18 Ekim 2012

Sephora Makyaj Fırçalarım..

Geçen Beyoğlu gezilerimden birinde uğradığım Demirören AVM Sephora'dan 3. Sephora marka makyaj fırçamı aldım. Hazır onu tanıtırken daha önce aldığım 2 adet fırçayı da tanıtayım dedim, zaten o yüzden bu yazı bu kadar gecikti.

 En sağdaki yeni aldığım. Şahane bir allık fırçası, ayrıca yazın bronzer uygulamasını da çok güzel yapacağına eminim..


 Fırçayı bir süre kullanıp, Mac Fırça temizleyici ile temizledim. Gayet güzel temizlendi ve dökülme falan da yapmadı.

İkinci fırça uzun süre önce aldığım yine bir bronzer fırçası. Sephora fırçalarda numara olmaması fırçaların rahat tarif edilmelerini engelliyor ama alırken sormuştum bunu.  Bir süre bronzer uyguladıktan sonra şimdi bununla sabitleyici şeffaf pudra uygulaması yapıyorum. Bu fırçayı da hem su ile, hem de fırça temizleyiciler ile yıkadım. Dökülme veya herhangi bir bozulma yapmadı.

 Bu fırça da bütün göz kapağına far uygulamak için aldığım fırça.  Yapısı orta sertlikte ve uygulaması da kolay. Bu fırçam da eskidir ve defalarca yıkanmıştır. Dökülme yapmadığını söyleyebilirim.


Makyaj fırçalarının çok olması her uygulama için ayrı fırça kullanmaya olanak vermesi açıcısından iyi bir şey.  Böylece fırça binbir türlü renge boyanmıyor ve tek bir ürüne kullanılan fırçada bir bakıma da hijyen de sağlanmış oluyor. Günlük kullanım için de çok pahalı olmayan, orta karar ama uygulaması iyi olan fırçalar çok iyi oluyor. Bu ara yerli firmalar da gayet güzel fırçalar çıkarmaya başladılar. Ayrıca Drug Store markaları dediğimiz markalardan da denemeye değecek fırçalar çıkıyor. Bunlara da kullandıkça yer vereceğim.
Sevgiler..

6 yorum:

  1. Gözüm gönlüm açıldı ohh :)) allık fırçasının metini çok duyuyorum ben de istek listeme ekledim bile :) bir de everyminerals in itahaki fırçasını denemek istiyorum nars itaya benziyor sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. @serinus.. teşekkürler canım...ben de şu yeni gelen sensetools fırçaları denemek istiyorum öncelikle..

    YanıtlaSil
  3. Bende real techniques fırçaları denemeyi çok istiyorum :)

    YanıtlaSil
  4. her yere her köşeye Sephora açılsa ne güzel olur.Üşeniyorum taksime kadar gitmeye...Bana en yakın orası ama sözde yakın tabii :)

    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. Audrey, sneakerslardan trendyolda var canım Bambi'nin hem de fiyatı 99-TL birçok renk var. Numaran tükenmeden bak istersen:) sevgiler.

    YanıtlaSil
  6. @günlükmakyaj...ahh herşeyi deneyebilsek ne iyi olur dimi..:-))

    @piamia..valla bence de sephora duysun sesimizi caddeye de gelsin.. hep avm lerde olmuyor böyle..

    @papişstyle.. hemen bakayım canım ben uzun zamandır bişey görürürüm de dayanamam alırım diye bakmıyorum hiç alışveriş sitelerine..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...