19 Aralık 2016

HC Care Cilt Bakımı Ürünleri Lansmanı..

Geçtiğimiz hafta sonu sevgili hüzünsarısı'nın daveti ile HC Care'in yeni çıkardığı cilt bakım serisini tanımak ve bilgi almak üzere bir lansamana katıldık. Aslında bu Nihal'in her sene gerçekleştirdiği hediyeleşme etkinliğinin adı olna #huzunsarisiilehediyelesme3 adı altında oldu ama bu sefer HC  Care'de yeni cilt bakımı ürünleri ile bize eşlik etti.

HC Care 
Etkinlik öncelikle Nihal'in daha önce de bir tadım etkinliği düzenlediği Meşhur Sivas Köftecisinde yediğimiz öğle yemeği ile başladı. Oldukça lezzetli köftelerimizi yedikten sonra kahvelerimizi içmek ve lansmana başlamak üzere hemen karşıdaki Hotel Boursier'e geçtik.  Toplantı salonunda gerçekleşen organizsasyonda sevgili Nihal bize böyle güzel bir sürpriz hazırlamıştı. İnstagramda juliettedesign tarafından hazırlanan bu tatlı kalp panolar hepimizin gönlünü fethetti diyebilirim.

HC Care

Uzun zamandır blogları takip ediyorsanız HC Hair Care'in saç bakım ürünlerinin ne kadar güzel ve popüler olduğunu biliyorsunuzdur.  Özellikle Ovex saç kremi kalın telli ve kabaran saçlar için kurtarıcı bir mucize kıvamında, ben ince telli saçlara sahip olduğum için Ovex'i değil ama markanın şampuanını, saç kremini ve Tria saç açıcı spreyi çok severek kullanıyorum. Artık bu haftadan itibaren de cilt bakım ürünleri piyasaya çıktı. Ürünler dediysem öyle 1-2 tane sanmayın. Her cilt tipine göre ayrı ayrı düşünülmüş, anti-aging olanı ayrı, nemlendiricisi ayrı, köpüğü ayrı, jeli ayrı şekilde bir cilt bakımı ürünleri yelpazesi hazırlamışlar.

HC Care

Ürünlerin hepsini tabi ayrı ayrı inceleyip blogda yer vereceğim. Şimdilik yüz temizleme köpüğü ile yenileyici-dengeleyici peeling jeli kullanmaya başladım. Her ikisi de tüm cilt tipleri için üretilmişler.  Köpük için aynı fikirdeyim ama peeling jeli hassas ciltlerin kullanamayacağını düşünüyorum. Tabi detayları ayrıca yazacağım.

Bu güzel ürünler için HCCare 'e ve daveti için de Nihal'e çok teşekkür ediyorum. HCCare cilt bakımı ürünleri çok yakında kendi sitelerinde ve eczanelerde satışa çıkacak. Ürünleri denedikçe blogda ve instagramda yer vereceğim.
Sevgiler..



35 yorum:

  1. keşke izmirde de olsa boyle etkınlik...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli HC yapabilir belki de İzmirde de...

      Sil
  2. Oldukça şık bir etkinlikmiş:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet oldukça da keyifli geçti bizim için...:-))

      Sil
  3. Hc urunlerini begeniyorum cnm simdiye kadar denedigim hicbir urunu beni yaniltmadi,etkinlikte harika olmusa benziyor instagramdan görmüştüm:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikperisi evet ben de ürünlerini seviyorum bunları da denemek çok zevkli olacak :-))

      Sil
  4. Çoook teşekkür ediyorum, hem geldiğin için hem bu güzel yazı için. Daha nice organizelerde bir arada olmayı dilerim 💕

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı ben teşekkür ederim çok güzle bir etkinlik oldu eline sağlık dediğin gibi nicelerinde bir arada oluruz umarım :-))

      Sil
  5. Bol sürprizli çok güzel bir gündü.Birlikte olmakta bonusu oldu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin evet çok keyifli bir gün oldu bence de Filizcim :-))

      Sil
  6. Eminim çok keyifli bir etkinlik olmuştur :) hayranım sizlere çok aktifsiniz maaşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Günün en güzel kısmı, tanışmaktı❤️ Nihayet yan yana gelebildik😊😊 Bundan sonra da sık sık görüşmeyi diliyorum😊 Kocaman öpüyorum😘😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog aynen Blanacığım çok memnun oldum nihayet tanıştığımıza .-)) bundan sonra da sık sık görüşeceğiz inşallah sevgiler :-))

      Sil
  8. Etkinlik fotolarınızı instagramdan takip ettim kalp panolara bayıldım.Çok güzel düşünülmüş.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet o panolar harikaydı gözlerimden kalp çıktı resmen :-))

      Sil
  9. Ben de denemeye başladım ürünleri. Peeling için sanırım aynı fikirdeyiz. Denemeye devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @şirinkanatlar evet aynen canım devam :-))

      Sil
  10. Güle güle kullan canim sepetler de ne sirin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @derya teşekkürler :-)) kalpli panolardan ve ürünlerden sepete değinmeyi unutmuşum evet gerçekten de çok şirin ..

      Sil
  11. hc nin bakım yağı ile ovex maskesini kullanıp inannılmaz memnun kalmıştım =) yorumlarınızı bekliyorum =) güle güle kullanın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygunevrim evet herkes çok memnun o iki üründen bana biraz ağır geliyor ama ben de şampuan ve saç kreminden çok memnunum..teşekkür ederim .-))

      Sil
  12. Çok güzel bir gündü tekrar birarada olmak, daha fazla sohbet şansı bulmak dileğiyle 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri evet arkadaşlarla bir arada olmak gibisi yok sevgiler :-))

      Sil
  13. Panolarınıza bayıldım! HC'yi ben de seviyorum; cilt bakım ürünlerini de merak ettim! Yorumlarınızı bekliyorum valla dört gözle! Güle güle kullan İrem'cim, öptüm çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım :-)) panolar ne şirin değil mi çok sevdim ben de.. HC'nin saç ürünleri çok iyi ben cilt bakımından da aynı performansı bekliyorum bakalım şimdilik iyi gidiyor en kısa zamanda yazacağım sevgiler :-))

      Sil
  14. Sosyal medyada büyük bir keyifle takip ettim, kalpli panoları gördüğümde gözlerimden kalpler fışkırdı, HC hair Care ürün orumlarını da merakla bekliyorum, malum yeni cicileri var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi evet yeni ürün denerken ben de mutlu oluyorum gerçekten :-))

      Sil
  15. Yanıtlar
    1. @gökçebağtır teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  16. Cok memnun oldum tekrar görüstügümüze <3 Guzel zaman gecirdik hep birlikte

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...