27 Şubat 2019

Loreal Les Chocolats Ginger Bomb..

Bugün Loreal'in aslında aylar önce çıkan ama ülkemize yeni gelen çikolata kokulu likit rujlarından 860 numara Ginger Bomb rengini inceleyeceğiz. Aslında herkes çikolata kokuyor diyor ama çikolata değil kakaolu kek ve sıcak çikolata kokuyor bütün rujlar ve şimdiye kadar kokladığım en yoğun kokuya sahipler ki ben aslında ürünlerin kokmasını severim. 


Serinin sanırım 11 rengi olması lazım. En azından baktığım Watsons internet sitesinde 11 renk var.  Uzun bir süre hiç bir yerde tester görmediğim için kokusuna ve rengine bakamamıştım. Neyse sonra bir anda Gratis'e tester geldi, tam da indirim zamanıydı.


860 numara ginger bomb'un rengini ve dışarıdan da çok beğenmiştim. Üstelik tuhaf bir şekilde diğerleri kadar ağır ve yoğun kokmuyor.  Dedim ya ilk defa bir ürünün kokusu bana ağır geliyor.  Tabi çok sevenler de var o ayrı. 



Loreal'in klasik aplikatörü değil bu ama bence bu çok iyi olmuş. Ucunun sivri olması kalemsiz uygulama yapmaya çok elverişli. Rengin yoğunluğundan tek daldırışta rahatça bütün dudağa uygulama yapabiliyorsunuz. 


Rengine bayıldım ama yapısı beni o kadar mutlu etmedi. Evet çok kalıcı, dudağa yapıştı mı çıkmak bilmiyor. İlk sürdüğünüzde dudak birleştirme hareketini yapmayın sakın. O zaman daha çok kuruyor sanki ve dudakta pütürlenmeye başlıyor. Her şekilde bu rujları sürmeden önce iyi bir peeling yapsanız iyi olur.  Tuhaf bir şey daha, ruj oldukça yapışkan olmasına rağmen üst üste uygulama yapmazsanız kurum yapmıyor. Ayrıca dediğim gibi oldukça da kalıcı. Gün içinde çıkartmak isterseniz zorlanacağınıza eminim. 


Kokuları oldukça yoğun bu seriyi almadan önce mutlaka koklamanızı önereceğim size.

Ayrıca fiyatı da bir drugstore rujuna göre oldukça yüksek olmuş bu sefer, 72 TL. indirimsiz olarak fiyatı ben %40 indirimle almıştım. Seride renk olarak aklımın kaldığı 1-2 ruj daha var ama hem fiyat hem de bu çikolata kokusundan dolayı almayı düşünmüyorum. Siz ne dersiniz, favoriniz hangi renk oldu?
Sevgiler..



33 yorum:

  1. Kokuyu severim ama içeriğe parfümü dayamadıkları sürece :) Aplikatörün ucu gerçekten iyi olmuş ve fiyatlarını çok çok yüksek buldum. O fiyata o kalıcılık olsun diyorum :) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ilkeçevik evet fiyat konusunda haklısın kesinlikle bence de yüksek :-/

      Sil
  2. Bu rujları ben de çok merak ettim ancak elimde bu tonlarda bir sürü ruj varken indirimli fiyatı ile de alamam. Ama yine de çok güzel görünüyorlar:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kübontheblog :-)) benim de elimde çok ruj var ama işte deneyeyim yazayım diye de merak edip alıyorum biraz da artık..

      Sil
  3. Denememiştim ama fikir sahibi oldum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Urun özellikleri güzel fiyatı da idealmis
    Tesekkurler

    YanıtlaSil
  5. this looks awesome! I've heard this are really good and last a really long time but I haven't tried them yet. oh, and that color really looks like chocolate eheh!
    TheNotSoGirlyGirl // Instagram // Facebook

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @thenotsogirlygirl it is a very nice color :-))

      Sil
  6. Koku cezbediyor ama fiyat cıkkkk :))))

    YanıtlaSil
  7. Likit mat rujlarla pek anlaşamayan biriyim ve bu seri pek ilgimi çekmedi fakat güzel renkleri var keşke yapıları likit mat yerine daha opak olsaydı bir tane alırdım.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe o şekilde de bir seri düşünülebilirmiş bak şimdi :-))

      Sil
  8. Loreal'in ruj aplikatörüne bayıldım. Görünüşü çok hoş. Kullandıklarım arasında bu şekilde olan hiç yok. Renkte güzel. İndirimli fiyatı ile alınabilir ama diğer türlü rujun fiyatını pahalı buldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet aplikatör iyi tasarlanmış renk ve kalıcılık da gayet iyi..indirimde şans verilir yani :-))

      Sil
  9. Yazıya bayıldım, çok güzel yazmışsınız her şeyi :) Bu ser benim ilgimi çekmedi, beğendiğim bir renk de olmadı çok şükür ki :)) Fiyatlar bu haldeyken, iyi oldu beğenmemem.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım :-))) valla beğenmemek en iyisi ama duramıyorum da bu sefer de kullanıp blogda yazarım diye alıyorum..

      Sil
  10. aay nolursa olsun bu alınır yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone :-))çikolata sevenler hemen belli oluyor ...

      Sil
  11. Fiyat fazla bence. Kokusu da ağırsa kullanmak biraz zor olabilir

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara koku geçiyor tabi sürünce ama fiyat önemli :-))

      Sil
  12. @elena thank you Elena have a good day :-))

    YanıtlaSil
  13. Loreal les chocolats ruj serisini uzunca bir süredir merak ediyordum ve en sonunda iki renge sahip oldum. Ben kokularından o kadar rahatsız olmadım .Dediğin gibi çikolata gibi değil de ,kakao gibi kokuyor. Ürün kalıcılığı çok iyi ama dudaklarımı fazla yapıştırıyor. Bendeki renkler 862 ve 864 numara 864 numaranın kırmızısı çok güzel :) neyse çok uzattım . Yani dediğin gibi fiyat çok yüksek ,indirimde denenebilir ama indirimsiz asla almamak lazım .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme kırmızıyı mı aldın seride en merak ettiğim renk.. sürerken dudaklarını birbirine sürmezsen yapışkanlığı bir süre sonra geçer :-))

      Sil
  14. Fiyatı çok yüksek, koku da fazlaysa benim için uygun değil, çok ruj tüketemiyorum, elimdekiler yeterli geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım ben son zamanlarda 2-3 likit ruj bitirdim o yüzden alabilirim yani :-)))

      Sil
  15. Fiyat epey uçukmuş. Bilinen markalarda daha uygun seçenekler var

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet katılıyorum bu konuda..

      Sil
  16. Ben görmedim l oreal in bu rujunu merak wttim. Ay yiyesim gelir benim cikolatali diye 🤣🤣🤣

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya çoğu kişi çok beğenmiş kokusunu zaten çikolatayı hatırlatıyor herkese .-))

      Sil
  17. Kokusunu ben de sevmedim ama sürdükten sonra kokusu uçuyor. Ama yine de keşke kokusuz olsaymış bu seri. Kalıcılığını sevdim ama olmazsa olmaz değil, muadili çok çünkü ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet fiyat daha uygun olsaydı belki alırdım 1-2 renk daha ama dediğin gibi çok fazla alternatif var..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...