26 Temmuz 2017

Kylie Reign Metalik Ruj İncelemesi..

Kardashian ailesini bilmeyen ve takip etmeyen var mı, tabi vardır ama çoğumuzun benim gibi bu familya ile bir aşk-nefret ilişkisi yaşadığına eminim. Hayatları yapmacık olsa da moda ve kozmetik dünyasına yön veren bir sülale oldu kendileri. İçlerinde en küçükleri Kylie ise kendine bir kozmetik imparatorluğu kurduğu için ekonomistler tarafından "cosmetics mogul" diye adlandırılıyor ve yıllık 15-20 M$ dan fazla geliri var. Bu gelir neredeyse Kim hariç ablalarını geçmek üzere, hiç fena değil değil mi. Tabi biz de kozmetik meraklısı olarak imkanımız oldukça Kylie Cosmetics ürünlerini denemek istiyoruz. Daha önce mat rujlarından bir tane almıştım bu sefer de hadi dedim rengini çok beğendiğim metalik yapıdaki Reign isimli rujunu seçtim. Bu arada rujun ismi en büyük ablası Kourtney'in küçük oğlundan geliyor.

Kylie Cosmetics

Reign Kylie'nin metalik glosslar serisinde yer alıyor ve metalik bakır rengi olarak tarif edilmiş. Bence de tam bir koyu bakır rengi ile karşı karşıyayız. Rengi harika bence, zaten seçmemdeki en büyük etken de o oldu.
Kylie Cosmetics
İçindekiler konusunda pek bir şey diyemiyorum ama markanın lip kitleri tamamen vegan ve hayvanlar üzerinde asla test yapılmıyor.
Kylie Cosmetics

Bronz içinde minik ışıltıları olan bu şahane rengin yapısı ne yazık ki renk kadar şahane değil. Hoşlanmayanlar için sürdükten sonra da yoğun bir şekilde burnuma gelen şekerli bir kokusu var. 

Kylie Cosmetics

Yapısı yoğun ve köpüksü aslında pigmentasyonu kesinlikle eksik değil hatta fazlası da olabilir. Aplikatörün boyutu da bana göre iyi ancak ürün sürüldüğünde dalgalanıyor. Bir yerde taşma yapıp toplanırken diğer tarafta hala dudak boşluğunu gösteriyor oluyor. O nedenle çok dikkat isteyen en az iki kata ihtiyacı var. Mat bir ruj olmadığı için tabi sabitlenmiyor ama dudağı da kurutmuyor. Çıkartırken bile dikkatli olmak lazım çünkü peçete ile silerseniz mutlaka bulaşır. En iyisi ıslak mendil ile önce tampon hareketlerle çıkartmak gerekiyor.


Kylie Cosmetics

Renk harika ama ne demek istediğimi açıkça görüyorsunuz sanırım, köpüksü yapısı nedeni ile kenarda birikme yaparken ortasında hala boşluk görünüyor. Sitede rujun en iyi uygulama şeklinin mat bir ruj üzerine olacağı belirtilmiş ki kesinlikle katılıyorum buna. Hele de gül kurusu bir ton seçerseniz renk kendini iyice gösteriyor ve boşluk da kalmıyor. Ama toplanma sorunu hep var ne yazık ki.

Bütün dünyada ünlü makyaj youtuberları bu metalik seriyi beğenmemişti zaten, ben de merakıma yenilmeden onları dinlemeliymişim. Kylie CosmeticsTürkiye'ye gönderim yapmıyor. Herhangi bir ürün isteyenler yurt dışından satış yapan sayfalar aracılığı ile ya da Amerika-İngiltere gibi ülkelere giden yakınları aracılığı ile ürünleri edinebilir. 
Sevgiler..

22 yorum:

  1. rengi çok hoş bu ara metalik rujlara taktım ben de :)

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan canım, ancak o Kardashian ailesi ve onun gibi medya maymunlarından hiç hazzetmiyorum. Üstelik affedersin, kusura bakma k....nı, başını, memesini açarak onca para götürüyorlar yoksa ruj muj bahane...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bücürükveben yok doğru söylüyorsun tabi dünyada geçer akçe bu olunca yapacak bir şey yok .. yapan hem meşhur hem de zengin oluyor..

      Sil
  3. rengini çok beğendim kylie yaaa :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ben de çok beğenerek aldım..

      Sil
  4. Evet ne çok birikmiş kenarlarda...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet iyice sıyırmak gerekiyor fazlasını alırken..

      Sil
  5. Sürekli etrafımda çakmalarını gördüğüm fakat asla sahip olamayacağım bir ruj gibi :D Amerikada yaşayanlar şanslı olsa gerek

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @elifsağlık ne çok çakma var hakikaten.. Amerika bile tam şanslı değil o kadar çabuk sold out oluyor ki çoğu kişi alamıyormuş bile..

      Sil
  6. Rengi çok begendim 😊

    YanıtlaSil
  7. Ben nefret eden taraftayım. Hiç bir iş yapmadan tonlarca para kazanan insanlardan hiç haz etmiyorum.

    Bu arada 1 veya 2 sene önce metalik ruj ilk defa görmüştüm. Too faced indi. Demek daha çıkmaya başladı 😂😂😂 bu arada 2003 de İngiltere'den bourjoisin bir metalik rujunu almıştım. Ama rengi maç club gibiydi ve kullanmamıştım. Türkiye buna hazır değildi 😂😂😂

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam aslında bütün bu kurdukları şirketler reklamlar gösterimler show falan baya bir çalışıyorlar ve artık ellerini sürdükleri her şey para oluyor :-))) metalik ruja türkiye yeni yeni alışacak bence daha tam değil sanki..

      Sil
  8. Rengi çok güzelmiş ancak ağır şeker kokusu beni rahatsız ediyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bademlebuduk evet kokusu çok bariz rahatsızlık verir bence sana..

      Sil
  9. Rengi çok güzel, metalik ruj bence de uygulaması zor bir ruj. Merakınızı gidermiş oldunuz, bazen ne kadar kötü yorum duyarsak duyalım yine de almadan duramıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikköşem kesinlikle öyle .. böyle böyle öğreniyoruz işte :-))

      Sil
  10. Bakır rengine bayildim. Ama kullanımı bir ruja göre ugrastirici geldi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet yüksek bir pigment olmasına rağmen uğraşmak gerekiyor..

      Sil
  11. Metalik rujları sevmesem de rengi çok hoşuma gitti.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat ah o renkler zaten hep onların yüzünden :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...