18 Kasım 2018

Simple Cilt Bakım Ürünleri..

Geçen hafta yazdığım Herbal&Essence şampuandan sonra yine ülkemize yeni gelen ve çok ilgi çeken ayrıca çok merak edilen oldukça da tartışmaya sebep olan Simple markasının 2 ürününden bahsedeceğim bugün. 


Marka bir İngiliz markası ve bir drugstore markası ayrıca çok çok ucuza satılan bir marka. Öyle ki bizim paramızla ve kurumuzla bile ürünler 14-30 TL. aralığındalar. Burada da drugstoreların üçüne birden girmesine rağmen fiyatları biraz abartı geldi bana. İlk görüşte misel suyun 50 TL. olması biraz şaşırttı beni. Yani ondan biraz daha fazlasına ayrıca bol kampanyalı bir Bioderma misel su var önümüzde. Benim bayıldığım, cildi pamuk gibi yapan Avene ise bundan daha ucuz. Dolayısı ile denemek için misel su almadım önce fiyatları daha uygun hem de sanırım daha ufak boyutlu olan bir yıkama jeli ve peeling deneyeyim dedim. Bunlar da %50 indirimden alınmasına rağmen yine de çok ucuz değillerdi.


Ürünler iyi kalpli cilt bakımı ve temiz içerik olarak lanse edildiler. Gerçekten de içlerinde parfüm, renklendirici, alkol, paraben, hayvani ürün ve cilde zarar verebilecek ağır kimyasal madde bulunmuyor. 


Yıkama jeli 50 ml. peeling ise 75 ml. aslında tamamen normal boyuttalar ama nedense bana ufak geldiler miktar olarak, zaten yıkama jelini bitirmek üzereyim neredeyse. Yıkama jelini sevdim, sabah ve akşam olarak günde 2 defa kullanıyorum aldığımdan beri. Cildimde etkilerini yıkar yıkamaz ve yıkadıktan 5-10 dakika sonra olarak gözlemledim. Yıkar yıkamaz cildimi gerçekten çok yumuşak yapıyor ve parlatıyor resmen. Bir süre bekledikten sonra o yumuşaklık geçmiyor ama artık bir nemlendirici krem sür bana diyor cildim, hafiften gerilmeye başlıyor.  Kuru ciltlerin gerçekten pek anlaşacağını sanmıyorum bu jel ile. 



Peelinge gelirsek, içinde saf pirinç granülü bulunuyor. Bu etken madde cildi tahriş etmeden beyazlatan bir maddedir. İçindeki tanecikler hatta benim zevkim için biraz ince bile denebilir. Cildi yormuyor ve germiyor.  Normal ve kuru ciltler için haftada 1, yağlı ciltler için haftada 2 kullanım öneriliyor. Ben haftada 2-3 kullanıyorum. Fena değil, ben kokusunu hiç sevmedim bunun ama jelin kokusu güzel çok hafif bir çiçek gibi sanki ama peeling daha yoğun kokuyor. 



Simple yani basit diye adlandırılan bir ürün için içerik biraz fazla kalabalık görünüyor. 


Yine geçen şampuanda karşımıza çıkan ve zararlı olup olmadığı oldukça tartışmalı SLS  bulunuyor listenin en başında. Ayrıca yine liste oldukça uzun, daha kısa ve "basit" bir içerik listesi beklerdim. 


İçeriği daha iyi cilt bakım ve temizleme ürünleri tabi var, bunları kullanmak tamamen tercihe kalmış bir şey. Merak ediyorsanız tabi ki neden olmasın. Ben gelen ürünler bu kadar büyük heyecan yaratınca sanırım gözümde daha büyütmüşüm. Neyse yılbaşı indiriminde bir de misel su veya maske gibi bir şeyler alıp deneyeceğim bakalım.
Sevgiler..









38 yorum:

  1. Merak ettiğim bir marka,12 tl gördüm misellar suyunu gratiste ml azdı ama birisi yorumlasada baksam diyorum yoruma göre belki alınabilir.Temizleme jelini değil tonik tarzı ürünlerine bakabilirim daha çok .Güzel günlerde kullanasın hızlı gelen yorum ama ufkumu açtı,alanlar da bir an önce yorumlasalar diye bekliyorum :) :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @madamekokoş evet ben de diğer ürünlerin yorumlarını bekliyorum karar vermek için...

      Sil
  2. Temizleyicinin içeriğinde sls olması hem de ilk sıralarda ne işi var bende bu markanın makyaj temizleme suyunu kullanıyorum fena değil.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mormenekşe sls olduğu için çok da basit değiller bence ama idare eder kategorisine koyuyorum bunları :-)) misel su benim de deneme listemde o zaman :-))

      Sil
  3. Merak ediyordum bu markanın ürünlerini; ingilizler bana güven veriyor, sanırım maskeleri hakkındaki yorumlarını bekleyip maskelerini deneyebilirim teşekkürler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melcisblog marka olarak fena olmayabilir tabi ama herşey gibi abartmaya çok meyilli olduğumuz için bunda da öyle oldu bence.. maskelerini ben de deneyeceğim ..

      Sil
  4. Hiç denemedim ve ilgimi çekmedi marka olarak

    YanıtlaSil
  5. Yanıtlar
    1. @ebrubayrak bir kaç ay oldu geleli yakında daha çok adı geçer..

      Sil
  6. piki bilmiyoduum seni keşfediciiii :)

    YanıtlaSil
  7. elimdekileri bitirmeden yeni ürün almayacağım için görüp şans vermediğim ürünlerden. Sende okuduğum iyi oldu kuru ciltli olduğum için anlaşamazmışız zaten

    YanıtlaSil
  8. @lerzankara elimde ne kadar ürün olsa da yeni bir şey gördüm mü dayanamıyorum ben :-)))

    YanıtlaSil
  9. Burada görmedim ama güzel bir ürüne benziyor 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya buraya da yeni geldi sayılır henüz tanıtım aşamasında :-))

      Sil
  10. Dolar uçmuşken yapılacak en son şey ülkeye yeni bir ürün getirmek bence :D
    Özellikle yurt dışında ucuz olduğunu bildiğim için benim elim gitmedi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elosses evet ben de fiyatları şöyle bir kontrol edince çok şaştım baya yüksek burada şu an :-((

      Sil
  11. çok methedildi ama ben almak istemedim nedense şuan kullandığım kore cilt bakım ürünleri baya etkili cilt bakımımda yakında bahsedeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi Kore ürünlerinin bazıları ile çok iyi anlaşırken bazıları da hiç yaramıyor bana yorumlarını bekliyorum .-))

      Sil
  12. ben de sosyal medyada görüyorum bu aralar yeni olduğundan, gratiste rastladım ama ihtiyacım olduğundan almadım, yazından sonra alırken düşünürüm sanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım ancak indirimde falan denemek için artık :-))

      Sil
  13. Ürünler bize gelene kadar 2'ye 3'e katlıyor fiyatlarını. Peeling biraz bana hitap ediyor gibi. İnceleyeyim bunu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimlehertelden evet bize gelene kadar vergisi karı derken baya bir fiyat artıyor maalesef :-((

      Sil
  14. Boyutlar küşük olması bir anlamda da güzel aslında, bitmedikçe yeni ürün deneyemiyorum (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası evet benim jel bitti bile hatta :-))

      Sil
  15. Bu markadan henüz hiç bir şey denemedim ama merak ediyorum tabi. İlk fırsatta indirimde yani ;) alıp deneyeceğim. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birhayatbirferide bu aralar indirim var ama ben de yeni ürünler için yılbaşını bekleyeceğim..:-)

      Sil
  16. Fiyatları bana da hiç drugstore bir marka gibi gelmedi, sizin de dediğiniz gibi misel su fiyatının üzerine çok az daha katarak içeriğine daha çok güvendiğim dermokozmetik markalarını almayı tercih ederim. İçeriği çok kötü değil ama sürekli lanse edilen şekilde acayip temiz, sade içerikler de değil. Bu kadar abartılmasaydı 1-2 küçük boy ürününü denemek istiyordum ama bu kadar şişirilmesinden sonra feci bir önyargı oluştu. Belki ileride makyaj temizleme mendilini denerim anca :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fulyayıldız ben de bu indirimde maskelere baktım ama elimde çok var diye bıraktım fiyatlar daha da artmazsa yılbaşında alıp detaylı bir inceleme yaparım artık :-))

      Sil
  17. Güzel bir reklam ama yüksek fiyat politikasıyla giriş yaptılar ne yazık ki. Gratis'in meşhur %50 indirimde başta misel suyuna ve temizleme yağına elim gitti ama indirimde bile o fiyatı vermek istemedim. Aklıma su bazlı nemlendirici var, bir indirimde alabilirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan evet güzel bir giriş yapıldı ama çok da popüler olamadı bana göre bakalım göreceğiz ilerleyen günlerde :-D

      Sil
  18. meraba yilbasi indiriminden aldim pelink asiri derecede cildimi kuruttu yuzum kirmizi benek benek oldu gece ve gundüz kulandim yine ayni sorun yasadim. cildimi kuruttu firmaya bildirdim malesef degisim yok dediler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown evet peeling hassas ciltler rahatsız olabilir tabi belki içindeki bir maddeye alerjiniz de olabilir.. ama değişim almazlar doğru.. yüzünüzde kullanmayın el ve tırnak peeling yapın öyle bitirin..

      Sil
  19. Bn 5 aydır su bazlı nemlendiricisini kullanıyorum 125 ml çok memnunum cildim karma gün içinde parlıyordu şimdi çok yumuşak ve ferah hissi veriyor watsons ta kamoanya da almıştım. Sabah akşam günde 2 defa kullanıyorum. Tavsiye ederim bnm cildim çok hassastır hmn kızarır peelingden sonra kullanıyorum çok ii oluyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @unknown yaz aylarında deneyebilirim parlama yapmıyorsa..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...