21 Eylül 2017

Mac Vibe Tribe Aydınlatıcı Pudra İncelemesi..

En çok koleksiyon çıkartan markalardan biri de sanırım Mac'dir. Eskiden bu koleksiyonların zamanı geçince ürünler ELCA'ya giderdi. Şimdi gidiyor mu bilmiyorum ama Mac bunları ve üretimine son verilen bir kaç şeyi daha  geçen ay %40 indirimle #macgoodbys adı altında sattı. Aslında baya ürün vardı ama benim tercihim Vibe Tribe koleksiyonundan, ilk satışa çıktığında da aklımda kalan Dunes at Dusk isimli pudra/aydınlatıcı oldu. 

Mac aydınlatıcı

Bunu zaten önceden beğenince seçmesi de kolay oldu.  Fiyatı indirimde 58 TL:'ye geldi bana ki bir Mac allık/aydınlatıcı için hiç de fena değil. 

Mac aydınlatıcı

Renkleri çok şeker, aslında parlak bir allık ama hepsini beraber aldığım zaman soldaki parlak beyaz renk bütün renklerin üzerinde parlak bir görünüm veriyor. Eğer dikkatli olup beyaz kısmı fırçaya almazsanız baskın olan alttaki renk oluyor. 


Mac aydınlatıcı
Tabi ki tatlı bir ürün, renkleri çok şeker ama iyi ki tahriklere kapılıp koleksiyon çıktığında tam fiyattan almamışım. Bulunamayacak çok özel bir aydınlatıcı olmadığı gibi yapısı alırken tozlanmamakla birlikte ciltte çok tebeşirimsi duruyor. Elimde ve piyasada bundan daha iyi ve çok daha ucuz pek çok aydınlatıcı var kesinlikle.

Mac aydınlatıcı

Evet renkler de şirin bir şey diyemem ona, özellikle en üstteki morumsu, gül kurusu hatta rose gold da içeren renk bir harika ama çok pigmentsiz. Far olarak da kullanılabilir ama karıştırmaya çok iyi gelmiyor. Üst üste sürünce de çok pudralı toz toz görünüyor dediğim gibi. Yine de kullanılır tabi ama koleksiyon fiyatını hak etmemiş bence bu ürün. Bir de kısa bir süre sonra üzeri hafiften sertleşmeye başlayacak diye düşünüyorum.

Ben keşke indirimde 75 TL olan Nutcraker koleksiyon allığını alsaydım diyorum. Siz Mac indiriminden bir şey aldınız mı, neler tavsiye edersiniz?
Sevgiler..

28 yorum:

  1. çok hoş bir aydınlatıcılı allıkmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer evet görünüşü pek tatlı :-))

      Sil
  2. ciltte tebeşirimsi duruyorsa bence çok ta gerekli değil canım

    YanıtlaSil
  3. Ben bu indirimi kaçırdım ya. Ama zaten alacağım ürün indirimde olmazdı.:))
    Güzel ve gerçekten objektif bir yazı olmuş canım. Kalemine sağlık.. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hazalındünyası @hazalındünyası genelde eski koleksiyon ürünleri girmişti indirime geçen hafta da yapmıştı yine aynı ürünler indirimdeydi.. teşekkür ederim :-))

      Sil
  4. İremcim renkler çok güzelmiş, keşke performansı da hakkını veren bir performans olsaymış. Nutcracker allıklar indirimde hala bazı mağazalarda bulunabiliyor ama genelde pembesini gördüm, benim de aklımdaydı ama biraz simli geldi son baktığımda vazgeçti. Bir sonraki indirime kısmet artık 😄
    Güle güle kullan,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight teşekkürler Zeynepcim.. evet o nutcracker allığı ben de gördüm simden de korkmam ama indirimde bile 78 tl falandı galiba ve parama kıyamadım artık :-D neyse daha iyileri çıkar nasıl olsa sevgiler canım...

      Sil
  5. oldukça güzelmiş ama koleksiyon konusunda sanırım kimse Flormarın eline su dökemez her hafta bir koleksiyon çıkartıyorlar galiba, hoş kullanmıyorum artık ürünlerini ama Mac harikaymış , güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi flormar tabi hem daha uygun fiyatı ve erişilebilirliği ile oldukça öne geçti bu konuda :-) teşekkürler..

      Sil
  6. Aaaa İrem ben şuan çok şaşırdım. Ben bu aydınlatıcıyı koleksiyon çıktığında almıştım ve bendeki tebeşirimsi değil, hatta yumuşacık ve çok seviyorum. Sheer yapıda bir ürün ama zaten aydınlatıcı olduğundan opak olmasını beklemedim hiç. Bende çok doğal duruyor. Ama ikimizdeki ürünün yapısı neden farklı, anlamadım :-/ Memnun kalmamana üzüldüm, o fiyata daha istediğin bir şey alınırdı gerçekten. Çok sevgiler,öpüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog bilmiyorum ki canım muhtemelen beklentilerimiz farklıdır ben daha yumuşak kadifemsi aydınlatıcılara alıştım sanırım bu sert geldi bana..güle güle kullan o zaman sendekini sevgiler canım .-))

      Sil
  7. Renk uyumuna bayıldım, eskiden yani gençliğimde bu kadar bol çeşit yoktu, şimdiki zamanda gençkız olmak lazımmış.:))Güle güle kullan canım. Sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben :-))) gençler büyüyene kadar bakalım daha neler neler çıkacak...teşekkürler..

      Sil
  8. Fiyatı çok uyguna gelmiş ve renkler gerçekten çok hoş. Güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  9. çok güzelmiş gerçekten ambalajı bile çok şeker

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara :-)) değil mi klasik mac ambalajları koleksiyonlar hep çok güzel oluyor..

      Sil
  10. Görünüşü tatlı ama yazdıklarına bakılırsa aldanmamak lazım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet kullanımı biraz sıkıntılı :-))

      Sil
  11. Bu sefer olmamış desene ablacığım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülümseyüzüme mac'in koleksiyon ürünü hiç belli olmuyor canım çok iyi de çıkabilir kötü de :-/

      Sil
  12. Ben oh my darlingi seviyorum :) İyiki bunu almamışım. Ben bin pişman olurdum :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ayşegülünmakyajdeneyimleri ben de kullanıyorum ama tam fiyattan almadığıma çok memnunum Ayşegülcüm .-))

      Sil
  13. Mac Aydınlatıcı'nın renkleri kesinlikle çok güzel, bayıldım hatta. Ama indirimli haliyle bile fiyatı pahalı geldi bana. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet koleksiyon ürünleri de özellikle pahalı oldukları için indirimde bile çok uygun olmuyorlar..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...