12 Aralık 2016

Uygun Fiyatlı Eclips Makyaj Fırçaları..

Zaman zaman makyaj blogumda uygun fiyatlı ve kullanışlı makyaj fırçalarına yer veriyorum. Bu gün de yine bir fırça yazısı yazacağım. Daha önceden de bilen ve kullanan vardır içinizde Eclips fırçaları, ben o eski fırçalardan hiç almadım ve kullanmadım. Ama çok sevdiğim Real Techniques Bold Metal fırça serisine dupe yani alternatif ya da benzer tabir edebileceğimiz bir fırça seti çıkartınca denemek için en beğendiğim iki fırçasını almaya karşı koyamadım.

Eclips Makyaj Fırçaları
Daha önce Real Techniques Bold Metals serisinden elimde olan iki fırçadan blogda bahsetmiş ve sonunu da şu an Türkiye'de ve yurt dışında satış fiyatlarını hak etmiyorlar demiştim.  Hala öyle düşünüyorum o nedenle benzerlerini Eclips'de çok uygun fiyata görünce denemek istedim. 

Eclips Makyaj Fırçaları

Tabi ki ilk tercihim pudra fırçası ve kontur fırçasından yana oldu. İncelersek, renkleri bire bir tutmuş bence.  Fırçaları da bire bir aynı renk yapmışlar. Bold metals dediğine bakmayın RT fırçalar da metal değil bunlar da değil. RT bir tık daha kaliteli bir plastik malzemeden yapılmış. Henüz yazıları silinmedi ama Eclips fırçalar da dayanıyor. Kendilerini 2-3 defa beyaz sabun ile de yıkadım. Ayrıca kullandığım her gün de makyaj temizleme mendili ile siliyorum. 

Eclips Makyaj Fırçaları

Beyaz renkli oldukları için her kullandığım ürünün rengini anında alıyorlar ama hem makyaj temizleme mendili ile temizleniyor hem de beyaz sabun ile leke bile kalmıyor. Yıkadığımda ya da yüzüme uygulama yaparken tüy döktüğünü de görmedim henüz. Yani 2-3 kullanımda ağzı yüzü dağılacak kadar kalitesiz kesinlikle değilmiş bence.

Eclips Makyaj Fırçaları

Kullanım alanlarına gelirsek, tabi ki pudra fırçası sabitleme pudrası veya pudra  ve toz fondöten uygulamak için ideal. Ben allık da sürüyorum eh oluyor mu oluyor. Kontur fırçasını ise kontur uygulamakta çok başarılı bulmadım. Bence biraz sert ve esnek değil benim istediğim gibi çok keskin hatları olmayan kontur uygulamaları için biraz zorluk çekiyorum. Daha çok fondöten uygulamak için kullandım ve fena da bulmadım. Kılları sert olduğu için ürünü emmedi ve güzelce yedirebildim.  Kontur pudrasını uygularken günlük olarak daha yuvarlak hareketler ile uygulama yapacağım fırçaları seviyorum. Bununla da uygulama yapılır tabi ama az esnediği için yaymak kesinlikle biraz daha uzun sürüyor. Bu arada kontur uygulaması yaparken konturlayacağınız bölgenin en üstünden başlamak gerekiyor yani fırçayı ilk olarak en yüksek noktaya dokundurup oradan yayarak devam ediyoruz.

Son karar olarak Eclips bold metal fırçaları alınır mı kesinlikle hele de indirimde hiç kaçırılmaz hemen alınır bence. Bir tek ucu sivri gelen fondöten fırçasına bir şey diyemeyeceğim, onu çok gerekli bulmuyorum.
Sevgiler..


42 yorum:

  1. Real Techniquesin bold metal koleksiyonunu ben hiç beğenmemiştim İrem Hanımcım, bende göz fırçaları var ve hiç kullanışlı değiller. Eklipsin de bu serisinin pudra ve allık fırçasını satın aldım ve çok beğendim. Toz ürünleri dağıtırken, pudra fırçası da biraz zorluyor ama bence fiyatlarına göre başarılılar. Eklipsin elimde eski fırçalarından da var ve iki senedir sürekli yıkıyorum, gayet dayanıklılar. Güle güle kullanın, kocaman sevgiler... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog değil mi bence de o parayı hak eden fırçalar değiller kesinlikle bunun bir de göz fırçasını alacağım bakalım o da fena değil diyorlar :-)) teşekkürler canım sevgiler :-))

      Sil
  2. Bence de hemen alınmalı. Çok güzel fırçalar seçmiş sin canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın teşekkürler Nilgüncüm .-)))

      Sil
  3. bu fırcaların renklerıne bayılıyorum:) cok muntazamlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli biraz boyaları sıyrılmaya başladı ama çok da kötü değil bence..

      Sil
  4. Pudra fırçasını ben de allık için kullanıyorum İrem'cim, formunda da bozulma olmadı. Güzel iş çıkartmışlar bu fırçalarla :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet böyle uygun fiyatlı ve kullanışlı fırçaları çok seviyorum -))

      Sil
  5. Allık fırçasını ben de beğeniyorum, görüntüsü de pek şeker, fiyatı da ucuz... daha ne olsun :) Güle güle kullanalım!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet güle güle kullanalım Başakcım :-)))

      Sil
  6. İndirim zamanı alınacak fırçalardan benim için. Kontür fırçasını bende fırçanın yapısından dolayı keskin görünüm vermez diye almamıştım. Ama pudra fırçasına bayıldım. Eline sağlık <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu evet pudra fırçası oldukça kullanışlı oldu benim için de canım indirimde alınır diyorum teşekkürler sevgiler :-)

      Sil
  7. Fırçaları çok sevdim bende iki tanesi var seriyi tamamlamayı düşünüyorum güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen teşekkürler ben de göz fırçasını alacağım :-))

      Sil
  8. Çok merak ettiğim fırçalardan, ama bir türlü bulamıyorum. Ne zaman gitsem yok oluyor :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @reyhanateş evet özellikle indirim döneminde bulmak çok zor ben de baya aramıştım ...

      Sil
  9. Renklerine ben de bayıldım kullanmaya kıyamazdım bende olsalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @naz ben de bir süre kıyamıyorum ama sonra gayet güzel kullanılıyor .-))

      Sil
  10. O sivri uçlu fondoten fırçasını ben göz altı kapatıcımı sabitlemek , aydınlatıcı sürmek için aldım ama itiraf etmeliyim ki daha kutusundan bile çıkarmadım. Gün yüzüne çıkarsam iyi olacak. Alıp alıp kutusundan çıkarmadığım fırçalarlan doldu ev :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik aldın mı yorumlarını bekliyorum o zaman belki de ben yanılıyorumdur ve çok güzeldir olabilir yani :-))

      Sil
  11. Alayım mı, para çöpe mi gider diye epeyce düşündükten sonra allık fırçasını aldım ben de bu serinin. Beklediğimden oldukça iyi çıktı, memnun kaldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @modamasalları evet sanırım serideki en iyi fırça da oymuş zaten..güle güle kullan..

      Sil
  12. Tavsiye için teşekkürler görünüş olarak çok güzeller fırçalarım eskirse alabilceğim ürünlerden :)

    YanıtlaSil
  13. Awwww, so pretty! Thanks for sharing dear!
    Great blog! I'm following you! Follow back?***
    http://omundodajesse.blogspot.pt

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @jessicapaiva thank you Jessica .-)) I follow your blog now..

      Sil
  14. ne güzel o gülün rengiii :)

    YanıtlaSil
  15. Yanıtlar
    1. @derya bronz bakır altın tonlar en sevdiklerim:-))

      Sil
  16. Bu fırçalar çok cici görünüyor. Güle güle kullanın İrem Hanımcım. :)

    YanıtlaSil
  17. Bu fırçaları instagram'da yayınladığımda sağların kırıldığına dair yorum yapanlar oldu ama aldım alalı bende severek kullanıyorum.Şimdilik hiçbir sorun yok :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet ben de gördüm öyle bir kaç yorum ama benimkiler de şimdilik iyi gidiyor yazıları bile silinmedi yani :-))

      Sil
  18. Allık fırçası ihtiyacım var aslında...vaktinde okudum yazını canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrubayrak rica ederim beğenmene sevindim :-))

      Sil
  19. renkleri güzel görünüyor kullanışlı ve uygun fiyatı da uygunmuş güzel günlerde kullanın :) ah ah ben bu görüp alıp dolabı bekletme huyumdan bir vazgeçsem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak teşekkürler :-)) ben pudra fırçasını neredeyse hergün kullanıyorum parasını çıkartmıştır şimdiye..

      Sil
  20. Çok asil görünüyorlar güle güle kullanın:))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...