5 Temmuz 2017

Haziran Ayı Alışverişler..

Hazır bir sürü şey bitirmişken bu ay yine alışverişe karşı koyamadım doğal olarak. Zaten bayram-seyran indirimler birbirini kovaladı. Ama yine de çok pahalı bir şey almadım diyebilirim. Ufak tefek kendimi mutlu edecek, ödüllendirecek şeyler aldım diyebilirim.


Alışverişimin bir kısmı toplu halde, burada Sephora ve Miniso alışverişi var yoğun olarak. 


Sephora'dan alışverişi sevmiyorum ama cilt bakımında  %20 indirim olunca dayanamadım. Çok merak ettiğim Glam Glow maskeyi ve bir de yüz bakım yağını aldım. Yağ çok ilginç, sonucu hemen görülebilir olması beni çok şaşırttı doğrusu. İkisinin de yazısı gelecek. Miniso'dan biten toniğimi ve nemlendirici yüz spreyimi yeniledim. Bu sefer değişik versiyonlarını aldım ama, sprey kaktüslü, tonik de güllü. Şimdilik gayet iyiler. 



Doyamadığım H&M alışverişlerime yenisini ekledim. İndirimdeki tek kullanımlık maskelerden 4 tane aldım. İki tanesini kullandığım için burada yoklar. Şimdilik çok sevdim diyemem, daha iyileri piyasada var. Üstelik normal fiyatları 10 TL. ben indirimde 3 TL.'ye aldım, 10 TL. kesinlikle etmez. Ojelere gelince farklı düşünüyorum tabi. Bu aldıklarımdan biri indirimde diğeri değildi, her ikisi de fiyatını hak ediyor bence. Bir de dayanamayıp o pembe renkli hindistan cevizli scrubı aldım ama o da çok iyi diyemem. Minnoş süngerleri ise almada sınır tanımıyorum. 


Değişik indirim deönemlerinde alınan ürünler, burun bantları ve Nascita fırça Watsons'dan. bantlar fena değilmiş. Fırça da iyi alınabilir. Kapatıcı uygulamak için kullanıyorum bunu. En sevdiğim Zara parfümlerinden biri daha, Femme bu parfüm Dior Hypnotic Poison'a dupe gösterilmiş. Kokusu hakikaten benziyor ama çok kalıcı değil. Geçen hafta yazdığım Maybelline age rewind kapatıcıların yeni gelen neutralizer rengi, bu elimdeki her iki renge göre daha açık ve sanki daha sevdim bunu. Göz altına baya aydınlık veriyor. Gratis'den aldım ve indirimde 20 TL. idi. Yine dayanamayıp Rossmann'dan da o pembe allık/aydınlatıcıyı aldım. İndirimde 11 TL. idi.


Flormar Tropical Splahs koleksiyonu aydınlatıcılardan 01 numara morning star'a aşık olunca 02 numara bronze star'ın da peşine düştüm ve en sonunda buldum, çünkü her yerde bitmiş. Yanında bir de glitter oje, yeni çıkan nefes alan ojelerden bir tane ve bayoldığım silk matte rujlardan terra cota rengini de alıvermişim.


Miniso alışverişimin oje ayağı, aslında 2 tane daha var ama onları bulamadım evin içinde neteye koyduysam artık. Neyse instagramda var gök mavisi olan zaten. Rossmann'da bu unicorn temalı ürünleri görünce tabi ki peşine düştük hep birlikte. Paleti yazmıştım zaten, aydınlatıcıyı ise Filiz'cim bulup almış bana çok çok mutlu oldum tabi ki.


Mac artık adeti olduğu üzere satıştan kaldıracağı ürünlerde %20 indirim yapınca Vibe Tribe koleksiyonunun bu tatlı aydınlatıcı/pudrasını kaçırmadım ve 58 TL'ye aldım. Renkleri hiç fena değil. Umarım taşlaşma da yapmaz. 

Bu ay da böyleydi, kenarda köşede bir şeyler unutmuş olabilirim. Mesela Pantene durulanan köpüklerin aqua light'ını almıştım ama unuttum yazıya eklemeyi. Neyse yazısı gelecek onun yakında. Siz bu ay neler aldınız bakalım?
Sevgiler..



35 yorum:

  1. Çok güzeller, age rewind ın yeni renginin gelmesine çok sevindim, hemen bakmalıyım ve kapmalıyım bir tane :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @minimalbakım ben de bütün renkleri deneyeceğim bu gidişle 😄😄

      Sil
  2. Harika ürünler almışsın bence. Sephora indirimi de cazipmiş :) Unicorn aydınlatıcıyı merak içerisindeyim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burçakgülsüm teşekkürler canım 😊 Aydınlatıcıyı yazacağım 😊

      Sil
  3. Bitenden çok almamız noolucak peki İremcim :))))) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır 😄😄😄 valla doğru ne yağacağız bilmem teşekkürler canım 😘

      Sil
  4. Hepsi çok güzel bayıldımmm. Hele o öğeler hepsı bırbırınden şahane:)güle güle kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. Hepsi de nasıl güzel görünüyor.. Rengarenk.. Güle güle kullanın..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  6. Güzel yazı olmuş ama sitenizin tasarımını degiştirirseniz bence daha çok kişiye hitap edebilirsiniz.

    Buradan daha iyi bir blogger teması indirebilirsiniz

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @adamzeki temayı ben düzenlemedim zaten pek anlamıyorum yapacağım derken bozarım genel olarak anlasam yaparım tabi 😉

      Sil
  7. Miniso ojelerde gözüm var :)

    YanıtlaSil
  8. Keyifle kullan hepsini:)))

    YanıtlaSil
  9. harika secimler,gule gule kullan cnm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi teşekkür ederim canım 😊😊

      Sil
  10. HM'in 4lü mini süngerlerini bir türlü bulamadım. Meydan'a gittigim bir gün Miniso'ya da mutlaka bakacağım.Güzel günlerde kullan ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkür ederim canım evet o süngerler çok çabuk bitmiş ama yine gelebiliyor bazen 😊

      Sil
  11. Miniso ojeleri merak ediyorum ben, yapıları nasıl?
    Bir de maybelline kapatıcının yeni renginin gelmesine sevindim, yurtdışında bir sürü renk varken burada neden az çeşit olur ki?
    Güzel günlerde kullan, hepsi de birbirinden güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi bazılarının yapısı Harika ama mesela gök mavisi rengi biraz zorladı beni 😉 Teşekkürler 😊 söyleye söyleye getirtiyoruz yani anlamak mümkün değil niye zamanında hepsi gelmiyor

      Sil
  12. Miniso Adana'da olmadığı için içimde derin yara. Hepsi de çok güzel, güle güle kullan (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @aslınındünyası umarım online satış başlar yakında o zaman 😊

      Sil
  13. Rengarenk Bir alışveriş olmuş yine. Keyifle kullan. Hemen etki eden yüz bakım yağını çok merak ettim,heyecanla bekliyorum yazını.
    Miniso ojelerden tatile gitmeden almak istiyorum ben yahu, hala gidemedim burnunun dibinde 🙈
    H&M sğngerleri de çok seviyorum fiyatlarına göre de çok başarılılar. Farklı süngerlerle dönüşümlü kullanınca da deforme olmuyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @huzunsarısı değil mi Kanyon'da mağaza var git bir bak ojelerden başka çok şirin bir sürü ıvır zıvır da var 😊😊 teşekkürler o serumu artık dönüşte yazacağım 😉😉

      Sil
  14. Güle güle kullan. Çok güzeller. İnanmayacaksın ama o unicorn lar içün ben bile gittim rossmann a. Bulamadım ama olsun 🙈

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @siriyaşam teşekkürler canım 😊 Bu sefer ben de zor buldum ama neyse ki unicorn aşkını farketti herkes yakında yepyeni koleksiyonlar gelir 😄😄

      Sil
    2. Hiç akılları çalışmıyor bunlarınkiyle. Ben sana yakın rossmann olsaydım geldiği gibi sana ayırır ve telefon ederdim

      Sil
    3. @siriyaşam koleksiyon ikinci kere gelseydi öyle yapacaklardı ayarlamıştım onu 😄😄

      Sil
  15. minisonun ürünlerini oldukça merak ediyorum, umarım buraya da açılır en kısa zamanda. ojeler çok şıkmış, hepsini güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dıygunevrim teşekkür ederim 😊 umarım açılır ya da online alışveriş başlar

      Sil
  16. Yaa özellikle şu minisoların rengine bayıldım^^ çok şahane! ankaraya da açılsııııın! güle güle kullan hepsini abla=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikaşığı teşekkür ederim canım 😊

      Sil
  17. İrem'cim ben hala Miniso spreyimi bitiremedim ama dayanamadım hyaluronik asitli bir tonik aldım. :) Sephora yağ ile ilgili yorumlarını da merakla bekleyeceğim.
    Bu arada, ben Mac aydınlatıcıya bayılıyorum, umarım sen de seversin. Hepsini güle güle kullan, çok öptüm <3

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...