2 Mayıs 2019

Nisan Bitenler..

Nisan ayı ne çabuk bitti değil mi, ben pek bir şey anlamadım. Sanırım yaz geldi bile yalnız bu arada benim ürün bitirme tempom da düştü sanırım bu ara. Yaz aylarında daha da düşecek, çok sıcaklarda sadece duş jeli kullanabilirim gibi geliyor bana. Neyse bakalım bu ay neler bitmiş neler çöpe gitmiş.


Eyüp Sabri Tuncer sıvı sabun fena değildi yeniden alınabilir. Komili köpük sabun ise çok çabuk bitiyor çok bereketsiz, o nedenle yeniden almam sanırım. Gerçi bunları ikili paketler halinde indirimli almıştım, yine öyle olursa alabilirim, belli olmaz. Procsin'in bu duj jelinin kokusunu çok beğendim ama hiç kalıcı değil, daha bir yoğun koku bekliyordum kendisinden. Değişik bir duş jeli serisi daha var, onları da deneyebilirim.


Bioxcin siyah sarımsaklı şampuan, yazısını yazmıştım. Memnun kaldım yeniden alınabilir.  Ottoman Body kil maskesi, çok bereketliydi hatta dibi kurudu artık o nedenle atıyorum mecburen. 



Neutrogena göz makyajı temizleme suyu, çok beğenmedim, daha doğrusu orta karar bir ürün oldu benim için. Ama yağlı his bırakmıyor ve ağır makyaj yoksa kolay temizliyor. O nedenle isteyen tercih edebilir. La Roche Posay effaclar yüz temizme jeli, hassas ve yağlı ciltler için uygun bir jel. Baya bir yedekli bende, kullanmaya devam ediyorum. Procsin göz altı yağı, sadece nemlendirme vaadi var onu da yapıyor. Ağır bir yağ değil, beğendim ben. 


Isana asetonsuz oje çıkartıcı, asetonsuz olmasına rağmen oldukça kuvvetli bir ürün, koyu renkleri bile rahatça temizliyor. Tekrar alınabilir. Benri ise tek favorim zaten. Kamill el kremi, fena değil ama yeniden almam. LR aloe vera içeren diş macunu, bence hassas dişler için çok iyiydi. Splat black lotus'u ise çok sevmedim. Diğer çeşitlerini almaya devam edeceğim. Bunu bir daha almam.


Dermokil güneş kremi, minik boy olmasına rağmen bitmek bilmedi, çok yağlı çok ağır bir krem. Büyük boyunu almam. Flormar jumbo kaş kalemi, bu kalemi çoğunluk kullanımı zor bulmuştu, ben o kadar kolay kullandım ve sevdim ki ve de dibine kadar kullanıp bitirdim. Koleksiyon ürünü olmasaydı yeniden alırdım. Rossmann RdL markasından bir corrector, göz altını iyi nemlendirip rengini düzenliyordu ama o kadar çabuk bitti ki inanamadım. Hala görüyorum bunlardan ama almam bir daha. Pastel body glitter, çok eskiden almıştım, glitter yapısı çok yoğundu. zaten hala var mı bilmiyorum. Pastel ojeler hariç beni pek heyecanlandıran ürünü yok zaten. Geri kalanı çöpe gitti. Bebak el kremi, çantada taşıdım ve sürekli kullandım. Fena değil ama Bebak'ın daha çok sevdiğimel kremleri var, onları kullanmaya devam ediyorum.  Golden Rose mini rujlarından bir tane almıştım rengini beğendiğim için ama o kadar çok rujum var ki zaten almaya gerek yok bunları diye düşünüyorum. 


Nedense bu ay çok az kağıt maske kullanmışım. Neyse Kingirls kağıt maskelerden parlaklık vereni de oldukça güzeldi. Kingirls nemlendirici maske yazısını da buradan okuyabilirsiniz.  Nays ıslak mendillerden oldukça memnunum. Ancak diğerinde olan bunda da oldu. Önceleri kuru yapıda olan maskeler giderek baya baya ıslak bir yapıya döndüler. Herhalde içindeki sıvı altta kalıyor. Nays ılak mendil tekrar bulursam alacağım ürünler arasında.

Bu ay da böyle geçti, bakalım Mayıs ayında havalar birden bire çok ısınmazsa düzenli kullanıp bitirmeyi planladığım baya ürün var sırada, umarım biter.
Sevgiler..

24 yorum:

  1. Dolu dolu bir bitenler. Neredeyse her kategoride ürün bitirilmiş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik biraz daha bitebilirdi aslında bitmek üzere olan çok ürünüm var neyse bu aya artık :-))

      Sil
  2. Nays'ın mendilini beğeniyorum ben de..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden gayet başarılı bence :-))

      Sil
  3. 😊 beklerim diğer bitenler yazınızı ... Mayıs ayı güzelliklerle geçsin ...

    YanıtlaSil
  4. Ürün tanıtımı ve bilgilendirmeler için çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  5. Müthiş bitirmişsin gene kutlarım <3 Procsin markasına ısınamadım ben sadece bir olayını duymuştum bir kullanıcıyla zararı dokunmuş kızın cildine, o günden beri uzağım markaya.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş oluyor öyle en pahalı marka bile olsa bir kişiye dokunması yetiyor maalesef :-/

      Sil
  6. Nays ıslak mendillerini bende oldukça başarılı buldum. Blog okumaya döndüğüm gün bitenler yazısı görmem memnun etti beni :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme hoşgeldin canım :-)))

      Sil
  7. İsana'yı görünce algıda seçicilik oldu. Benim büyük oğlan sivilce için hap kullanıyor ve dudaklar bitik. Bir öğretmeni İsana bodylosyon klasik soft kullan demiş ama bulamadım.Senin fikrin olur belki nerede bulabileceğim konusunda.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adadenizi isana sadece rossmann'da olan bir marka ama onu bulamazsanız oğlum da o ilaçtan kullandı dudağı için bioderma dudak kremi kullandık eczanelerde var o .. daha uygun fiyatlı Nivea hydro açık mavi olanı öneririm ikisini de beğenmişti oğlum..

      Sil
  8. Okurken farkettim. Ben cilt bakımımı baua boşlamışım:)) Güzel bir yazı olmuş, teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adora boşlamamak lazım ama :-)))cilt bakımı önemli...

      Sil
  9. yaz ayları için bunların klimalı buzlu olanları var mııı :)

    YanıtlaSil
  10. Nisan çok çabuk geçti bir şey anlamadım ama bizde hala hava buz. Neutrogenaya bakacaktim iyi hatirlattin 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya burada da hava hala çok dengesiz ...

      Sil
  11. Neutrogena göz makyaj temizleyicinin sanırım formülü değişmiş. Bu yeni seriyi seveni görmedim henüz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan eski halini bilmiyorum o yüzden olabilir yani bu..

      Sil
  12. Bioxcin şampuanı denemek lazım paylaşım için teşekkürler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...