20 Mart 2017

#tarcineventscicekkadinlar Etkinliği Sponsor Firmaları..

Daha önce makyaj blogumda yazdığım sevgili Fatma'nın #tarcineventscicekkadinlar etkinliği sponsor firmalarına geldi sıra. Daha önce de hem blog yazısında hem de instagramda bahsetmiştim o gün oldukça fazla sponsor vardı ve bütün ürünler birbirinden güzeldi. Hemen tek tek bakacağız.
İlk olarak @meleklifemoda tarafından gönderilen kamuflaj desenli bir yelek, tam baharlık ve kotların üzerine çok güzel duracak gibi görünüyor.



@es_modaaa tüm arkadaşlara bir ürün yollamış. kimine pantolon, kimine etek veya elbise gelmiş. Bana da bu şahane süslü ve kokoş bluz düştü. Henüz bir kere giydim ama şahane duruyor. 


Bionnex

İlk defa duyduğum Bionnex markasından misel su, el ve ayak kremi ve bir de nemlendirici krem gelmiş. Topuk kremini hemen oğlum için kullanmaya başladık, ben de deneyeceğim ve en kısa zamanda blogda olacaklar.


Beliz Kozmetik

Daha önce de ürünlerini zevkle kullandığım Beliz Kozmetik dağıtıcısı olduğu bir kaç markadan ürün yollamış. Bunlardan White Glo diş macunu vegül kokulu dudak balmı en merak ettiklerim. Takma kirpiklerin ise tek tek olmalarından dolayı kullanabilir miyim bilemedim ama kuaförde taktırabilirim özel bir gece için diye düşünüyorum.

Biota

Şimdiye kadar çok az ürünü kullandığım bir marka olan Biota59elements yıkama jeli, nemlendirici krem ve bir de maskara yollamış. Maskarayı hemen denedim ve çok şaşırdım. Çok başarılı bir maskara bence, yazısı yakında gelecek.

Amway kozmetik

Yine hem temizlik hem de makyaj ürünlerini zevkle kullandığım bir marka Amway'de ürünler yollamış. Hepsini deneyip tek bir yazı halinde yazacağım ama o arada göz kalemini denedim ve çok beğendiğim için ayrı yazmaya karar verdim.


Etkinlikle kiminin saçlarını kiminin de bileklerini süsleyen bu tatlı çiçeklerden bahsetmiştim, @cicek.perisi nin eseri, bu güzel bileklik ise @takitakalim tarafından yollamış. Yaz ayları boyunca zevkle kullanacağım.


Mumyak  ile tanışmayan var mı, hem harika mumları var hem de satış gelirlerinin bir kısmı minik dostlarımıza gidiyor. 
Wish More Hotel bizi o gün şahane bir şekilde ağırladığı gibi bir de daha sonra kullanmamız için bir Spa günü hediye etti. Bu nazik davetlerini kızlarla beraber en kısa zamanda değerlendireceğiz tabi ki.

thalia

Daha önce kullandığım ve sevdiğim Thalia Kozmetik en sevdiğim el peelingini ve yanında el kremi ve nemlendirici yollamış. Her siparişe yaptığı gibi buna da tester eklemeyi unutmamış.

revox şampuan

Ürünlerini ailecek severek kullandığımız Revox Şampuan'da bizimleydi. Oğlumun favorisi at kuyruğu özlü şampuan ve saç maskesi gelmiş. 

Bioderma

Yine severek kullandığımız bir marka, Bioderma meşhur misel suyunu ve Atoderm krem yollamış. Oğlum yakında Roacutan tedavisine başlayacak, Kremi o zaman kullanacağız. 



HC Care

Saç ürünleri kadar cilt ürünlerini de artık severek kullandığım HC Care de bir misel su ve göz kremi yollamış. Bunları zaten kullanıyordum ve yedeklenmiş oldular. En kısa zamanda da yazıları gelecek.

Vpleksi

Biz makyaj severlerin kurtarıcısı organizerlerin en iyileri @vpleksihome'dan geliyor. Bende olan 3 çekmeceli organizere bu fırçalık da eklendi ve gerçekten çok işime yaradı. Hem sürekli kullandığım fırçalar elimin altında hem de bazlar ve kapatıcılar için harika bir yer oldu.



Ziyba parfüm

Parfümlerini daha önce de kullandığım Odak Parfümeri  Ziyba Çekici isimli daha neşeli, daha taze ve yaza uygun bir koku yollamış. Bunu da kullanıp yazacağım.

Cosmed

Cosmed'den yine atopik ciltler için bir krem. Bana uygun değil ama bunu da oğluma ayırdım.

Bütün ürünler bence çok güzelller ve en kısa zamanda blogda yerlerini alacaklar. Öncelik vermemi istediğiniz bir ürün varsa yorum olarak bırakın lütfen.
Sevgiler..

36 yorum:

  1. İrem'ciğim hepsini iyi günlerde kullan. Çok teşekkür ederim. Yorumlarını merkal bekliyor olacağım senin düşünvcelerin benim ve firmalarımız için değerli. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fatmasamsayılmaz teşekkürler Fatmacım sevgiler öpüyorum seni .-))) yorumlar en kısa zamanda gelecek..

      Sil
  2. Hepsini keyifle kullanmanı dilerim.
    Yalnız yelek hepsinin içinde favorim oldu. Yıllarca forma olarak kamuflaj pantolon ile dolaşmış biri olarak canım çekti 😂
    Nasılsa zayıfladım yine giyerim 🙆

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı teşekkür ederim Nihalcim .-)) kamuflaj pantolonu ben de çok severim hatta bir tane de mont aldım bu sene çok seviyorum onu da..

      Sil
  3. İrem'cim, yeleği çook merak ettim! Bluz da harika görünüyor, güle güle giy ikisini de! Amway likit farın yazısını bekliyorum merakla! Ziyba parfümün bu çeşidini annem çok sevdi, ben de ona hediye ettim! Hepsini güle güle kullan canım, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler canım .-)) instagramda bir yelek kombini yapayım o zaman hava müsait olduğunda .. likit farı kullanıyorum haftaya falan yazarım sanırım öpüyorum...

      Sil
  4. Kullanışlı hediyeler hepsi de:))

    YanıtlaSil
  5. Birbirinden güzel hediyeler, hepsini güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
  6. hepsini güle güle kullan canım siyah bluzun duruşunu çok merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelvekültürlü teşekkür ederim .-)) çok hoş ama geceye daha çok uygun bir bluz..

      Sil
  7. Çok güzel seyler güle güle kullan. Yorumlari merakla bekliyorum 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya teşekkür ederim .-)) en kısa zamanda yazacağım..

      Sil
  8. Ben de sponsorlar yazısını hazırlıyordum hepsi harika güle güle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer teşekkürler Ümrancım sen de öyle :-))

      Sil
  9. Güle güle kullan İrem'cim, hepsi de çok güzel. Hele kamuflaj :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım .-)) o yeleğe herkes bayıldı zaten tam bu senenin modası...

      Sil
  10. Diğer ürünleri tanıyorum ama yeleğin fotosunu istiyorum :) merak ettim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak .-)) en kısa zamanda bir kombin koyarım instagrama..

      Sil
  11. Hediyeleriniz çok güzel. Güle güle kullanın. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti teşekkür ederim .-))

      Sil
  12. İrem'cim yelek ve bluzun duruşunu çok merak ettim ben de :) Güle güle giy :) Biota nemlendiriciyi merak ettim en çok, markanın henüz bir şeyini denemedim ama çok da ilgimi çekiyor. Hepsi güzel günlerde kullanılsın. Sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog canım çok teşekkürler :-)) onları en kısa zamanda kombinleyip instaya koymaya çalışacağım öpüyorum :-)))

      Sil
  13. Çok güzel bir etkinlik olmuştu zaten sponsorlarıda bir o kadar güzel <3 yazılarını merakla bekliyorum. Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu teşekkürler canım :-)) yazıları kısa zamanda gelecek...

      Sil
  14. Hepsini güzel günlerde kullan dilerim :) Etkinlik yazılarını sende okumak gelenek oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @benimtutkumblog çok teşekkür ederim sevgiler canım :-))

      Sil
  15. İrem'cim güle güle kullan hepsini.Görüşlerini okumak çok keyifli olacak ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin Filizcim çok teşekkürler canım senin de görüşlerini okumak çok güzel ve benim için çok kıymetli sevgiler canım -))

      Sil
  16. Hepsini güzel günlerde kullan ablacım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik teşekkürler canım :-))

      Sil
  17. Hediyelerini mutlulukla kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler Nilgüncüm:-))

      Sil
  18. güle güle kullanın sevgiler

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...