12 Temmuz 2013

Revlon Colorstay Aqua Mineral Finishing Powder..

Revlon'un özellikle yabancı bloglarda bahsedilen, yüze hafif serinlik veriyor denilen bu mineral pudrasını uzun zamandır denemek istiyordum. tesadüf eseri bir kaç başka Revlon ürünü de deneyip çok memnun kaldığım için bu pudra wishlist'imde epey bir yüksekteydi. Tatile çıkmadan sevgili Başak instagramda bu ürünü Amerika'dan aldığını ama çok uyuşamadıkları için de satışa çıkardığını söyledi. Ben de böyle bir fırsatı asla kaçırmadım ve hemen almak istedim. Sağolsun kendisi de hemen yolladı kargoyu hatta PTT kargo ile bir sorun olunca telefonlar edip ilgilendi ve sonunda paketim sağ salim elime geçti. Pudrayı elime aldığımdan beri kendisi ile aşk yaşıyorum denebilir. Çok sevdim.


Böyle True Match gibi bir kutuda geliyor. 020 numaralı transculant light. 

Öncelikle kapağının üzerinde böyle minik bir fırçası var ama ben daha o fırçayı hiç kullanmadım. Zaten ufak gelir o yüzüme.
Daha sonra kapağının altında bir koruma bandı var. Bu bant birkaç kullanımdan sonra  yapışkan özelliğini yitirmiş oluyor.

Rengi bu şekilde, tam şeffaf ve mat, yüzümde ilk sürüldüğünde hafif serin ve sonrasında da mat bir görüntü oluşturuyor. Kutuda biraz dağıldığı için bu hale gelmişti...

Ama halletmem uzun sürmedi şimdi yukarıda görüldüğü şekilde, kullanacağım zaman deliklerden kapağın içine bir tık yapıyorum zaten yeteri kadar ürün dökülmüş oluyor.

Verdiği serinlik özellikle hoşuma gitti. Fondöteni veya BB kremi güzelce sabitleyebiliyor. Tek sıkıntım şu anda yanık cildime biraz açık kalması olması ama önemli değil. 
Başakcığımın neden bu pudradan hoşlanmadığını anlamamakla birlikte sonuçta bana geldiği için çok memnunum. Kargoyu hiç bekletmeden gönderdiği ve peşinden de ilgilendiği için de çok teşekkür ediyorum. Keşke Revlon TR'ye gelse de deneyip görerek ne istersek alabilsek. Ben şimdiye kadar kullandığım bütün Revlonlardan çok memnunum dediğim gibi. ilk yurt dışı seferimde veya yurt dışına giden birini de bulursam bir sürü Revlon ısmarlamayı/almayı düşünüyorum.
Sevgiler..


13 yorum:

  1. Güzel bir ürüne benziyor gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
  2. @kozmetikhikayeleri.. seveni de var sevmeyeni de ben çok sevdim.. teşekkürler..:-))

    YanıtlaSil
  3. Tüm revlon ürünlerini ama özellikle lip butterları ve bu pudrasını çok merak ediyorum.Güle güle kullan :) Umarım artık sesimizi duyarlarda TRye gelir

    YanıtlaSil
  4. Beğenmene de, güzel sözlerine de çok sevindim!

    Ben çok mat görünüm sevmiyorum İrem'cim. Yani bana MAC Select Sheer gibi fondötenin duruşunu değiştirmeyecek pudralar lazım, onu anladım. Verdiği ıslaklık hissi ve matlaştırması çok güzel bu pudranın, fakat bana fazla mat :) Bu yüzden, sevecek biri kullansın isetdim. Doğru yere gitmiş :)

    Öptüm çok!!! Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  5. @bayankozmetik.. lip butterları ben de çok merak ediyorum umarım gelirler TR ye.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  6. @bveç.. canım çok teşekkürler.. doğru sen hafif sheer görüntü seviyordun ben mat hastası olduğum için bayıldım.. öptüm canım..:-))

    YanıtlaSil
  7. çok merak ettiğim bir marka revlon gelsin artık

    YanıtlaSil
  8. canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  9. @kozmetikdeneyimleri.. Watsons belki bir iyilik yapar bize :))

    YanıtlaSil
  10. @meri... Teşekkürler :))

    YanıtlaSil
  11. güle güle kullan :) aah ahh revlon Türkiye'ye gelse de artık bizde alabilseek :)

    YanıtlaSil
  12. Güle güle kullan:) Türkiye'ye en çok Revlon gelsin istiyorum herhalde şu sıralar:)

    YanıtlaSil
  13. @denizs.. Teşekkürler ben de öyle :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...