5 Ekim 2013

Essence Rujlar..

Essence'in beklenen yeni seti mat rujları nihayet ülkemize teşrif ettiler. Ama tabi önce bazı şubelerde bulundu-bulunmadı problemi oldu, daha sonra buluna şubelerde talan edildiği için herkes istediği rengi bulamadı. Ben şanslı azınlık içindeyim, evime çok yakın mesafede 1, yine hep gittiğim Bağdat Caddesi üzerinde 5 adet Gratis var. Aradığım şey birinde olmazsa diğerinde mutlaka oluyor.
Ben de ilk bulduğum yerde en beğendiğim 3 rengini aldım. Yanlış anlamayın diğer renkler de güzel ama geri kalanlar genelde nude ve pembe tonlardı. Bu sefer ambalajları siyah olmuş, daha güzel olmuş.

Renkler bana biraz Rimmel London Kate rujları anımsattı. Bunlar mat dudakta mat görünmekle birlikte, görünüşleri parlak, Kate rujlar ise hem dudakta hem de görünüşte mat rujlar. 

Rujlar mat dedik ama dudağı çok kurutmuyorlar, diğer mat rujlar gibi dudak çizgilerine dolma yapmıyorlar. Kullanımları daha rahat geldi bana. Tabi fiyat olarak da çok daha uygunlar, sanırım 6.5-7.5 TL. gibiydi. Essence bu sefer rujlara kendi amblemini de basmış ki hoş olmuş. Hiç kokuları yok, koku sevmeyenleri mutlu edecektir.

Renkleri o kadar sevdim ki bir sürü resim çektim.

Elimin üzerinde duruşu da bu şekilde, mat gibi durmuyorlar tam hafif bir parlaklığı da var. Kalıcılığı orta seviyede diyebilirim. Taşma yapmıyorlar.
02 numara..All You Need is Red, harika, parlak bir turuncu alt tonlu kırmızı. Yapısı kremsi ama çok bulaşacakmış gibi değil. Nemlendirmesi ve kalıcılığı orta seviyede.

03 numara.. Dare to wear, içinde altın ışıltılar bulunan koyu kırmızı bir ruj, mat bir havası ve duruşu yok, aksine kremsi duruyor dudakta ve kenarlardan taşmaya çok meyilli. Bir şeyler yedikten sonra tamamen gitmiyor ama baya bir siliniyor. 

04 numara.. On The Catwalk..Soğuk tonlu bir gül kurusu, rahat sürülüyor ve diğerlerinden daha mat duruyor.  Dudağı kurutmuyor ama nemlendirmiyor da bence. Kalıcılığı yine orta seviyede.

Essence'in öbür rujlarını hiç beğenmeyen biri olarak bu rujları beğendim. Gerçekten gayet iyi iş çıkarmışlar bu sefer, beğendiğiniz bir renk varsa alın deneyin derim. 
Sevgiler..



14 yorum:

  1. Sanırım 2 noya bayıldım (: güle güleeee kullan...

    YanıtlaSil
  2. @edaözer.. Bence de :))

    YanıtlaSil
  3. @kozmetikperisi.. Ben de bunları çok beğendimm :))

    YanıtlaSil
  4. @madamekokoş.. Çok teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  5. Sanırım 2 numaraya aşık oldum :D Rengi harikaymış,buradaki gratislerde bulursam kesin alıcam :)

    YanıtlaSil
  6. @vildanorhan.. Evet çok güzel bir renk gitmişken diğerlerine de bak güzel nude tonları da var :))

    YanıtlaSil
  7. Aaa,kış gelmek üzere ve ben hala nude tonlarında bir ruj almadım.Hatırlattığın için sağol :D Hazır gratis de özel bayram indirimi başlamışken gratis e gitme vakti geldi sanırım :))

    YanıtlaSil
  8. @vildanorhan.. Evet hazır bayram indirimleri varken değerlendirmek çok iyi olur :))

    YanıtlaSil
  9. Madem kokusu yok nude bulursam alayim;-)

    YanıtlaSil
  10. @feyzaketenci.. Nude tonlarda çok seçenek var bak mutlaka :))

    YanıtlaSil
  11. Ben çoğu rengine bayıldım.
    Hatta seriyi tamamlayıp öyle blogda yer vericeğim bu seriye^^
    Helede bir renk var ki şimdi nmara aklımda değil tabiki ama instain pinstripe allığım için aylardır aradığım ruj oldu kendileri :)
    Dudağı gerçekten kurutmuyor nemlendirme orta seviyede bence ama ayıla bayıla kullanıyorum hatta sevdiğim renkler yedeklendi bile:) Sende güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  12. @dilonika.. Teşekkürler benim aklımda bir de 05 no var ama bulamadım heryerde bitmiş :((

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...