8 Temmuz 2013

İşte Beklediğim Koleksiyon.. Sıcak yaz günlerinde güzelliğinize dondurma ferahlığı..


essence “me & my icecream” özel koleksiyon

Sıcak yaz günlerinde güzelliğinize dondurma ferahlığı

Avrupa’nın 1 numaralı renkli kozmetik markası essence, özel koleksiyonu me & my ice cream ile sizi dondurmacıda küçük bir molaya davet ediyor. Mermer etkili göz farları, iştah açıcı dudak balmları, en sevimli renkleri buluşturan top ve krem allıkları,şeker gibi ojelerin muhteşem tonları yaz makyajınızın vazgeçilmezi olacak. 3 boyutlu etki yaratan tırnak sticker’ları ve çilek kokulu pratik ıslak mendiller de inanılmaz bir etki bırakacak!

Genç kızların favori markası essence, yazı me & my ice cream özel koleksiyonu ile kutluyor. Koleksiyondaki bej, vanilya, kayısı, pembe, lavanta ve nane yeşili gibi yumuşak tonlar, lezzetli bir dondurma gibi kalpleri eritiyor!

essence me & my ice cream göz farı
Yumuşak karamel, kayısı ve nane yeşili renklerindeki uzun süre dayanıklı göz farları, kremsi yapısı ve mermer etkisiyle yaz makyajına hafif ışıltılar katıyor. Koleksiyonda ‘cone head’, ‘icylicious’ ve ‘always in my mint’ renk çeşitleri bulunuyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 9,55 TL.

ess_MeAndMyIce_CreamES03_Icyllicious-9.55TL.jpg

essence me & my ice cream dudak balmı
İçeriğindeki shea ve jojoba yağları ile dudakları nemlendiren dudak balmı, lezzetli tadıyla dondurma yemiş hissi yaratıyor. Bu eşsiz dudak balmlarının üç farklı renk kombinasyonu  bulunuyor: Lavanta-vanilya, kayısı-bej ve pembe-nane yeşili. Renkler uygulama ile birlikte mükemmel bir şekilde karışıyor ve karıştıktan sonra da çok sevimli görünüyor!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,55 TL.

ess_MeAndMyIce_LipBalm03_8,55TL.jpg

essence me & my ice cream krem allık
essence me & my ice cream krem allık, kremsi formülü ve inovatif yapısı sayesinde hem kremsi hem de pudralı hissetmenizi sağlıyor. Yoğun kayısı rengi doğal güzellik ve taze bir ten sunuyor.
Tavsiye edilen raf satış  fiyatı 9,55 TL.


essence me & my ice cream top allık
Yumuşak renklerdeki hafif ışıltılı inciler, bu özel koleksiyonun pastel tonlarını mükemmel bir dağılım ile sunuyor. Yüzünüze ve boyun bölgenize tatlı bir ışıltı vermesinin yanı sıra, değişik nüansları sayesinde ince kusurların ve hafif kızarıklıkların kapanmasını da sağlıyor.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 10,95 TL


ess_MeAndMyIce_ShimmerPearls_10,95TL.jpg


essence me & my ice cream oje
Çilek mi, böğürtlen mi, kayısı mı, nane mi? Uzun süre dayanıklı, pembe, lavanta, nane ve kayısı renklerinde ve muhteşem pastel tonlardaki bu ojeler, sizi dondurma havasına sokacak!  
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 2,50 TL.

essence me & my ice cream tırnak sticker
Kendinden yapışkanlı sticker’lar, tırnaklarınızda eşsiz ve şaşırtıcı üç boyut etkisi yaratıyor. Sticker’lar tatlı tasarımıyla tırnak stillerinde yazın son modası olacak.
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 8,55 TL.

essence me & my ice cream ıslak mendil
Dondurmanızı külahta mı yiyorsunuz? Siz afiyetle dondurmanızı yedikten sonra ellerinizin tertemiz olması için essence me & my ice cream ıslak mendili kullanabilirsiniz. Pratik ve kullandıktan sonra tekrar kapatabileceğiniz ambalajıyla tüm çantalara uygun. Islak mendillerin lezzetli çilekli dondurma kokusuna dikkat!
Tavsiye edilen raf satış fiyatı 4,55 TL.

mamic_composing_final.jpg

Bilgi için; Excel İletişim Danışmanlığı,
Didem Tandaç, 0216 544 94 35-0533 272 19 22, didem.tandac@excel.com.tr
Seda Çilingiroğlu, 0216 544 94 59-0530 879 02 93, seda.cilingiroglu@excel.com.tr



Bu cici koleksiyonu siz de yemek istemiyormusunuz??
*Basın bültenidir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...