31 Ekim 2019

Ekim Bitenler..

Bir ayı daha geride bıraktık, ne çabuk geçti değil mi Ekim ayı ben hiç anlamadım bile. Yılın son iki ayına girerken Ekim ayında neler bitmiş neler çöpe gitmiş hemen bakalım istiyorum. 



Bu 3 ürün hakkında detaylı bilgi vereceğim. İkisini oldukça sevdim, diğerini ise ben kullanmadım ama merak edenler için hakkında detaylı bilgi edindim.


B&BW'ün çok eskiden almış olduğum bir body misti, artık sadece İstinye Park'da var sanırım ya da o da mı kapandı hiç bilmiyorum. O nedenle yeni ürünlere bakmam mümkün olmuyor. Farmasi Dr. Tuna gül özlü temizleme jeli, hem kokusunu hem de temizlemesini çok sevdim. Seri halde kullanıyorum ama önce bu bitti. Yeniden alınabilir benim için. 
Tabi ki Benri aseton. 


Bu Benri de biten 2. şişe, son hafta kalıcı oje yaptırmasaydım bir şişe daha bitirecektim. Dolapta bulduğum bir saç bakım ürünü, bu markayı hatırladım bir ara pek meşhurdu herkes denemek için ölüp bitiyordu ama sonra ortadan yok oluverdi. İçinde kalmış biraz ama çöpe gitti. Catrice hem makyaja hazırlayan hem de makyajı sabitleyen yüz spreyi, sabitleme kısmını çok beğenmedim ama öncesinde gergin ve hafif yapışkan bir his verdiği cildimi makyaja iyi hazırladığı kanaatindeyim. Eve Shop'da var Catrice, bulursam alırım. 


Bee Beauty nemlendirici krem, fena değildi, tatil sonrası kuruyan cildime iyi geldi ama sınırlı üretim sanırım bu çeşidi. Watsons erkekler için duş jeli, kokusu güzel yeniden alınabilir. Sanırım Madame Coco olabilir bu duş jeli, kokusu güzeldi.


Evet gelelim Provoke touch of silver şampuan ve saç kremine, bunların özelliği biliyorsunuz mor şampuan olarak geçmeleri ve sarı ve gri saçlardaki turunculaşmayı ve solgunluğu önlemeyi vaat etmeleri. Ben arkadaşıma vermiştim. Fena değilmiş, saçları gri onun içinde hafif morluk oluştu ve bence güzel oldu. Ama şöyle bir şikayeti var. Şampuan o kadar sertleştiriyor ki saçını açmak için mutlaka bir kreme hem de bol kreme ihtiyaç duyuluyor. Hatta kendi kremi bile yetersiz kalmış. Boş ambalajlar bana geldiğinde ben de içinde kalanı bir sefer kullandım ve saçlarım keçe gibi oldu gerçekten. Arkasına bence yoğun bir saç maskesi kullanılması gereken bir şampuanmış kendisi. 
Celenes termal spreye ise bayıldım. Bunu firma yollamadı bana kendim aldım ve oldukça başarılı bence. Bütün yaz severek kullandım. Mekanizması da çok düzgün bütün yüze eşit uygulama yapıyor. İndirimde tekrar alacağım kesinlikle.


Benri sıvı sabun, biraz bereketsiz ama fena değildi. İndirimlerde stoklanabilir bunlar çünkü fiyatları çok uyguna geliyor gerçekten. Watsons makyaj temizleme mendili, sadece fırça temizlemek için aldım, fiyatı çok uygundu. Yeniden alabilirim. Bir de Benri mendil alıyorum ben fırça temizlemek için, onların fiyatları da çok uygun. Moroccan oil şampuan, deneme boyu olduğu için çok bir şey söyleyemeyeceğim. Ama oldukça iyi bir marka olduğunu biliyorum. 
Splat'in yeni ve çok sevdiğim diş macunlarından biri daha. Ağzıma o iğrenç yoğun mint tadının gelmemesi süper, ayrıca dişleri de iyi temizliyor bence. Şu an başka bir macun deniyorum, bakalım o nasıl olacak. 


Simple'ın yaz tatilim boyunca kullandığım seyahat boyu misel su ve yüz temizleme jeli. İkisini de sevdim. Oldukça pratik ambalajları var. Çantada dökülme tehlikesi de yok. Bir de hakikaten vaat ettikleri gibi son damlasına kadar kullanılabiliyor. Biten iki maskaram var bu ay. Cecile maskarayı sevmedim, zaten çabucak da kurudu. Loreal Paradise favorilerimden biri, yedeklerim var tabi ki. 
Miniso asansörlü kalem iyiydi, hiç akmadan kaldı bütün gün, fiyatları da uygun bunların. Lancome'un deneme boyu bir serumu, bunu da tatilde kullandım. Fena değil tabi ama tam bir karara varmak için de yeterli olmadı. Tek söyleyebileceğim nem için üzerine başka bir krem daha istediği. 


Ah en sevdiğim ojelerim kurumuş, bunları alalı gerçekten çok olmuştu ve baya da kullandım. Zaten glitter ojeler normal ojelere göre çok daha çabuk bozuluyor maalesef.  Neyse yapacak bir şey yok, çöpe gittiler. 


Kağıt maske aşkım tabi ki devam ediyor.  Bunların içinde en beğendiklerim açık ara Watsons Collagen ve Kingirls'ün firm-it mor renkli maskesi oldu. Bunları indirimde falan stoklamak lazım kesinlikle. 
Isana slice maskeler bir işe yaramıyor diyebilirim. Avon'lar da fena değil. Bee Beauty 3'lü maskeyi ise ayrı bir yazıda anlatacağım. 

Bu ay da bunlar bitti. Merak ettiğiniz ürünleri yorum olarak bekliyorum tabi ki.
Sevgiler..

22 yorum:

  1. Splat ve benri asetonu merak ediyorum. Buralarda var mı bakacağım ☺️

    YanıtlaSil
  2. mor şampuanda saçı sertleştirmemesi açısından en iyisi loreal sanırım ben memnun kalmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedoşunblogu denemedim onu tabi bunu da bir kere denedim sadece..

      Sil
  3. Kâğıt maskelere bakayım ben de Bento aset9n favorim benim de ve Celenes markasını merak ediyorum henüz denemedim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyam celenes deodorantı tavsiye ederim canım...

      Sil
  4. Simple ürünlerini hiç denemedim ama mutlaka deneyeceğim, ayrıca Celenes ürünlerini de herkeste görür oldum acayip ilgimi çekiyor :) Eh o zaman gelsin yeniler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajlıyorum :-)) evet gelsin alışveriş yazısı o zaman...

      Sil
  5. Emeğinize sağlık, çok faydalı bir post olmuş :)

    YanıtlaSil
  6. Maske yapmayı çok seven biri olarak keyifle okudum😊👍

    YanıtlaSil
  7. oyyy çok faydalı oldu buuuu :) body mist, body lotion, celeste. ay bir de leke temizleme mendili var yaaa o da faydalı hihi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet o mendiller evde kutu kutu var bence çok işe yarıyor...

      Sil
  8. China Glaze sarı renk oje bende de var ama bu tarz renkleri kullanamıyorum bendeki de kurumuşmudur acaba :)))) Simple ürünlerini merak ediyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hayeldamlası bendeki çok olmuştu alalı ..diğerleri kurumamış bu kurumuş niyeyse.. simple ürünlerini de detaylı yazacağım..

      Sil
  9. Celenes spreyden alacağım ben de. Markanın ürünleri güzel gerçekten...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet sprey ve deodorant kesin alırım ben artık sürekli..

      Sil
  10. en çok ojelere üzüldüm desem..ben de oje çekmecemi bir temizlemeliyim, aynı durumda kalacağım galiba :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily21 temizlemek lazım kesinlikle böyle ziyan olur.. :-))

      Sil
  11. Provoke şampuanların öyle bir sorunu var, gerçi mor şampuanlar genel olarak saçı çok yumuşak yapmıyor. Ama amacı günlük kullanım olmadığı için idare ediyorum ben. Bunlar olmasa ayda bir cila yaptırmak zorundayım. Bu markanın maskesi bile tek başına gayet yeterli.
    Yeni ürünleri de güle güle kullan, bitenlerin ardından.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı teşekkürler.. neyse ki mor şampuan çok kullanacağım bir şey değilmiş benim..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...