8 Şubat 2013

Günün Ojesi Ciate Velvet Manicure...

Günaydın. Dün Capitol Sephora'da kadife manikür setlerinden görünce, blogumun da doğum günü şerefine hemen bir tane kaptım ve taze taze de dün akşam uyguladım. Daha önce sevgili ojemrujumrimelim ve nazlı da uygulamalarını yapmışlardı ve çok da beğenmiştim. Başka renklerini de dbmskozmetik getirsin de alıp deneyeyim diye bekliyorum. Ama bunu da görünce, fiyatı da biraz pahalı (39 TL.) olmasına rağmen, bir defaya mahsus verilir diyerek aldım.

Öncelikle böyle bir kutu içinde geliyor ve iki renk. Bir de tam bordo var ama mavi aşkımdan dolayı bu koyu rengi tercih ettim.

Set açılınca içinden bir adet oje, içinde kadife parçacıklarının olduğu bir tüp ve bir de temizleme fırçası çıkıyor.

Tüpün ağzı delikli ve oradan ojenin ikinci katını sürdükten sonra tırnağın üzerine dökerek uygulaması yapılıyor. İlk tırnağı bu şekilde uyguladım. Ancak kadifeler diyeyim artık o kadar sıkı yerleşmişler ki, istenilen miktarı dökene kadar oje kurudu. Ben de tüpü tamamen açtım ve içinden cımbızla alarak tırnağın üstüne yerleştirmek sureti ile uygulama yaptım. Daha sonra da fazlalıkları fırça ile temizledim. Bu fırça yerine, minik far-allık paletlerinden çıkan dandik fırçalar veya yelpaze fırçalar da kullanılabilir.

İşte ilk uygulamam da bu şekilde oldu, öncelikle gecenin bir köründe yapmamdan ötürü sanırım bazı yerleri kaçırmışım, kadifeler az gitmiş bazı yerlere. Biraz daha bol ürün kullanıp, daha sıkı bastırıp, sabitlemek gerekiyor. Bir de temizlemeden önce 1-2 dakika tırnak üzerinde iyice kuruyup, sabitlenmesini beklemek lazım. Yoksa fırça ürünün bir kısmını söküp atıyor. Genel olarak görüntüsü harika ve ıslandıktan sonra da hiç bir bozulma olmadan hemen kuruyor. Sadece krem veya fondöten sürülünce biraz iz kalabiliyor, onu da elle, fazla yayılmadan temizlemek lazım. Onun dışında normal aseton ve pamukla da hiç iz kalmadan ve bulaşmadan temizleniyor.

 Yakın çekim görelim. Yüzük parmağı üzerinde atladığım yerler belli oluyor ama uzaktan, rengin de oje ile aynı olması nedeniyle tam bir kadife görüntüsü veriyor.

Soldaki dün akşam, uygulamadan hemen önce çektiğim resim, sağdaki de sabah çekildi, görüldüğü gibi sabaha kadar hiç bir dökülme olmadı.

Uzaktan tamamen homojen, kadife tırnaklar gayet hoş görünüyor. Ben çok sevdim.

Uygulama kolay ama her bir tırnak tek tek yapıldığı için tabi biraz vakit alıyor. Sabrınız veya vaktiniz yoksa denemeyin bile ama bu güzelliği bir kere olsun oje meraklısı herkesin denemesi lazım bence. Özellikle değişik renkleri gelince sık sık yapacağım bir uygulama olacak çünkü çok sevdim. Sizin fikirlerinizi de bekliyorum.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Gündüz çekimleri daha güzel olmuş cnm daha anlaşılıyor şimdi. Ben çok beğendim biraz pahalı ama TR de yaygınlaşmasını bekleyelim :D

    YanıtlaSil
  2. Çok beğendim. Tırnaklar için bakalım daha neler çıkacak?

    YanıtlaSil
  3. ciate'nin kadife manikürünü denemeyi çok istiyorum.Umarım Ankara'daki Sephoralar'da da vardır..

    YanıtlaSil
  4. Uzun zamandır beklediğim bir posttu artık birisi yapsın derken seni gördüm :)

    Öncelikle bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum,öğrendiğimiz iyi oldu.
    Ben çok ama çok beğendiğimi söyleyeceğim.Parlak,mat,simli,french ojeler derken yeni bir akım olarak görüyorum bunu şimdiden.
    Çok değişik bir havası var ve nasıl desem,cool duruyor(bunda yüzüklerinin etkisi de olabilir:) )
    Çok yakışmış güle güle kullan,aldığım zaman postuna tekrar bakıp püf noktalarına dikkat edeceğim..

    YanıtlaSil
  5. Bende istiyorum bunlardann yaaaa :(

    YanıtlaSil
  6. Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık:) Ben de denemek istiyorum sabırla yapabilecek miyim bakalım:)

    YanıtlaSil
  7. @kzometikdelisi.. bir defalık dahi dedim ben de..daha uygun fiyat ve çeşitlisini de alacağım..
    @makyajlıhaller.. teşekkürler umarım daha pek çok şey çıkar tırnaklar için..:-))
    @nilgün.. kesin vardır gelmiş bütün hepsine çünkü..
    @pearlfairy..bir defalık verilebilir buldum fiyatı..daha uygunlarını alınca paylaşacağım.. belirttiğim ojemrujumrimelim linkinde çok güzel bir de uygulama videosu var oraya da bir bak uygulama yaparken..
    @janjan.. alırsın umarım sen de...

    YanıtlaSil
  8. @yelda.. biraz sabırla yapılmayacak birşey değil canım.. teşekkürler..

    YanıtlaSil
  9. cok guzel olmus gercekten biraz el oyalayici bir oje cesidi olsada denemeye deger bende burada mua da gordum 4 renk falan var fusya gozume carpti alip deneyecegim tesekkurleeer canim ♥♥♥

    YanıtlaSil
  10. @sevonu.. mutlaka denemek lazım harika birşey ...

    YanıtlaSil
  11. benim elim hiç yatkın değil böyle şeylere ama denemekten zarar gelmez =)) çok yakışmış size de

    YanıtlaSil
  12. @begumsalurvan.. çok zor alengirli birşey değil sadece vakit alıyor biraz o kadar becerir yaparsın diye düşünüyorum..

    YanıtlaSil
  13. denk gelirsem kesin edinirim denemeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  14. @bakımlıolmakaşktır.. mutlaka edin dene tırnaklarında duruşu çok güzel..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...