21 Mart 2017

Flormar Artypop Koleksiyonu..

Flormar nispeten ağırbaşlı ve daha sade iki koleksiyonundan sonra bahara yakışan, cıvıl cıvıl bir koleksiyon ile çıktı karşımıza, Flormar Artypop koleksiyonu, bu yazıda yine geleneksel olarak koleksiyonun genel bir incelemesini yapacağım ama ürünlerin tek tek yazıları daha sonra gelecek.
Flormar Artypop Koleksiyonu
Koleksiyonda 3 tane likit aydınlatıcı, 3 ton BB krem, bir makyaj bazı, Full Color oje serisinin bu yeni koleksiyon için  uyarlanmış 7 rengi, 4 değişik renk lip gloss ki bunların hem renklerine hem de yapılarına bayıldım, 5 değişik rehn krem ruj, XL maskara, XL eyeliner, 6 değişik renkli çiftli far bulunuyor. Ayrıca şimdiye kadar ilk defa gördüğüm bir şekilde süngerli asetonlardan ilham alan bir süngerli tırnak bakım yağı var koleksiyonda. Umarım özellikle bu ürün sadece koleksiyon ürünü değil, kalıcı olacaktır.

Flormar Artypop Koleksiyonu

Görüntülerinin sevimliliği bir yana işlev olarak da koleksiyon genel olarak hoşuma gitti.

Flormar Artypop Koleksiyonu

Favorim ise lip gloss diye tarif edilen ama aslında bir çeşit mat likit ruj olan bu ürün oldu. Yapısı krem-köpük gibi ve aslında hem ruj hem de gloss olarak tarif etmek mümkün bunu. Bir taraftan ruj çünkü parlaktan çok mat bir bitişi var ancak dudakta sabitlenmiyor ve kurutma da yapmıyor. Bu sabitlenmeme, kolay sürülme ve çıkma gibi özellikleri ile de gloss da diyebileceğimiz bir ürün. 

Flormar Artypop Koleksiyonu

Ben her şekilde sevdim. 02 ve03 numaralı renklerini de koleksiyona katmak istiyorum. Şu anda fiyatı 22.99 TL. olan fiyatının biraz indirime girmesini bekliyorum. 

Flormar Artypop Koleksiyonu

Koleksiyonda en sevdiğim ürünlerden biri de bu likit aydınlatıcılar oldu. Bendeki rengi en açık rengi olan star glow. Kendisini ayrıntılı olarak yazacağım.

Flormar Artypop Koleksiyonu

Koleksiyondaki diğer likit ürünler de yani BB krem ve gözenek azaltıcı mat makyaj bazı da ayrı yazıların konusu olacak. Makyaj bazı için şimdiden yapısının oldukça yoğun olduğunu ve makyajı iyi tuttuğunu söyleyebilirim.

Flormar Artypop Koleksiyonu

Yine ilginç iki ürün, XL maskara ve eyeliner pen. Bunların da ayrıca yazıları gelecek.

Flormar Artypop Koleksiyonu

Koleksiyonda sanırım beni en az heyecanlandıran parça bu ikili farlar oldu. Bir kere hiç bir rengi öyle çok ilgimi çekmedi. Son zamanlarda o kadar şahane far paletleri hem gördüm hem de aldım, o nedenle bunu normal karşılıyorum. Üstelik bana denk gelen 02 Peach&Coffee rengi yine  de favori renklerimden oluşuyor. Henüz 1-2 defa denediğim için yapısı hakkında çok fikrim yok ama Flormar'ın son koleksiyonlarından çıkanlar gibi çok yumuşak bir yapısı yok.

Flormar Artypop Koleksiyonu

İşte koleksiyonun starı, tırnak bakımını pratik olarak gün içerisinde bile yapmak isteyen herkesin alabileceği hatta alması gereken bir ürün, süngerli tırnak bakım yağı. yani care&go cuticle oil. Fiyatı 10 TL. ve ciddi olarak stok etmek istediğim bir ürün. Flormar bunu umarım kalıcı ürünlerin arasına koyar da karaborsaya düşürmez. 

Flormar Artypop Koleksiyonu

Yapacağınız tek şey kapağını açıp ister ojeli ister ojesiz tırnaklarınızı süngere batırıp bir kaç defa çevirmek. Sonra tırnağınıza gelen yağı ister ovuşturarak iyice yedirin, ister bekleyin kendi kendine emsin. Etkisi anlık olarak gayet güzel, her gün düzenli kullanımda tırnak kenarlarındaki sert noktaları oldukça yumuşatıyor. Ama manikür yapılmış gibi bir durum olmuyor, yani tırnak etlerimi bu yağla ovduktan sonra geri itebilme durumum yok. Benim sevdiğim noktası ise gün içinde bile rahatça tırnak kenarlarına yumuşatacak bakımı yapabilmem oldu. İçinde badem ve limon yağı olduğu için kokusu şahane. Ojesiz olarak yapıldığında tırnak üstlerine iyice yediriyorum yağı, kırılma ve çatlama gibi olayların tırnaklarım bir yere takılmadığı sürece iyice azaldığını gözlemliyorum. Tabi bunda kullandığım tırnak bazlarının da rolü var.

Koleksiyonu şu sıra Flormar'ın kendi internet sitesinde ve bütün mağazalardan inceleyerek alabilirsiniz. 
Sevgiler..

34 yorum:

  1. mat lip glossa ben de bayıldım ama seninkinin rengi daha güzelmiş, kırmızıda felaket güzel :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer güle güle kullan Ümrancım :-)) bütün renklerde gözüm kaldı valla benim hepsi de güzeller..

      Sil
  2. Lip gloss sanırım aydınlatıcı ve bazlar ile favorim oldu. Far paleti nedense bana da çok heyecan verici gelmedi :)) Güle güle kullan <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet çok cazip renkler yok seride far olarak o yüzden herhalde .. teşekkürler canım sen de öyle :-)

      Sil
  3. Ambalajları harika ♥ Ruj ile aydınlatıcı ilgimi çekti, mağaza da yakından incelemem lazım. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  4. Bu koleksiyonun ambalajları mükemmel olmuş bence. Ve ben en çok stick rujunu, aydınlatıcısını ve senin gibi tırnak bakım yağını sevdim. Daha önce Sephora'dan benzer bir ürün alıp kullanmıştım; daha da bitmedi ama fiyatı epey fazlaydı. O yüzden bu minnak çok iyi bir alternatif oldu. Hepsini güle güle kullan, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım sen de öyle :-)) sephorada tırnak bakım yağının benzeri var mı ben hiç dikkat etmemişim demek ki ama bunu kesinlikle stoklayacağım biter falan neme lazım .-)))

      Sil
  5. ben flormarın hızına yetişemiyorum acaba bu hafta hangi koleksiyonu çıkacak :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi aslında koleksiyon değil ama flormar pretty adı ile yeni bir makyaj serisi çıkartıyor :-)))

      Sil
  6. Cıvıl cıvıl bir koleksiyon gerçekten. Tırnak bakım yağı çok pratik. Farlar benimde çok ilgimi çekmedi ama sendekinin renkleri güzel :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duyguakdeniz evet farlardan kendim seçsem de bunu alırdım sanırım :-))

      Sil
  7. Gözenek küçültücü bazı için uğraşmıştım mağazaya hızlıca aydınlatıcıya da baktımda simli gibi geldi bana. Tırnak bakım yağı çok iyiymiş kesinlikle alacağım ürünlerden oldu. Farklı farklı koleksiyonlar çıkarmaları güzel ama sevdiğimiz ürünü bir daha bulamıyoruz o açıdan kötü. Dediğin gibi en iyisi stoklamak. 😄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızıbaşlıkız aydınlatıcı bana pek simli gelmedi ama tekrar bir bakayım.. evet daha önce de ürünler hemen tükendiği için aradığım bazı şeyleri bulamamıştım bunu stoklayacağım artık :-))

      Sil
  8. Bu ara arka arkaya ya da bana öyle geldi Flormar çok hızlı koleksiyon çıkarır oldu ki bu da çok güzel birşey. Lipglossa ve tırnak bakım yağına bayıldım ben de. inşallah dediğin gibi kalıcı olur.
    Sevgilerle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @locosmetico evet sürekli kendini yeniliyor ve ürünler giderek ilginçleşip güzelleşiyor bizler için :-)) teşekkürler tırnak yağını stoklamak lazım gerçekten ...

      Sil
  9. Hem çok güzel görünüyorlar. Hem de işlevsel olmaları tercih edilmeleri için güzel bir neden..
    Sevgiler..

    YanıtlaSil
  10. Sephora'nın bir süngerli tırnak bakım yağı var İrem'cim, umarım Flormar da ona benzerdir, ben de mutlaka alacağım. Çok pratik oluyor. Lip glossları da çok merak ettim, yorumlarını bekliyorum. Sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog Haberim yoktu o sephoradan canım ilk fırsatta bakacağım .. öpüyorum :-))

      Sil
  11. Aydınlatıcıyı ben de deneyip beğendim . :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet güzel bir aydınlatıcı olmuş bence de..

      Sil
  12. Bu seriden en çok aydınlatıcı ve tırnak bakım yağı ilgimi çekti. Farların rengi bahara koyu kaldı sanki. Güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkürler canım :-)) evet farlar biraz daha canlı canlı olaydı iyiydi bence de..

      Sil
  13. Bu koleksiyonda en ilgimi çeken tırnak bakım yağı ve likit aydınlatıclar oldu.Detaylı yorumlarını merakla bekliyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı evet onlar kesinlikle ayrı yazılacaklar en kısa zamanda :-))

      Sil
  14. Bu seriyi çok şirin buldum. Ambalajlar çok etkileyici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet değil mi cıvıl cıvıllar :-))

      Sil
  15. İndirime girdikleri an kesin alacaklarım var aralarından :) Güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgürler teşekkürler ben de ilk iş lipglossları alacağım .-))

      Sil
  16. Flormar ürünlerini sizlerde okudukça içim gidiyor. Almanya dm de var bize de gelse ya 😕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya hakikaten Avrupanın bir çok şehrinde var halbuki..

      Sil
  17. Flormar'dan yine çok tatlı bir seri :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet tam baharlık olmuş bu sefer..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...