19 Şubat 2013

Lush Lemony Flutter El Kremi..

Bu kremi bir süredir bloglarda okuyor ve denemek istiyordum. Aslında uzun süredir kullandığım ve memnun olduğum el kremlerim de var ama manikür için iyi olduğunu duyunca ve zaten de limon kokulu ürünlere de dayanamadığım için hemen gidip aldım. Krem çok yoğun, ilk sürüldüğünde tabaka halinde eli kaplıyor ve yavaş yavaş emiliyor. Emildikten sonra elleri, dirsekleri yumuşacık hale getiriyor. Tabi kokusu bana göre harika. Her akşam düzenli kullanımda bence elleri tam koruyacak bir ürün ama gündüz sürümünü tavsiye etmiyorum çünkü dediğim gibi emilimi yavaş.

Sürüldükten  sonra da bir süre eller pırıl pırıl kalır tabi. Kapağın üzerindeki tırnak dibindeki deri için krem lafına bakmadan her yere sürülebilen bir krem, topuklarıma da sürdüm gayet iyi geliyor.
Şimdi Lush'ı çok seviyorum tamam ama o gün bir de yine bloglarda okuduğum maskeleri ve özellikle de Magnemity taze maskeyi denemek istiyordum. Bu maskenin özellikle siyah noktalar konusunda etkili olduğunu duyuyorum, ancak bu konuda o kadar ürün denedim ki artık bir tester denemeden hiç bir ürün almamaya kararlıyım. Kararlı  olarak bir tester istedim aldığım cevap her zamanki gibi tester veremeyiz oldu. Ama minik kaplara bir çay kaşığı kadar koyup da o testerı vermek olmayacak bir şey değil bence. Taze maskelerin testerları verilemiyormuş, ben de denemeden o kadar para verip almak istemiyorum artık hiç bir şeyi. Herkes böyle düşünmeyebilir ama benim fikrim bu, zaten bu tester konusunda bütün mağazalarda bir tuhaflık var, kesinlikle ısrar edip istemedikçe vermiyorlar. Bu Tester konusuna takığım evet napalım çünkü çok rahatsız oluyorum.
Sevgiler..

18 yorum:

  1. bende geçenlerde aldım bu kremi alırken 2 tane tester verdiler ben istemeden mağzadan mağzaya çalışanlara göre çok değişiyor firmalar çalışanlarını çok iyi seçmeli problem onlardan kaynaklanıyor kesinlikle

    YanıtlaSil
  2. @merveleylak.. sephora falan bile hiç ikiletmeden veriyor isteyince nedir bu anlamıyorum ben..

    YanıtlaSil
  3. Audrey, gerçekten Lush'ta bir tutarsızlık var... Ben haftasonu Mask of Magnaminty'yi aldım. Şu adı garip olan (H'swuan...) saç maskesinin testerından istedim. Zira maske 40 TL! Yok, veremezlermiiş o maskenin testerını. Nedeni, niçini de yok. Ben de kızdım, yalnızca Magnaminty'yi alıp çıktım.

    Ayrıca, taze maske testerı gayet de veriyorlar. Daha önce bana Ayesha ve Catastrophe vermişlerdi. Canları neyi nasıl isterse sanırım...

    Lemony Flutter süperdir ama, güle güle kullan :)

    NOT: Magnaminty gayet güzel bir maske yalnız; yakın olsak ben sana tester getirirdim :)

    YanıtlaSil
  4. Ben de tester konusunda senin gibi düsünüyorum. Artik merak ettigim pahali ürünlerin testerini almadan asla almiyorum. Sonucta denemeden nasil alacagimiza karar verelim ki? O kadar cimri oluyorlar, gercekten anlamiyorum. Almanya'da da öyle. Giriyorum bir kozmetik agazasina, tester istiyorum, yok canim veremeyiz diyorlar. Ama ben biliyorum, testerleri alip akrabalarina veriyorlar. Acayip sinir oluyorum.
    Bu ürünün güle güle kullan bitanem, limon kokusunu bazen sevmem, cünkü biraz kafa agritiyor bende, ama bunu deneyecegim sayende!

    YanıtlaSil
  5. @bveç..teşekkür ederim canım sağol düşünmen yeter.. ben de kızıyorum orada duruyor maskeler ve zaten açıkta biraz verilebilecek durumda yani.. evet canı isteyen veriyor istemeyen vermiyor bence de..

    YanıtlaSil
  6. @ıheartsu.. kesinlikle haklısın.. çoğu akrabalarına veriyor veya kendi kullanıyor bazı izahı yok sadece lush değil yani bütün kozmetik çalışanları bu şekilde davrandığı için aklıma o geliyor benimde artık.. ya da çok fazla bir alışveriş yapmak lazım ki lütfedip versinler.. teşekkür ederim her şey bir yana dirseklerime falan çok iyi geldi gerçekten..

    YanıtlaSil
  7. Emilimi yavaş ürünlerden pek hoşlanmıyorum ama yinede lush sevgimden ötürü denemeyi düşünüyorum

    YanıtlaSil
  8. @kozmetikperisi.. Gece kullanırsan daha rahat oluyor ve dirseklerde harika..

    YanıtlaSil
  9. Bende aynısını kullanıyorum genelde gece elime kremi basıp eldiven geçiriyorum.Bu arada o tester konusuna çok üzüldüm ben her gittiğimde dolu tester veriyorlar,yalnız her gittiğimde en az 150 liralık alışveriş yapıyorum.Açıkcası o kadar şey alıp 2 gr şeyi vermezlerse çok sinirlenirim..Bu konuda Ankara 365 lush çok ilgili..Daha istemeden veriyorlar.Ankara ya yolun düşerse mutlaka uğra derim. :)

    YanıtlaSil
  10. Merhaba cok sikayet ettigim bir konu bu sirf bu yuzden artik flormar gratis ve watsonslardan alisveris yapmamaya karar verdim cunku elimde cildime uygun olmayan okadar cok urun varki ozellikle nemlendirici peeling fondoten bb cream vs saymkla bitmez ver ver yinede bitmedi bu tester urun vermeme olayini hic anlamiyorum calisanlar istediginizde yuzunuze bile bakmadan gdiyor birgun birini sikayet edicem sanki magza sahibi yada firma sahibi onlar ama lush calisanlarinin ve sephoranin hic calisanlarinin boyle bir tavriyla ve davranisiyla karsilasmadim neyse ya kiziyorum iste :) sevgiler

    YanıtlaSil
  11. @uzunkirpik.. evet anahtar kelime bol alışveriş.. öyle oldumu sorun olmuyor. ama bir tek şey alıp da başka bir şeyi denemeke isteyene veremeyiz diyorlar buna kızıyorum ben..

    @meldaçılgın..:-)) gratis ve watsonslar neyse diyelim sephora'ların mağaza mağaza değişiyor.. capitole gitmiştim geçende oradaki görevli ne rica ettiysem verdi.. cildime uymayan bir şey almaktansa istiyorum evet haklısın çalışanların çoğu mağaza sahibi gibi davranıyor hele de tester isteyince hiç yüzüne bile bakmadan gidiveriyorlar .. başka zaman dibimden ayrılmıyor bütün alışverişim boyunca.. benimle aynı düşününen pek çok kişi olması da ayrıca güzel tek ben değilim..

    YanıtlaSil
  12. Merhaba, Lush Kozmetik tester vermeye bayılan bir markadır. Sanırım alışverişiniz esnasında ufak bir yanlış anlaşılma yaşanmış, taze maskelerimiz elimizde olduğu sürece mağazalarımızda her zaman tester verdiğimiz ürünlerimiz içerisinde yer almaktadır. Mask of Magnaminty taze maskelerimiz içerisinde yer almıyor, kullanım süresi 3 ay olan maskemiz tester verebildiğimiz ürünler arasında malesef yer almıyor. Tester olarak tüm sıvı ürünlerimizden (duş jellerimiz, sıvı şampuanlarımız, sıvı saç kremlerimiz, vücut nemlendiricilerimiz gibi) ve taze yüz maskelerimizden stoklarımızda bulundukları sürece verebiliyoruz.

    YanıtlaSil
  13. @sinemerdoğdu.. öncelikle mağaza çalışanınızın bana mask of magnemity taze maskedir veremeyiz tester dediğini söyleyeyim. siz de şimdi taze maske verebiliyoruz diyorsunuz. duş jeli veya sabun testerı benim için önemli değil.. maskenin methini duydum ama yazdığım gibi denemeden kısa süreli ömrü olan bir ürünü de almak istemiyorum.. bu benim ilk karşılaştığım tester sorunu da değil gerek lush'da gerek başka mağazalarda bu sorun sürekli yaşanıyor, en azından benim için böyle.. tester veriliyor diyen arkadaşlar da oldu ben ne zaman istesem tester veremeyiz lafı ile karşılaştım, sanırım bana verilmiyor.. yine de açıklamanıza ve ilginize teşekkür ederim..

    YanıtlaSil
  14. Limon kokusunu çok severim hele ki el kremlerine aşığımdır Lush ürünlerini cok duydum am daha hiç almış değilim denesem iyi olacak .Teşekkürler paylaşım için.


    www.zuhalvarol.com

    YanıtlaSil
  15. @zuhalvarol.. ben de sırf limon kokusu için aldım ama güzelmiş hakikaten..

    YanıtlaSil
  16. Enn sevdiğim krem tırnak diplerini nemli bakımlı ve pürüzsüz gösteriyor.Sanki manikür yapmışım gibi.Ve harika bir kokusu var.bu krem vazgeçilmezim:)
    Cosmo-trend

    YanıtlaSil
  17. aldım ama daha kullanmaya başlamadım.kıyıp da kullanmıyorum:D peki bunu kullandığımızda maniküre gerek kalıyor mu? benim kütiküller kaskatı resmen :(

    YanıtlaSil
  18. @msblueblack.. Kullan kullan öyle hemen bitecek birşey değil bir gıdımı yetiyor neredeyse ben hergün kullanıyorum yarılamadım bile daha.. Maniküre zaten düzenli gidiyorum ama bu baya yumuşattı etleri falan süre uzuyor..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...