15 Mart 2017

Bee Beauty Yaban İğdesi Özlü Yüz Temizleme Köpüğü ve Arındırıcı Kil Maskesi..

Gratis'de satılan ve daha önce pek çok ürününü deneyip yazdığım Bee Beauty markasının yaban iğdesi özlü serisinden bahsedeceğim bugün. Serinin elimdeki ürünleri Bee Beauty yaban iğdesi temizleme köpüğü ve Bee Beauty yaban iğdesi yüz bakım maskesi ve yüz kremi. Bu yazıda köpük ve maskeden bahsetmek istiyorum.
bee beauty ürünleri

Ürünler bana Gratis tarafından yollanmıştı, fiyatları normalde uygun ama indirim dönemlerinde 20 TL.'nin altına düşüyorlar ki tam alınacak zaman bu bence.

bee beauty ürünleri

Daha önce bahsettiğim Himalaya Neem özlü köpük bitince bunu da kullanmaya açtım. Daha önce kullandığım pek çok köpüğe göre yapısı daha hafif ve Konjac sünger ile uygulama yaptığımda benim istediğim daha doğrusu alıştığım kadar köpürmüyor.  

bee beauty ürünleri
Bee Beauty Yaban İğdesi yüz temizleme köpüğü %100 doğal kaynaklardan elde ediliyor ve paraben, sülfat ve petrol ürünleri içermiyor. Ciltteki aşırı yağı ve gün boyu biriken kirleri temizlemeyi vaat ediyor. 
bee beauty ürünleri

İçinde pek çok doğal bitki özü var, kokusu çok hafif beni rahatsız etmeyen bir çiçek kokusu var.

bee beauty ürünleri

Köpüğün hafifliğinden dolayı makyaj temizleme sonrası değil, sabahları cildimi geceden kalan kremlerden arındırmak için kullanıyorum. Konjac süngerle istediğim performansı elde edemeyince ellerimle uygulamaya geçtim. Elime aldığım 2 pompa ürünü yüzüme köpürterek uygulayıp duruluyorum. Gerginlik yaratmadı ancak peşinden sabah nemlendiricimi uyguluyorum tabi. Kullanmaya başladığımdan beri herhangi bir aksi tepki veya sivilce ile de karşılaşmadım.  Severek kullanıyorum ama sanırım Himalaya Neem köpüğü daha fazla sevdim.

bee beauty ürünleri
Bee Beauty yaban iğdesi ile zenginleştirilmiş yüz bakım maskesine gelirsek, yine %100 doğal kaynaklardan elde edilmiş bir ürün ve tüm cilt tipleri için kullanılabileceği söyleniyor. Benim cildim yağlıya dönük karma olduğu için de buna göre yorum yapacağım.

bee beauty ürünleri

Cildi arındırmaya ve temizlemeye yönelik bir maske olduğu için bütün yüzüme, göz çevresi bölgesi haricinde uyguladım. Maske kaolin kili denilen yumuşak bir kil türü içerdiğinden yüzde sertleşmiyor  ve gerginlik yaratmıyor. Haftada 1-2 kez kullanımı önerilmiş. Gerginlik yaratan bir maske olmadığı için çok yağlı ciltler bence 3 defa bile kullanabilir maskeyi. Ciltteki yağı emiyor ve yumuşak, parlak bir cilt bırakıyor.

bee beauty ürünleri

İçeriğinin temiz olması gerçekten çok iyi, doğal kaynaklarla üretilmiş ürünler uygun fiyata bulmakta zorlananlara çok iyi bir alternatif oluşturuyor Bee Beauty.

bee beauty ürünleri

Maskenin fiyatı da köpük gibi oldukça uygun, indirim dönemlerinde hassas ciltlere uygun kil maskesi arayanların kesinlikle bakabileceği bir ürün.

bee beauty ürünleri

75 ml.'lik tüp ambalajı var. Tek sakıncası ürünün bir kısmı tüpte kalacak, kessem de ürün hava aldığı anda kurumaya başlayacağı için böyle bir riske girmeyeceğim artık. Kullanabileceğim kadar kullanırım.

bee beauty ürünleri

Ben hiç bir maskeyi elimle sürmediğim gibi bunu da sürmüyorum. Bize fondöten sürülür diye lanse ettikleri kedi dili fırçalar ile uyguluyorum. Hatta neredeyse her maske için ayrı bir fırçam olmuştu bir ara.  Neyse şimdi 2 tane kaldı sanırım kedi dili fırçam. Maskeyi çıkardıktan sonra yatıştırıcı bir tonikle geçerek hemen nemlendiricimi sürüyorum.

Köpüğü tekrar almayı düşünmezken, maskeyi tekrar alacaklarım listesine koydum bile. Temizlemesini ve temizlerken de diğer kil maskeleri gibi germemesini çok sevdim. Bee Beauty ürünlerine Gratis şubelerinden ulaşabilirsiniz.
Sevgiler..

40 yorum:

  1. Kedi dili fırça uygulaması hiç aklıma gelmemişti, ben de deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi mutlaka dene ellerin kirlenmiyor hem de daha kolay uyguluyorsun maskeyi..

      Sil
  2. ayyy benim yağlı cildimede iyi gelecek fiyatı da çok uygun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @burcuipekyılmaz evet bee beauty fiyatları hele indirimde çok uygun oluyor...

      Sil
  3. Aynen ben de senin gibi köpüğü almayı düşünmem yeniden ama maskesi fena değildi. Köpükte favorim Himalaya oldu drugstore ürünler arasından. Öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik ben de Himalaya köpüğü tercih edeceğim bir daha alacağım zaman Başakcım :-)) sevgiler..

      Sil
  4. Hem zararsız hem ucuz....

    YanıtlaSil
  5. Bu aralar geceden kalma kremleri bende köpüklerle sabah arındırmayı alışkanlık edindim ağır jel temizleyicilerden uzaklaşarak. Nivea'dan sonra yeni köpük arayışındaydım . Yaban iğnesi yazısını okurken sanırım Himalaya'nın köpüğünü alacağım :)
    Eline sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu bu da fena değil ama himalaya köpüğü tercih ediyorum ben de yeniden almak için...

      Sil
  6. içeriği temiz ürünlere takmış durumdayım bu aralar :) güzel günlerde kullanın bende indirim döneminde bakayım bi ara :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak evet içeriği temiz ürünleri ben de tercih etmeye çalışıyorum artık..

      Sil
  7. Kestiğiniz kremlerin içinde kurumaması için kremi oradan alıp yine Gratis'te satılan seyahat boyu minik kutulara koyabilirsiniz :)




    secretofadaline.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydayıldırım genelde kremi öyle yaparım ama kil maskeleri hemen kuruyorlar daha önce denemiştim bir maskeyi koymayı da oradan biliyorum :-(

      Sil
  8. Yaban igdesi birçok seye faydali. Güle güle kullan 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya evet ben de öyle duymuştum teşekkürler .-))

      Sil
  9. Ne güzel bir yazı olmuş canım. Bee Beauty'den hiç ürün denemedim ama içeriği doğal ürünlere şans vermek lazım gerçekten cildimize sürdüklerimiz önemli. Maskeyi ben de merak ettim, jelde köpürme özelliğini ben de seviyorum o yüzden pas geçeceğim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa teşekkür ederim beğenmene çok sevindim.. bee beauty severek kullandığım bir marka oldu benim fiyatları uygun içerikleri de iyi :-)) sevgiler...

      Sil
  10. Bee Beauty'nin cilt bakım ürünlerini hiç denemedim,içeriklerinin temiz olması güzelmiş.İndirimde bakılabilir,teşekkürler.Sevgiler.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @makyajtelaşı evet indirimde gerçekten fiyatı çok uyguna geliyor.. :-))

      Sil
  11. Köpüğü ben pek sevemedim sanki, ya da köpükle yüzümü yıkamayı sevemedim. Hala kararsızım :)))) Güle güle kullan canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet jele alışan jeli tercih ediyor ben ikisini de seviyorum ama köpüğü bir parça daha çok seviyorum :-)) teşekkürler canım..

      Sil
  12. Bende hem köpük hem de maske var😊 Maskeyi ben de sevdim İrem'cim, cildimi kurutmadı ve güzel temizliyor. Köpüğü yeni açtım, eğer bana da akşamları yeterli gelmezse, tavsiyene uyup sabahları kullanacağım, benim için iyi bir fikir oldu😊 Güle güle kullan, öpüyorum❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım dene bakalım fikirlerini bekliyorum senin de sevgiler :-))

      Sil
  13. özellikle köpük temizleyiciler çok iyi oluyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet ben de seviyorum kullanmayı..

      Sil
  14. Maskeyi biz de not alalım o zaman. Hiç denemediğim bir marka. Fikrim oluştu, çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın rica ederim canım beğenmene çok memnun oldum..:-))

      Sil
  15. Temiz icerikli olmasini dikkatimi cekti, cilt tipimiz de ayni, maskeye ben de bakarim umarim indirime denk gelirim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan mutlaka gelirsin sık sık indirim oluyor :-))

      Sil
  16. kullanmadım hiç yaban iğdeli seriyi ama sanki Himalaya Markası ben de daha çok merak uyandırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi ikisi de güzel ama ben köpük olarak himalaya diyorum .-))

      Sil
  17. Sanirim bu yaz için aradigim urunleri buldum :) tesekkurler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tılsımyılmaz rica ederim umarım seversiniz..:-))

      Sil
  18. Bu maskeyi ben de çok sevdim ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda evet başarılı olmuş fiyatına göre özellikle ...

      Sil
  19. denenesi ürünler gerçekten :)

    YanıtlaSil
  20. Temizleme köpüğü çok fazla sivilceye neden oldu bende. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zeyland köpüklerin sivilceye yol açması çok nadirdir içindeki bir maddeye alerjik reaksiyon vermiştir cildiniz sanırım umarım bir daha olmaz..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...