16 Ağustos 2024

Alberto Sego Parfümleri..

 Merhaba herkese, uzun zamandır yazı yazamadım buraya araya pek çok şey girdi ama artık kesinlikle bir geri dönüş yapma zamanım geldi. Şimdi bloga ve yazı yazmaya dönmek ve  dönüşümün şerefine de ilk olarak çok sevdiğim  parfümler hakkında yazmak istiyorum. Hepimiz tabi ki hem yaz hem de kış aylarında parfüm kullanmayı çok seviyoruz ve kokularımızı da buna göre seçiyoruz değil mi? Dizaynır markaların parfüm ve koku skalası o kadar geniş ki mutlaka hepimizin tenine uyacak bir parfüm vardır. Ama burada da ortaya yüksek parfüm fiyatları çıkıyor. Hem aldığımız parfüm hemen bitmesin istiyoruz hem de gün içinde kalıcılığı kaybolmasın. İşte bu aşamada size ünlü parfümlerin kokularından esinlenen ve oldukça da başarılı bir parfüm markasından söz etmek istiyorum.

Alberto Sego parfüm

14 Ağustos 2024

ORIGINS’TEN YENİ GENÇLİK İKSİRİ: YOUTHOPIA SERİSİ İLE TANIŞIN!

Origins’in yeni Youthopia serisi cilt görünümünü gençleştirmek, aydınlatmak ve dolgunlaştırmak için özel olarak formüle edilmiş; etkili iki ürünle cilt bakım rutininizi bir üst seviyeye taşıyor!

Doğadan ilham alan Origins, cilt gençliğini korumanın sırrını yeni Youthtopia serisiyle buluşturuyor. Elma özünün yenileyici gücü ve peptitlerin canlandırıcı etkisiyle formüle edilen bu seri, cildin doğal ışıltısını ortaya çıkarırken çevreye duyarlı yaklaşımıyla da fark yaratıyor.



12 Ağustos 2024

Her gün, tüm gün. İhtiyacın olan ruj: Clinique Pop Longwear Ruj ..

 Clinique, çok sevilen Pop Lip ruj serisinin dış ambalajını yeniliyor. Yeşil metalik bir görünümle yeniden yorumlanan bu rujlar, şıklığı ve zarafeti bir arada sunuyor.



FlyingTiger Copenhagen, Türkiye’deki ilk Mağazasını Kanyon’da Açıyor..

Danimarka merkezli perakende markası FlyingTiger Copenhagen, Türkiye pazarına güçlü bir giriş yaparak, ilk mağazasını Ekim ayında seçkin marka karmasına sahip Kanyon’da açıyor. Marka ilk mağazasıyla Türk tüketicilere dünya standartlarında yenilikçi ve eğlenceli bir alışveriş deneyimi sunmayı hedefliyor.


9 Ağustos 2024

Avon’dan Glimmerstick Göz Kalemi İle Çarpıcı Bakışlar Glimmerstick Göz Kalemi YENİ metalik bitişiyle büyüleyici bir göz makyajı yaratın..

Dünyanın önde gelen kozmetik ve güzellik markalarından Avon’un, en çok satan* göz kalemi, yeni metalik bitişiyle göz makyajı tutkunlarıyla buluşuyor. Etkileyici, çarpıcı bakışlar vadeden Glimmerstick Asansörlü Göz Kalemi, göz makyajınızda, suya dayanıklı, gün boyu kalıcı**, yüksek etkili ve cesur tonlar elde etmenize yardımcı olacak.



Foreo KIWI Koleksiyonu’nun En Yeni Üyesi Cilt Yağını Dengeleyen ve Matlaştıran Nemlendirici ile Tanışın!..

 Dünyanın lider cilt teknoloji markası FOREO, KIWI koleksiyonunun en yeni üyesi olan KIWI Yağ Kontrollü Matlaştırıcı Nemlendirici’yigururla duyuruyor. KIWI Derma ve KIWI Aktif Gözenek ve Siyah Nokta Maskesi ile kullanılan bu nemlendirici, kapsamlı KIWI Cilt Arındırma Bakımını tamamlayarak yenilenmiş ve pürüzsüz bir cilt için tam arındırıcı ve gözenek küçültücü bakım sunuyor.

Gözenekler, cilt yüzeyinde sebum, ter ve toksinlerin salınımını kolaylaştıran küçük açıklıklardır. Ancak, gözenekler hızla kirlenerek siyah nokta, akne ve cilt donukluğu gibi sorunlara yol açabilir. Gözenekler, hormonal değişikliklerden kaynaklanan aşırı yağ, kuru cilt, ölü cilt hücrelerinin birikmesi veya kir ve yağın yüzeyin altında sıkışması gibi çeşitli nedenlerle tıkanabilir. Araştırmalar, düzenli temizlik ve uygun cilt bakımının bu sorunları önemli ölçüde azaltarak genel cilt sağlığına ve görünümüne fayda sağlayabileceğini gösteriyor.

"Yağlı cilt ve gözle görülür gözenekler yalnızca gençleri değil, pek çok yetişkini de etkiliyor. KIWI Yağ Kontrolü Matlaştırıcı Nemlendirici, doğal mat bir görünüm için aşırı yağ üretimini dengelemek isteyen herkesin ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanıyor. Gözeneklerin görünümünü en aza indiriyor, lekeleri azaltıyor ve pürüzleri ve tahrişi yatıştırıyor. Aynı zamanda KIWI Derma elmas mikrodermabrazyon gözenek vakum cihazını kullandıktan sonra cilt bakımında mükemmel bir tamamlayıcı adım sunuyor. Çünkü nem kaybını önlerken cildi derinlemesine yatıştırıyor ve nemlendiriyor," sözleriyle FOREO Türkiye Genel Müdürü Adnan Beciragic, FOREO güzellik rutinini anlatıyor.



8 Ağustos 2024

Güzelliğinizi ön plana çıkaracak ürünler Watsons’ta!..

 Pure Beauty’nin BB kreminden Revolution’ın kişiselleştirilebilir likit aydınlatıcı damlalarına, Unfilter Beauty’nin göz alıcı ojelerinden SNP’nin derinlemesine nemlendirici serumu ve Naturals By Watsons el kremine kadar size ve cildinize iyi gelecek tüm ürünler sadece Watsons Mağazalarında, Watsons.com.tr’de ve Watsons Mobil Uygulaması’nda!


6 Ağustos 2024

L'ORÉAL PARIS’İN YENİLİKÇİ ÇÖZÜMLERİ İLE KOYU LEKELERE KARŞI NOKTA ATIŞI ÇÖZÜM..

L'Oréal Paris, Bright Reveal ailesinin yıldızı L'Oréal Paris Bright Reveal Koyu Leke Karşıtı Serum ve Bright Reveal SPF 50+ Koyu Leke Karşıtı Fluid Yüz Güneş Kremi ile akne sonrası izler, güneş lekeleri ve yaşlılık lekeleri gibi koyu lekelerin görünümünün azalmasına ve cilt tonunun eşitlenmesine yardımcı oluyor. 



1 Ağustos 2024

Avène Cicalfate+ Yüksek Koruyucu İçeren Cilt Onarıcı Bakım Kremi SPF50+ ile daha güçlü ve sağlıklı bir cilt..

Dış dünyayla sürekli temas eden cildimizin günlük bakımında etkili Avène Cicalfate+ serisine güneşe maruz kalan hasar görmüş ciltlerin kullanıma uygun, SPF50+ içeren onarıcı bakım kremi katıldı!




Yüz Tipinize Uygun Güneş Gözlüğü Modelleri Atasun Optik’te..

Birbirinden farklı renk ve model seçenekleriyle her dönemin vazgeçilmezi olan güneş gözlükleri, tarzını öne çıkarmak isteyenlerin en önemli aksesuarlarından biri oluyor.



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...