15 Mayıs 2017

Jeffree Star Cosmetics Aydınlatıcı ve Likit Ruj İncelemesi..

İtiraf ediyorum, youtube'da Jeffree Star'ın videolarını izlemeye başladığımdan beri kendi markası #jeffreestarcosmetics ile kafayı bozmuş durumdayım. Yakından incelemeye bile gerek yok,youtube'da swatch yaparken bile o rujların, aydınlatıcıların muhteşem olduğu görülüyor zaten. O nedenle sevgili @makyajtesasi Selinay'ın ocak ayında Londra'da olduğunu ve sipariş aldığını öğrenmemle skinfrost serisinden King Tut ve likit ruj serisinden de Designers Blood renklerini sipariş vermem bir oldu.

jeffree star cosmetics

Bu yazıda incelemeyeceğim ama mart ayı içerisinde dayanamayıp Jeffree Star Androgny paleti de koleksiyonuma katıvermiştim.

jeffree star cosmetics

Ürünler Amerika ve İngiltere'de sadece online satılıyor ve fiyatları oraya göre normal sayılır da zaten direk olarak Türkiye'ye getirtme lüksüm ne yazık ki yok. Yoksa bahsettiğim gibi skin frostlardan en az bir, likit mat rujlardan ise 2-3 renk daha almak istiyorum.

jeffree star cosmetics

Bendeki skin frost King Tut. Toplamda 12 renk var ve fiyatı 29 $. Bunlardan Siberian Gold ve Manny Mua ile ortaklaşa çıkarttığı Eclipse rengi istek listemde ama alabilir miyim bilmem tabi. 


jeffree star cosmetics

Ürün yapı olarak yumuşak, ama tozlanmıyor. Daha çok bastırılmış pigment gibi bir yapısı var.  rengi altın-bronz arası ve inanılmaz pigmentli ayrıca oldukça da kalıcı. Cilde nefis görünen, harika metalik bir ışıltı veriyor. Ayrıca fark etmişsinizdir, ürünün panı diğer markalara göre oldukça büyük, bu da fiyatını oldukça makul kılıyor. Kapağındaki koca ayna ise resmen bir kurtarıcı oldu benim için.


jeffree star cosmetics

Gelelim velour liquid lipstick yani mat likit ruj serisinden en merak ettiğim ve ilk olarak seçtiğim renge, ismi designers blood ve kendisi içinde altın ışıltılar olan bir kiremit rengi. Ne yazık ki hiç bir markada gösterebileceğim bir benzerini bulamadım.
jeffree star cosmetics

O kadar şahane duruyor ki, iyi yanı dudakta yağ gibi kayıyor ama renk o kadar yoğun ki kesinlikle toplanma yapmaması için çok dikkatli sürmek lazım. Ayrıca kuruyana kadar kesinlikle dokunmayın yoksa bulaşıyor ve o kadar zor çıkan bir renk ki. Kuruduktan sonra zaten ne yapsanız da çıkmıyor, sadece ıslak mendille güzelce silmeniz lazım çıkması için. Kuruyunca içindeki altın ışıltısı daha net belli oluyor.  20'den fazla rengi olan likit mat ruj serisinin hepsi birbirinden güzel ve değişik ama ben bir sonraki siparişim için androgny ve no tea no shade renklerini seçtim.

jeffree star cosmetics

Aydınlatıcı King Tut swatch..

jeffree star cosmetics

Designers Blood swatch, bu rengin içindeki altın ışıltılar gerçekten almama değdi diyebilirim.

Markanın cruelty free ve vegan olduğunu da bu arada hatırlatayım. En kısa zamanda uzun süre kullanmaya kıyamadığım paletin incelemesi de gelecek.
Sevgiler..


22 yorum:

  1. aydınlatıcı ve far paleti çok çekici! güle güle kullan

    YanıtlaSil
  2. Hakliymissin gercekten güzel renkler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya serinin her rengi ayrı güzel bence...

      Sil
  3. çok ta bilgim olan bir marka değil,iyi günlerde kullan....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmazüzmez evet makyaj meraklıları biliyor ama çok global bir marka değil...

      Sil
  4. Off of of sayın seyirciler demek istiyorum! Aydınlatıcı da, ruj da ayrı ayrı muhteşem! Dayanıyorum bakalım ama nereye kadar? Güle güle kullan İrem'cim, harika seçimler yapmışsın!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım valla en az bir aydınlatıcı hararetle tavsiye ediyorum çok güzeller.. rujların da dup bulunmayan çok rengi var maalesef bu gidişle batacağım zaten :-)))))

      Sil
  5. Yanıtlar
    1. @ümrantuncer harika aydınlatıcılar değil mi...

      Sil
  6. İrem'cim onlar ne yaa😍😍😍 Harikalar😍 Rujun rengi muhteşem ötesi, sende hayal edebiliyorum👌🏻 Eclipse aydınlatıcıda benim de aklım var ama kısmet diyorum🙈 Güle güle kullan, çok öptüm❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım çok teşekkürler :-)) o eclipse'i hakikaten dayanamayıp alabilirim yani her an..

      Sil
  7. Palete ayrı bir bayıldım çok güzel renkleri var aydınlatıcı ve rujun da renkleri ve yapıları çok güzel görünüyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevgibolat rujlar harika Sevgicim tavsiye ederim :-))

      Sil
  8. Aydınlatıcı çok hoşuma gitti. Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın çok teşekkürler Nilgüncüm harika bir şey o:-)

      Sil
  9. Woooww diyorum aydınlatıcı yaldır yaldır, foil farlara benziyor. Baayılldııım, güle güle kullan😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım :-)) aynen öyle valla kendisi yaldır yaldır yanıyor .-)))))

      Sil
  10. Paletin fotoğrafını görünce kıydın sandım :) O aydınlatıcı nedir öyle harika bir şey. Wish list e ekledim hemen :)
    rujlarını da merak ediyorum nude tonlar deneyebilirim. GÜle güle kullan aldıklarını.
    Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico teşekkür ederim :-)) evet dayanamayıp kıydım palete artık resimlerini çektim kullanıyorum :-)) en az bir aydınlatıcı ve bir ruj mutlaka dene derim hakikaten farklı ürünler yapmış jeffreecim :-D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...