2 Kasım 2012

Günün Ojesi.. Essence 113 Do You Speak Love?

Günaydın. Artık bilindiği üzere Essence ojelere bayılıyorum, hele de bu yeni seriyi çok sevdim. Eski renklerle aynı olanlardan çok yeni renkler gözüme çarptıkça almadan duramıyorum. Bugün de onlardan biri, hem sonbahara uygun kıvamda bir renk, hem de son güneşli günler kadar parlak olan bir kırmızı Do You Speak Love? 113 numarayı sürdüm. Renk tam kırmızı değil aslında biraz da bordo tonlar içeren bir renk, ama kırmızı-bordo sevenlerin özellikle sonbahar ve kış aylarında çok severek kullanacakları bir renk. Fiyatı da 2.50 TL. bu yeni serideki ojelerin ki bence miktar-kalite bazında uygun bir fiyat.

 Rengi çok sevdim... Ayrıca bu şişelerin de biçimi de diğerlerine göre bana çok hoş gelmeye başladı.

Mavi çivili bileklik son pazar ganimetim oluyor..

Bu arada dün Essence markasının dün Cosmo Shop'da da satıldığını gördüm, sanırım bu sayede daha geniş bir ürün yelpazesine ulaşabileceğiz. mesela Twilight için yaptıkları bir koleksiyon var ki en kısa zamanda Türkiye'ye gelmesini diliyorum.
Bu arada 7 Kasım Çarşamba günü de İstanbul Astoria AVM'de gerçekleşecek olan Essence tanıtımına gitmeyi de çok istediğim halde, iş nedeniyle gidemiyor olmama da ayrıca çok üzüldüm. Belki bu Twilight koleksiyonu da orada tanıtımda olabilirdi.
Bir sonraki yazıda yine bir Essence oje ve yeni bir koleksiyondan bahsedeceğim.
Sevgiler..

4 yorum:

  1. bende de bu var şu anda:) Bu tonda bir sürü kırmızı ojem olmasına rağmen en sevdiğim bu oldu çünkü kurutucu kullanmamama rağmen çabuk kurudu. Sevdim,

    YanıtlaSil
  2. @benimadımkırmızı.. :-)) yazmayı unutmuşum evet çabuk kurudu gerçekten de..

    YanıtlaSil
  3. Allahıııım renge bayıldım tam da böyle bir şey arıyordum en yakın zamanda gidip almalı,çok güzel ya ve de çok yakışmış :)

    YanıtlaSil
  4. @ekmekici.. Tesekkurler :)) baska renkler de gelecek yakinda..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...