25 Ekim 2013

HM Smoky Eyes Palette...

Bayramdan önce yaptığım HM kozmetik alışverişini burada yazmıştım. Şimdi sıra geldi detaylara, bütün ürünleri kullanıyorum ve artık yorumlayabilirim. 
Önce Smoky Eyes paletten başlayalım. Bu palet standta tek kalmıştı, diğer nude ve smoky paletlerden bir yığın varken herkes bunu almış nedense ki haklılar, HM paletler içinde renklerini en çok beğendiğim bu oldu. Bir de metallik renklerden oluşan bir palet vardı, o da oldukça güzel duruyordu ama gündelik kullanıma çok uygun olmaz diye almadım onu.

Kullanım ömrü 18 aymış, mümkün değil tabi bitmesi bu sürede..

Renkler güzel, her palette veya tekli olarak da her markada bulunabilecek renkler ama böyle bir arada olmaları güzel olmuş. Tam mat değiller hafif bir ışıltı var içlerinde ama simli değiller.

Tozutmasını beklediğim kadar tozlanma yapmadı, çok şaşırdım açıkçası. The Balm'ın göz fırçası ile uygulama yapıyorum güzel oluyor.

İlk üç renk swatch..

Bu da sondan iki renk.. Açıkçası pigmentasyon orta seviyede, rengi güzel vermesi için üst üste sürmek gerekiyor. En iyi pigmentasyon ortadaki mor rengin. Kalıcılığı da orta seviyede, mutlaka baz kullanmak gerekiyor ve gün içerisinde, öğleden sonra falan çok gözüme batarsa tazeleme yapıyorum.

Fiyatı 9.90 TL. olması lazım, bu fiyata fena değil ama daha fazla verilecek bir palet değil bence. Diğer paletleri de almayı düşünmüyorum zaten.
Sevgiler..

8 yorum:

  1. Denemek için alınabilirmiş yani. :)

    YanıtlaSil
  2. @gizemgider.. fiyatı uygun olduğu için evet alınabilir..

    YanıtlaSil
  3. Demek ki bunda da bu sorun var :/ Acaba yurt dışındaki ürünleri de böyle mi yoksa Türkiye'ye özel bir şey mi merak ettim:/

    YanıtlaSil
  4. @makyajayenibaşlayankız.. yurt dışında farklı olacağını sanmam ama böyle vasat ürünleri gibi iyi ürünleri de var HM'nin..

    YanıtlaSil
  5. Fiyatina oranla cok iyi gorunuyorlar:)

    YanıtlaSil
  6. @kozmetikperisi.. Evet hem ucuz hem de renkler güzel..

    YanıtlaSil
  7. Nudes paletlerinde pigment namına hiç bir şey yok. Çok beğenerek aldım am sürünce hepsi aynı renk gibi duruyor gözde. Gerçi fiyatı bu kadar uygun olan ürünlerden daha fazlasını beklememek lazım.

    YanıtlaSil
  8. @eceyıldız.. Evet paletcik elinden geleni yapıyor :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...