16 Aralık 2016

Flormar Future Historical Koleksiyonu İlk İzlenimler..

Flormar son zamanlarda ojelerden çok çıkardığı makyaj koleksiyonları ile ilgi çekiyor. Ben kasım ayında çıkan Future Historical koleksiyonunu ilk olarak instagramda görmüş ama Cadde mağazasına henüz gelmediği için kendim  inceleyememiştim. Geçtiğimiz hafta Flormar Future Historical koleksiyonu ürünlerini içeren bir basın paketi geldi, böylece ürünleri ilk defa inceleme fırsatı buldum. Flormar'ın diğer koleksiyonlarına yaptığım gibi bu koleksiyon içinde öncelikle genel bir inceleme yazısı yazıp, daha sonra ürünleri tek tek incelemek istiyorum.
Flormar Future Historical

Öncelikle koleksiyonun ambalaj rengi rose gold, tabi bu herkesin dikkatini çekti ve beğenisini kazandı. Bu ara rose gold benim de en sevdiğim tonlar içinde yer aldığı için ben de çok beğendim. 
Flormar Future Historical

İlk değişiklik  olarak koleksiyonda toz far yerine krem far var bu sefer. Toplamda 6 renkten oluşan farlardan bendeki Future White rengi. Henüz yapısını bilmiyorum, denemedim ama beğenirsem Modern Brown ve Early Bronze renkleri de benim olabilir.

Flormar Future Historical

Uzun süre Flormar'ın çıkardığı fondötenler ile anlaşamamıştım. Ama bu seferki anti-blemish fondöten gerçekten oldukça başarılı. Bir kere çok kapatıcı, bu benim sevmem için çok önemli bir neden. Ayrıca oldukça kalıcı ve gün içerisinde sadece alnımda parlama yapıyor. Fondöteni detaylı olarak yazacağım ama şimdilik gayet sevdim diyebilirim. Bunun dışında yine henüz denemediğim bir kapatıcı var ki deneyenler bunu YSL Touch Ecla'ya benzer göstermişler ve ayrıca özellikle sap kısmının uzunluğunu oldukça sevdiğim bir maskara var koleksiyonda. 

Flormar Future Historical

Bu yazının konusu ise koleksiyondaki mat likit rujlardan bendeki rengi tender terra olacak. Daha önceki Flormar mat likit ruj ları çok sevmiştim. Autumn Timber rengi son zamanların en favori ruju oldu benim için hatta. O nedenle bu rujlardan da beklentim büyüktü, hatta yapılarının da aynı olduğunu düşünmüştüm.


Flormar Future Historical

Ama yapıları kesinlikle aynı değil, bendeki rengi tender terra üzerinden gidersek eğer, kesinlikle daha hafif ve daha pigmentsiz.  Rengin tam olarak oturması için dudaktan 3-5 kere geçmek gerekiyor. Bendeki rengin açık renkli olması nedeni ile dalgalanma yapmadan sürülebiliyor. Mağazada denediğim diğer iki renk de de fena değildi, dalgalanma yapmadı ama koyu vişne rengi olan dalga dalga duruyormuş.

Flormar Future Historical

Yapısı çok hafif hatta köpüksü, ben önce NYX soft matte rujlara benzettim ama onların yapıları çok daha yoğundur. Kesinlikle dudak kenarında toplanma yapmıyor. İlk defa bir mat rujda karşılaştığım bir şeyi belirtmek istiyorum, bu ruju sürdükten sonra eğer hiç bir şekilde dudaklarınıza dokunmazsanız, bir şey yeyip içmezseniz veya dudaklarınızı birbirine sürmezseniz ruj hiç bir şekilde kuruma yapmadan öylece duruyor ve çok uzun süre dayanıyor. Biraz zor ve  tabi ki bu benim elimdeki renkte ve benim gözlemime dayanıyor. Dudaklarım birbirine değerse bir yerden sonra aşırı kurumaya başlıyor. O aşamada ruju çıkartıp yeni baştan sürmem gerekiyor. Yapısı çok hafif olmakla birlikte yine de o kurutma aşamasında üst üste sürmeye uygun değil, parça parça durmuyor ama yine kuruma yapıyor.

Benim aklım yine silk matte koleksiyonunda kaldı, indirim bekliyorum ve seriden almak istediğim 2 renk daha var. Şu anda her iki serinin rujlarının da fiyatları 20 TL., yılbaşından sonra ya da daha da iyisi yılbaşında indirime girer diye umuyorum. Siz ne düşünüyorsunuz?
Sevgiler..

49 yorum:

  1. malesef koyu vişne rengi biraz dalga dalga duruyor evet bendeki rengi o ve o rengi çok beğenmiştim ama dikkatli kullanmak gerekiyor, fondöteni ben de çok merak ediyorum henüz denemedim ama olumlu yorumları senden de duyunca başlamalıyım dedim :)!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer benim de aklım o vişnede kaldı ama bir deneyeceğim yine de :-)) fondöteni seversin bence dene hemen...

      Sil
  2. İrem'cim, krem farların yapısını ben beğendim. Biraz sert gelse de parmakla iyice yumuşuyor ve göz kapağına çok iyi sabitleniyor. Rujlar için de fikirlerimiz benzer. Keşke Silk Matte formülüyle devam etselerdi...
    Güle güle kullanalım, öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler canım :-)) koleksiyon genel olarak başarılı olmuş bence.. farları en kötü baz olarak kullanılır diyorum zaten bakalım bu hafta sonu resim çekebilirsem kullanıp deneyeceğim inşallah.. sevgiler canım .-))

      Sil
  3. Ambalajlar iyimiş güzelmişte, keşke silk matte serisi gibi başarılı olsaymış.Ben henüz o seridende bir ruj edinemedim, geçen indirimde pişman oldum benzer renkler var diye almadım ama denemek için alıcam mutlaka,iyice merak ettim yapı ve duruşunu :/

    YanıtlaSil
  4. Koleksiyonun ambalajlarına bittim ben de :))))
    Güle güle kullan hepsini de...

    YanıtlaSil
  5. rujlarını beğendim belki bir tane alırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @duygununblogu renkler güzel aslında alınabilir :-)

      Sil
  6. ürünleri denemedim fakat gorunuslerıne bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @bolkahveli beni ilk görünüş cezbediyor direk zaten :-))

      Sil
  7. Sadece ambalaj için alınır :) çok güzel görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mutluyaşam ambalajların rengi tasarımı çok güzel olmuş gerçekten bu sefer .-))

      Sil
  8. ürünler güzel görünüyor, sizin görsellerinizde özellikle en üstteki harika, ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @esratakım çok teşekkür ederim çok mutlu oldum .-))

      Sil
  9. hem future hem historical :) future in the past :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deeptone hahaha gelecekteki geçmiş bilim kurgu filmi ismi olur bundan güzel :-))))

      Sil
  10. Güle güle kullan İrem'cim. Tender Terra Flormar'ın sitesinde içinde mauvelik varmış gibi görünüyordu, iyi ki resme kanıp almamışım. Swatchlasalar ya artık, hepimiz rahat etsek :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır o katalogda ve sitelerdeki renk karmaşası genelde bütün markalarda var gene flormar gerçeğe en yakınlardan biridir başka bir markanın kataloğunda kırmızı görünen ruj pembe geliyor :-))) teşekkürler canım..

      Sil
  11. Bu koleksiyon serisine bayıldım. FlOrmar koleksiyon olayında başarılı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın evet gerçekten çok iyi yaptılar artık bu koleksiyon işini :-))

      Sil
  12. Ambalajları çok şık. Güle güle kullan ♥

    YanıtlaSil
  13. Bu seri kesinlikle sesgetirdive güzel bir koleksiyon oldu. Fırçalı kapatıcıya çok heves etmiş olsam da en açık rengi koyu kaldı maalesef. Aklımda ise ojeler ve rulardan 03 numara var.
    Hepsini güle güle kullan İremcim!
    Sevgiler,
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight koleksiyonlar yeni ürünler falan iyi de bunu bütün firmalar yapıyor renk seçeneklerini biraz daha geniş tutmaları lazım artık bence.. teşekkürler canım .-))

      Sil
  14. Ben de krem farlara baktım ama yapılarını köpüüğümsü bulunca vazgeçtim. Aklım kapatıcıda kaldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik ay hala deneyemedim ben farı :-(((

      Sil
  15. Flormar son zamanlarda hem koleksiyonlarıyla hem de ambalajlarıyla göz doldurur oldu. Krem farların renklerine bayıldım mağazada incelediğimde. Sert yapılarından dolayı eyeliner gibi uygulanabilir diye de düşünmekteyim :)
    Güle güle kullanın..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @buralıolmayan eyeliner olarak kullanmak iyi fikir olabilir evet denemek lazım :-)) teşekkür ederim..

      Sil
  16. İçerikten önce ambalajla gözlerimizi üzerine kilitledi bu seri. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider :-)) aynen öyle canım teşekkür ederim .-)

      Sil
  17. Flormar ambalajlarıyla coşmaya devam ediyor *.* Silk Matte serisinin likit rujlarını bende bir indirim umuyorum diyerek bekliyorum. Hepsinin incelemelerini merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu kesinlikle yılbaşı öncesi bir indirim bekliyorum ben de :-))

      Sil
  18. RUJU VE KAPATICISI AKLIMDA

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @arzuçetinkaya kapatıcı baya başarılıymış ben daha deneyemedim ...

      Sil
  19. Bu rujların yapısının kuruttuğunu Başak da söylemişti. Ben koleksiyondan sadece kapatıcısını aldım ama en açık tonu aslında tam corrector ve benimki bobbi correctora muadil olabilir :D Renkten renge değişiyor sanırım İrem'cim ama çok başarılı buldum hatta indirim gelse yedekleyeceğim. Benim de silk matlardan alacağım 2 renk var. Umarım güzel indirim yaparlar :) Güle güle kullan, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog teşekkürler canım :-)) silk matların indirime girmesini hasretle bekliyorum ben de .. kapatıcıyı da daha deneyemedim artık yılbaşından sonra açacağım kullanıma elimdeki 2 kapatıcı da bitmek üzere çünkü..

      Sil
  20. Ambalaj renk ve tasarımı konusunda flormar bu sene kendi imzasını attığını düşünüyorum. Krem göz farını ben de merak ettim. Güle güle kullanın hepsini :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mary evet flormar gerçekten son aylara damgasını vuran bir marka oldu bu koleksiyonlarla :-)) teşekkür ederim..

      Sil
  21. Ambalajlari super krem fari da oldukca basarili😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kelebeketkisi o farı denemek için sabırsızlanıyorum şu an :-))

      Sil
  22. Farların mürdümümsü bir tonu var.Onu mutlaka deneyeceğim.Güle güle kullan canım ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filizşahin teşekkürler Filizcim .-)) evet o tonu ben de beğendim alabilirim...

      Sil
  23. Flormar markası kendini çok geliştirdi.Ambalajına bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ortadakarışıkblog evet değil mi kırmızı ojelerden bu günlere geldi marka .-))

      Sil
  24. Ben bu serinin rujunu da çok beğendim. Silk matte'ler efsane ancak bu da daha ince yapılı günlük bir ruj gibi geldi bana:) Krem farları ise görür görmez almıştım, bence baya başarılılar.Yakında indirime girse de birkaç şey toparlasak flormardan:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @evremedusa :-)) yılbaşı öncesi indirim yaparsa zaten almak istediğim o kadar çok şey var ki en başta mat rujlar olmak üzere umarım yaparlar..

      Sil
  25. çok başarılı gerçekten, FLORMAR'IN hızına yetişilmiyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi gerçekten öyle senenin sonuna Flormar damgasını vurdu :-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...