi ışıltılar var, kendiden simli olduğu için ışıltılar eşit dağılıyor. Topcoat olarak çok koyu olacaktır, tek başına kullanırken 3 kat sürdüm, kuruma süresi çok kısa oldu. Çıkartırken de tırnaklarda iz bırakmadı. Bu arada yeni yüzükler de aldım.

#syafroditevent'i bir sonraki yazımda anlatacağım, daha doğrusu anlatmaya başlayacağım, çünkü anlatacak, yazacak çok şey var.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. canım başlıkta 300 numara yazıda 600 numara demişsin:) bende aldım bu ojelerde:)) henüz sürmedim ama şişlerinin küçük olması beni cezbediyor:))birde yansımaları keşke daha net belli olsaymış beğenen çok olurdu güzelliği sönük kalmış fotoda ışıktan sanırım:))

    YanıtlaSil
  2. Ben 2. katta bıraktım, yeter dedim sür sür nereye kadar. Gerçi oje cidden uzun tırnaklarda çok daha güzel duruyormuş! Çıkarırken de sorun yaşatmadığını öğrendiğim iyi olduu :))

    YanıtlaSil
  3. Süper durmuş canım :) Bu arada yüzüklerine bayıldım bayıldım tek kelimeyle harika!

    YanıtlaSil
  4. @begümsalurvan... evet yanlış yazmışım düzelttim şimdi doğrusu 600 olacak.. dün çektim resimleri güneş olmayınca belli olmuyor simler :-((

    YanıtlaSil
  5. @ezgierdoğan.. yok çok kolay çıktı o bakımdan memnun kaldım..:-))

    YanıtlaSil
  6. @sendeincel.. çok teşekkürler canım..:-))

    YanıtlaSil
  7. Harika bir renkmiş gene çok yakışmış tırnaklarına :) Ben bu rengi daha önce hiç görmemiştim.. Alix in bu ojelerini bende seviyorum :)

    YanıtlaSil
  8. @ceydabyjade.. sanırım bu renk yeni çıkmış olabilir.. çok teşekkürler :-))

    YanıtlaSil
  9. Cok guzel durmus . Bende gecen gun aldım bu minik ojelerden ama daha kullanmak nasip olmadı . Yuzuklerin de sahane gozukuyor :)

    YanıtlaSil
  10. @balböceğiilekozmetik.. Teşekkürler canım :))

    YanıtlaSil
  11. @gonca.. biraz daha opak olaymış şahane olacakmış..:-))

    YanıtlaSil
  12. Renk harika her zamanki gibi yüzükler çok başka ooo :)

    YanıtlaSil
  13. @svieridoroga.. teşekkürler canım :-))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...