25 Temmuz 2017

Üstün Performanslı Heliocare Güneş Ürünleri..

Heliocare Güneş Ürünleri standart ürünlere göre fark yaratan içeriklere sahip üstün performanslı bir seridir.  Harvard Üniversitesi Tıp Fakültesi ile 12 yıl devam eden çalışmaların sonrasında topikal foto bağışıklık koruması ile ilgili önemli gelişmelere imza atılır. Çığır açan nitelikteki Heliocare foto biyoloji ile dermatolojiyi ön planda tutan ürünler sunar. Bu fark yaratan uygulamanın amacı cilt sağlığının en üst koruma etkisiyle şekillenmesidir.

Heliocare güneş ürünleri



Heliocare ürünleri kendine özgü bir yol benimser ve şu özellikleriyle öne çıkar:

1.   Doğal bitkisel özlü etkenlerin yer aldığı “Fernblock Teknolojisi”
2.   Güneş koruma ürünlerinde yenilik sağlayan imünolojik, anti-oksidan, selüler dnd cilt mimarisi 
3.   Cildi yoran ve yıpratan etkenlerden uzaklaşmaya yardımcı eğrelti otu yeşil çay ekstresi gibi doğa özler.
4.   Cildin doğal savunma mekanizmasının güçlendiren içerik 
5.   Yağ dengesinin sağlanması
6.   Kalıcı nemlilik
7.   Cilt tiplerine göre farklı şekilde hazırlanan formüller
8.   Cildi yaşlandıran, savunmasını düşüren serbest radikallere karşı güçlü koruma
9.   Yanık, kuruluk kaynaklı tahriş ve kaşıntıyı önleme, yatıştırıcı etki.

Helicore SPF 50 ve SPF 90 Serileri
Kullanıcıların verdiği tepkileri dikkate alarak ürün geliştirme çalışmalarını sürdüren Heliocare, büyük bir özenle çalışarak teknoloji ve kaliteyi bir arada sunar. Markada yer alan iki temel seri, bu fark yaratan prensipli çalışmanın ürünü olarak kullanıcılarla bululuyor.

Heliocare SPF 50
Heliocare SPF 50 Güneş Kremi: Yüz, alın ve boyun bölgesinde kullanımı ideal olan ürün yaşlanmayı engeller. Zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı filtre etki yaratarak direnç geliştirir.

Heliocare Jel Krem Color Hafif Renkli Güneş Koruyucu SPF 50:  Foto yaşlanması ve güneş kaynaklı lekelenme sorunu için geliştirilmiştir. Bütün cilt tipleri için kullanımı ideal olan ürün aynı zamanda cildin daha canlı ve pürüzsüz kalmasını da sağlar.

Yağsız Kompakt Renkli Güneş Koruyucu SPF 50: Onarıcı – antioksidan etkiye sahip ürün karma ve yağlı ciltlerin kullanımı için idealdir. Nemsizliğe bağlı meydana gelen yaşlanma sorununda çözüm geliştirir.

Vücut Spreyi SPF 50: Uzun süre güneş altında kalan çocuklar, sporcular yanında ciltte tüy yoğunluğu çok olan kişiler için özel olarak geliştirilmiştir. Sprey formu sayesinde yoğun bir şekilde etkisini gösterir.  Sudan etkilenmeyen ürün UVA ışınlarına engel olarak savunma geliştirir.

Heliocare Kompakt Renkli Kapatıcı SPF 50: Güneş koruma etkisi yanında kapatıcı olarak da kullanılabilecek bir üründür. Normal ve kuru cilt yapısında ideal sonuçlar verir.

Heliocare SPF 90  
Heliocare Krem Yüksek Korumalı Güneş Kremi SPF 90: SPF 50’ye göre daha uzun süre güneş koruması sağlar. İçeriğindeki güçlü maddeler güneşin zararlı ışınlarına karşı etkili direnç geliştirir. Cildin güneşe bağlı kaybettiği nem dengesini yeniden kazandırır. Formülündeki özel bileşenler pürüzsüz bir cilt görünümü sağlar. Yüz, alın ve boyun bölgelerine yönelik geliştirilen ürün lazer ya da peeling işlemleri sonrasında da kullanılabilir. Bu işlemlere bağlı meydana gelen kızarıkları giderir. Ciltteki pigment sorunu olarak da bilinen melazma ile vitiligo sorunlarının oluşmasını engeller.

Jel Yüksek Korumalı Jel SPF 90: Akneli ve sorunlu yapıya sahip ciltlere özel olarak geliştirilen bir güneş koruma ürünüdür. Cilde biyolojik koruma sağlar, melazma, vitiligo foto yaşlanması sorunlarında etkili savunma geliştirir. 

Heliocare Nereden Alınır?

İncelemek ya da satın almak istediğiniz Heliocare ürünlerine https://www.narecza.com/heliocare adresinden ulaşabilirsiniz. Sitedeki ürünler belirli aralıklarla kampanyalı satış fiyatlarından sunulmaktadır. Ürünleri aldıktan sonra kullanım talimatlarına mutlaka uyunuz. Güneş koruma ürünlerinden tam etki almak için güneşe çıkmadan 20 dakika öncesine uygulanması gerekmektedir. Koruma sağlayan bileşenler bu sürede aktif olur.

10 yorum:

  1. güneş kremleri çok önemli gerçekten :)

    YanıtlaSil
  2. Geçen yıl bende kullanmıştım ve sevmiştim.

    YanıtlaSil
  3. Çok güzel ürünlermis.

    YanıtlaSil
  4. En sevdiğim dermatoluğum da bu markanın renkli ürününü kullanıyordu ve tavsiye etmişti

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam evet kullandığımda ben de çok memnun kalmıştım zaten .-))

      Sil
  5. İlk defa görüyorum bu markayı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet çok bilinmiyor ne yazık ki..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...