13 Şubat 2013

Benefit hervana Allık ve Konuk Yazar Macerası...


Benefit allıklar uzun zamandır radarımdaydı, özellikle bu Hervana’yı Sephora’ya  gidip geldikçe bakıp bakıp duruyordum. En sonunda Sephora’nın son indiriminde Benefit’in indirime giren ürünleri içinde yer aldığını ve Black Card sahiplerine de extra indirim olduğunu görünce hemen aldım. Asıl fiyatını hatırlayamıyorum, indirimde 80 TL. civarıydı ama bana 50 TL.’ye geldi. Bu bakımdan denemek istediğim bir ürünü çok uygun fiyata almış oldum.

Benefit Hervana’yı almasam da olurmuydu? Evet bence olurdu, allık gayet güzel, pigmentasyonu iyi ve allık gerçekten çok kalıcı, hem bazlı hem de bazsız olarak sabah sür, akşam gel hala yüzünde duruyor. Tazelemeye bile gerek duymadım. Ama içindeki renk skalası gerçekten de çok bilinen, neredeyse her markada ucuz pahalı pek çok muadili olan renkler. O nedenle bu allığı normal fiyatından alırmıydın derseniz almazdım. Bu şekilde indirime düştüğü için aldım. Bence bu allıkların eder fiyatları da budur zaten. Allık gramaj olarak da oldukça fazla, 8 gr. Kolay kolay bitecek gibi değil. Hergün bu allığı kullansam bile, 1 seneden önce bitmez. Bu bakımdan normal fiyatını verilse bile değermiş gibi geliyor ama aslında hiç kimse her gün aynı allığı kullanmıyor. Bu nedenle allığın ömrü daha uzun sürecekmiş gibi görünse de, mutlaka o allıktan bıkılıyor ve bir köşeye atılıyor. O nedenle böyle ürünleri varsa indirim zamanını bekleyip almak tabi daha mantıklı, tabi ülkemizde Mac ve Nars gibi markaların asla indirime girmediklerini de düşünmek lazım.


Allık alacağınız zaman da öncelikle biraz gezip, birkaç marka denemenizi tavsiye ederim. Size hiç yakışmayacağını düşündüğümüz renkleri bile deneyin, bazen hiç ummadığınız bir renk çok güzel görünebiliyor, ne olacak olmadı çıkartırsınız.  
Sevgiler..


*Bu  yazıyı Pazartesi günü konuk yazarı olduğum makyaj ve hersey blogu için yazmıştım. Okuyan herkesin keyif aldığını umuyorum.

10 yorum:

  1. cnm bende allık hatta diğer tüm kozmetikleri almadan önce mutlaka deneyip yarım saat mağazada dolaşığ tekrar aynaya bakıyorum.İlk başka başka durup sonra daha farklılaşabiliyor neticede.

    YanıtlaSil
  2. Ama bu markanın paketlerini çok tatlı ^^
    Ben bu allığı birkaç blogta görmüştüm. Geçen gün Sephora'da testerini elimde denemek istedim,yoktu. Allıktan pek anlamam ama şeftali tonlu allıklar daha doğal duruyor, bu biraz pembe ağırlıklı gibi.

    YanıtlaSil
  3. İçim gitmişti bu allığa hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanasın canım:)

    YanıtlaSil
  4. @kozmetikperisi..evet kesinlikle biraz deneyip bakmak lazım.. diorun palette hiç beğenmediğim bir allığını almıştım ben şahane durdu diye..:-))

    @ırmak..evet dimi kesinlikle çok kullanışlı paketleri var. bu tester sorunu büyük bir yara haline geliyor artık tr'de bence tester görmediğimiz hiç bir ürünü almamak lazım firmalar da ona göre hareket etmeliler.. pembe ama renk geçişleri hafifletiyor o pembeliği..

    @7-24makyaj.. teşekkür ederim...

    YanıtlaSil
  5. Hakikaten biraz daha makul fiyatlara satılsalar ne iyi olur :)

    YanıtlaSil
  6. kesinlikle katılıyorum, hele de allık ve rujda en beklemediğim renkler bile yakışabiliyor.

    YanıtlaSil
  7. benden de bahsetmişsin sevindim ben de senin bloğuna konuk yazar olmak isterimmmm

    YanıtlaSil
  8. Güle güle kullan Audreycim. Bence de ederi en fazla bu kadar bu allıkların.
    Ben de mimin var: http://tannetanne.blogspot.com/2013/02/makyaj-cantamn-icindekiler-mim.html

    YanıtlaSil
  9. Audrey bu allığı görmüş, elim defalarca gitmiş ama fiyatından dolayı tereddüt edip, almadan çıkmıştım. Gerçekten de çok güzel görünüyor. Allıkta kalıcılık çok önemli.Çünkü silinmesi bir yana yüzümde dalgalı dalgalı allık kırıntıları kalmasına deli oluyorum. Çok da güzel duracağına eminim. Güle güle kullan canım..Bide yanağında uygulamalı görsek, süper olur :)Çok merak ettim...

    YanıtlaSil
  10. @sihirligünlük..benefitin fiyat politikası çok acaip hakikaten.. haksizlık bize..

    @simyaser.. evet ruj konusunda da öyle yakışmaz bu bana dememek ve denemek lazım..

    @birmakyajbloguyazarı.. tabi bahsederim canım.. konuk yazar olma işini de düşünürüm henüz böyle bir planım yok..

    @tannesi..teşekkürler.. bence de fiyatı tamdı yani.. hemen bakıyorum mime..:-))

    @demettokgöz..fiyatı tam istediğim gibi olunca ben de aldım zaten yoksa 99 tlye hayatta almazdım teşekkürler en kısa zamanda yanakta uygulamalı da göstereyim..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...