4 Temmuz 2019

Haziran Alışverişleri..

Haziran ayı Mayıs ayından daha yoğun geçti. Ay içinde kocaman bir bayram indirimi yaşamış olmamız nedeni ile epey bir alışveriş yapmışım. Alınanların bir tanesi hariç hepsi hepsi indirimliydi. Evet biraz abartmış olabilirim ama bakalım neler almışım. 



Şöyle genel olarak bakalım.



Öncelikle bayram indiriminde Loreal'in yeni yaz koleksiyonundan merak ettiğim her şeyi aldım. Bir tek glow spreyi almamıştım, sonra alırım demiştim ama iyi ki de almamışım kimse beğenmemiş. 
Essence'in yeni This is me nude ruj ve oje koleksiyonundan 14 numarayı aldım. Açıkçası bir tek bu renk bana hitap etti ama nude severler için harika bir koleksiyon olmuş.  Miniso'dan güllü bir yüz spreyi aldım ki bu ara güllü her şeyi alıyorum zaten. 
Loccitane'dan bir tane deneme boyu maske aldım. Büyük boya o kadar para vermeden önce denemek için iyi fikir bence.  Loreal'in renkli maskaralarından alacaktım ama vazgeçip Maybelline aldım ve gayet beğendim.


Aliexpress'den aldığım bütün rollerlar sorunsuz geldi neyse ki. Bir tanesi kırıktı ama onu da yapıştırdım. Tanesi 3-4 $ arası bunlar. Bunları aliexpressden getirtip burada tanesini 100-150 TL.'ye satan siteler var biliyorsunuz, asla almayın derim. 



Flormar'ın yeni çıkan fırçalarından denemek için 2 adet aldım. Üstteki resmen çok amaçlı olmuş, allık, pudra, bronzer her şey sürülebiliyor. Diğeri de burun kenarı falan gibi yerlere kapatıcı uygulamak için ideal bence. Üstelik de kolay temizleniyorlar. 


Rossmann'dan bu tatlı ombre aydınlatıcıyı aldım. Bir koleksiyon ürünü kendisi ama hem Rival de Loop markası için hem pahalıydı hem de tester yoktu. 16 TL.'ye düşünce aldım bende.


Elca'dan uzun zamandır çok merak ettiğim Estee Lauder Double Wear kapatıcıyı aldım. Tek renk vardı ve o renk de bana uygundu. 115 TL. ve oldukça beğendim ne yazık ki. Yazısını okumak isterseniz ismin üzerine tıklayabilirsiniz. 


Loreal'in yaz ürünleri, hepsi çok güzeller. Bir tek Bonjour Nudista'yı ben almadım, o firma gönderisi. Glow Cherie ile beraber kendisinden ayrıca bir yazı ile bahsedeceğim. 
Glow mon amour aydınlatıcı ise muhteşem, hiç bir şey almazsanız bile onu alın derim. 


Sonra büyük bir merakla ve saçma olacağını bile bile gittim Nascita'nın yeni profesyonel makyaj serisinden uzun karıştırma  fırçasını aldım. Fiyatı 28 TL. gibiydi sanırım. Yani olabilir tabi ama şu kadar söyleyeyim abartıldığı kadar değil. Bu fırçanın mesela kılları çok gevşek. Sıkıştırılmış pudra, allık, bronzer ve aydınlatıcı için uygundur deniyor. Bende sadece aydınlatıcı için uygun. Bu fırça ayrıca Mac 137 numara benzeri.   Neyse detaylı inceleyeceğim blogda. 


Klasik Sephora indirimini de pas geçmedim. 3 oje ki Sephora ojeler çok güzeldir aldım. Canlandırıcı yüz yağını beğenmiştim, indirimde 30 TL. olunca yedekledim onu. Ancak aldığım köpük temizleyiciyi pek beğenmedim şimdilik. Tabi daha bir kere denedim ama ağır makyaja uygun değil bana göre.  Bir de maske aldım tabi. 


H&M'den indirimden 50 TL.'ye bir palet aldım. Evet çok paletim var ama bunun renkleri gerçekten değişik ve bende olmayan renkler. Aldığımdan beri kullanıyorum. Şu anda özellikle bazı renkleri ile beni çok şaşırttı diyebilirim. Oldukça pigmentli renkler kadar pigmentsiz renkler de var yalnız. H&M paletlerin normal fiyatları oldukça yüksek bana kalırsa ama bu performansa 50 TL. fena değil. 
Çok sevdiğim ojelerden de bende olmayan renkleri aldım. Bunları kesinlikle tavsiye ederim.  Pembe renkli fırça da güzel ama bu mermer desenli sünger H&M'in genel sünger yapısının aksine kötü geldi bana. Oldukça sert pek beğenmedim. 


Mac'in yeni Electric Wonder koleksiyonundan sırf deseni için göz fırçasını aldım. Ama aldığıma da hiç pişman değilim çünkü çok başarılı bir fırça, hem karıştırma hem de far oturtma işlemi için çok iyi buldum. 



Gratis'in yeni getirdiği WetnWild Crystal Cavern koleksiyonundan bir palet, lip topper ve face mist aldım. Bunlar da indirimdeydi. Bunları alınca artık Zodiac koleksiyonunu pas geçtim. Ama o koleksiyon da müthiş tabi. 


Zara indiriminden aldığım tek şey bu tatlı küpe oldu. 


Son hafta Gratis, Watsons ve Rossmann indirimlerinden aldıklarım da işte bunlar. 


Bu şampuanların hepsi oğluma. Çok çabuk bitiriyor ve daha da kötüsü spor salonunda unutuyor. Watsons şampuanlarda 1 alana 2. 1 TL. idi. 



Farmasi'den en favori ikinci ürünümü de aldım rahat ettim. El ve ayak için peeling, yüz spreyini daha önce almıştım zaten. Diğerini de aldım tamam oldu. Her iki ürünün de blogda yazısı var. Farmasi mineralli yüz spreyi yazımı buradan,  Farmasi el ve ayak peelingi yazımı da buradan okuyabilirsiniz. 

Bu ayın alışverişleri de böyleydi, gelecek aya bomba gibi bir yurt dışı alışveriş gelecek. Merak ettiklerinizi yorumlarda bekliyorum.
Sevgiler..






26 yorum:

  1. Gözüm Glow Mon Amour aydınlatıcıyı aramıştı onu da devamında gördüm. Muhteşem renk yapmışlar değil mi😍 Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @blogluyorum evet onu sonradan almıştım dayanamayıp :-))) teşekkürler..

      Sil
  2. L’oreal ‘in yaz koleksiyonundan merak ettiklerim var ancak henüz alışveriş yapma fırsatım olmadı.Wet n Wild’in son koleksiyonundaki mor farı da beğendim ancak indirimdeyken denk gelemediğim için almak istemedim.
    Sen epeyce renkli bir koleksiyon oluşturmuşsun.Güle güle kullan hepsini.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajkelebegi bu aralar boş vakitlerimde alışveriş yapıyorum denebilir :-))teşekkürler canım önümüz bayram indirimde istediklerini alırsın umarım...

      Sil
  3. Harika harika harika

    Hepsine bayıldım hangisine methiye düzeceğim bilemedim ama loreal allık kapuz deseni hoşuma gitti, hm palete bayıldım ve o mac fırça deseni bence de çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @littlebutterfly mac fırça harika gerçekten :-)) hepsini çok severek aldım...

      Sil
  4. Valla hepsi çok güzel o karpuzlu allığa da bayıldım :)!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @pembedünyan :-)) o bu yazın favorisi zaten..

      Sil
  5. Loreal ruj ve allık listemde var. Rujun swacthını merak ediyorum <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik onları daha fotolayamadım blog için ama bu hafta yapacağım...

      Sil
  6. ay yaa oksiten sabunlarına bayılıyoruuum. hele kokularınaaaa :) nüde, miniso hıhım piku :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone evet çok güzel kokar onlar narenciye kokusu bayılırım zaten :-))

      Sil
  7. Ürün tanıtımı ve bilgilendirmeler çok güzel tebrikler.

    YanıtlaSil
  8. şahane alışveriş olmuş güzel günlerde kullan..ben mecburen son birkaç indirime bakmadım bile..yurtdışında acısını çıkarttım tabi :)) En çok Electric Wonder fırçada aklım kaldı..Seri sonu indirime girsin bulursam alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nily :-)) kaçırdığın çok iyi olmuş bence yurt dışı alışveriş süper oldu. o seri olduğu gibi seri sonuna girecek sanırım takip edelim..

      Sil
  9. loreal'in yeni çıkan aydınlatıcı etkili renkli nemlendiricisini benim de alasım var. Güzel günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler :-)) yaz için oldukça sevdim o aydınlatıcı-nemlendirici kremi ben..

      Sil
  10. Aman yareppim küpeler nasıl güzel, güzel günlerde kullanasın :-* Birde en merak ettiğim snaps mürdüm renkli maskara

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş teşekkürler..:-)) o maskarayı sevdim ben güzel uzatıyor ve çok kolay temizleniyor..

      Sil
  11. Epeyce şey almışsın, rujlari çok beğendim 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet çok sevdim ben de hepsini :-))

      Sil
  12. İrem cim coşmussun yine harika şeyler eklemişsin ..Glow mon amour aydınlatıcı hep aklımda ama indirimde kaçırdım.Fiyat yine bir indirimde aşağı düşerse alırım sanırım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @begendimpaylaştım Şerifecim önümüz bayram mutlaka indirim olacaktır alırsın o zaman :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...