6 Aralık 2016

Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet ve Karıştırma Fırçası İncelemesi..

Flormar'ın arka arkaya çıkardığı güzel koleksiyonlardan Comfort Zone'un ilk incelemesini burada yapmıştım. Bugün ise Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet ve Karıştırma Fırçasının incelemeleri gelecek.
Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

Comfort Zone adı üzerinde, jean rahatlığından ilham alınarak tasarlanmış Koleksiyondaki bütün renkler ve bütün ürünler gerçekten severek ve komforla kullanılabilecek şekilde düşünülmüş. 4 paletin 4'ü de çok rahatlıkla günlük kullanılabilecek güzel renklerden oluşuyor. 
Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

Bendeki renk 001 numaralı Nude Peaches, kesinlikle en sevdiğim renklerden oluşan bir palet. Renkler minik minik 4'er gr'lık panlerde bulunuyor. Farlar çok yumuşak ve neredeyse kremsi. Parmakla değil ama hafif gevşekçe bir fırça ile alırken bir miktar tozutma yapıyor. Bu tozutma problemi UD'de bile olduğu için çok önemli değil benim açımdan. Alırken dikkatli olun diye belirtiyorum. 

Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

İçindekiler..

Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

Çok iyi bir düşünce ile bu sefer Flormar koleksiyonuna bir de karıştırma fırçası eklemiş. Flormar'dan aldığım fırçaların bazılarından çok memnun kalmıştım ama ne yazık ki o fırçalar çok kısa süre içinde satıştan kalktılar. Umarım bu fırçaya da öyle olmaz. 

Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 
Fiyatı 12.90 TL. olan fırçayı en kısa zamanda yedeklemeyi düşünüyorum her ihtimale karşı. İnsanın hiç bir zaman yeterli karıştırma fırçası olamıyor çünkü. Fırçanın tek handikapı kıllarının biraz gevşek olması bence. Onun dışında farı gayet güzel tutarak karıştırıyor.
Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

Paletin renkleri de bu şekilde, hepsi birbiri ile karışması ve geçişleri şahane. En açık rengin pigmentasyonu bir tık az ama iki kat uygulamada tam kendini gösteriyor. Turuncu bu paletin yıldız rengi olarak harika bir geçiş rengi ve herkesin de favorisi olmuş. 

Flormar Comfort Zone Nude Peaches Palet 

Renkler karışıp yedirilince de böyle görünüyorlar. Kalıcılıklarını da oldukça beğendim. Ben baz olmadan far kullanmadığım için, baz ile oldukça güzel renk vererek kendilerini gösteriyorlar. Bütün seri sonbahar renklerinden oluşuyor ama kış aylarında da bu sıcak renklere sahip paleti kullanmamak için hiç bir neden yok bence.

Paletin fiyatı 24.90 TL. ama kısa sürede indirim olacaktır diye düşünüyorum çünkü Flormar yeni koleksiyon çıkarttıkça eskilerini indirime hem de iyi bir indirime sokuyor. Serideki 003 numara Nude Plums isimli paleti de çok beğendim, indirime girince onu da alacağım sanırım.
Sevgiler..

46 yorum:

  1. Flormar'ın black friday indiriminde ben de bu paleti kaptım İrem Hanımcım (tabi, project panda alışveriş yapmama sözüm komple çöpe gitti). Renkleri gerçekten çok güzel... Havalar hep çok karanlık ve ben de feci grip olunca hala fotoğraflarını çekemediğimden kullanmaya başlamadım. Bugün bir enerji bulup fotoğraf çekeyim. Bu arada, fırçayı sigma E40 ile muadil gösteriyorlar; kullanıp bir karşılaştırma yazısı yazmayı düşünüyorum. Hep beraber güle güle kullanalım, sevgilerimle... <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog güle güle kullan canım o zaman yazını ve yorumlarını bekliyorum :-)) sigmae40'a muadil olduğunu bilmiyordum ben bir kaç fırçasını aldım ama çok da sigmasever değilim eğer muadilse süper tabi ki :-)) teşekkür ederim canım sevgiler..

      Sil
  2. Ben de bugün bu paleti kullanarak makyaj yaptım ilk defa ve bayıldııım!!!! O turuncunun sağladığı geçiş mükemmel! Ayrıca fırçaya ben de bayıldım. İndirimde yedeklemediğime pişmanım resmen... Güle güle kullan, öpüyorum çok!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik teşekkürler Başakcım.. Fırçaya bayıldım umarım diğer güzel fırçalar gibi geçici değil kalıcı olur bu artık.. sendeki paleti indirimde almadığıma çok pişman oldum açıkçası neyse artık yılbaşına iyi bir indirim olursa kaçırmam diyorum.. sevgiler :-))

      Sil
  3. Paleti gorunce aklima gelen ilk goz makyaji ; gecis rengini turuncu ile yaparken hafifce sari farla karistirmak. Acik kahveyi tum goz kapagina surup iyice karistirip gecisi saglamak. Goz pinarlarina da tabiki kemik rengi. 😍😍😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nisanuristanbullu valla çok hoşuma gitti sarı farım da var yarın uygulayayım ben bunu bakalım nasıl olacak :-))

      Sil
  4. Renklerin kombinasyonu cok hosuma gitti, ben de kullanmaya basliyorum bakalim :) Güle güle kullanin

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan teşekkürler yorumlarını bekliyorum o zaman:-))

      Sil
  5. Flormarın yeni koleksiyon çıkarma hızına yetişmek mümkün değil gerçekten.2016 bitmeden imza attılar resmen.Bu paletin renkleri güzelmiş bende beğendim.Alışverişe gitmeden sayende bilgi sahibide oluyorum canım.Güzel inceleme yazısı için teşekkürler.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @beğendimpaylaştım teşekkürler Şerifecim beğenmene çok sevindim :-)) Flormar gerçekten bizi şaşırtmaya ve sevindirmeye başladı umarım böyle devam eder :-))

      Sil
  6. Renklere bayıldım :) güle güle kullanın.

    YanıtlaSil
  7. Paletin renkleri çok hoşuma gidiyor. Söylediğin gibi en pahalı markalar bile tozutma yaptığından alıştık artık öyle farları kullanmaya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgider kesinlikle UD tozu dumana kattıktan sonra bunlar tozutmuş hiç önemli değil .-))

      Sil
  8. Renkler çok güzel, farklı bir markadan tam da aynı renklerde bir paletim var. Far fırçasına bakacağım mağazada. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sevda teşekkürler far fırçasını kaçırma derim ben yedekleyeceğim hatta..

      Sil
  9. Paletteki renkler mükemmel özellikle far bazı olmadan pigmentasyonu gayet güzel gözrünüyor. Karıştırma fırçasını merak ediyordum denk geldiğimde mutlaka alacağım, ellerinize sağlık <3 :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @mary baz olmadan biraz solar renkler sanırım ama tamamen gitmez baz ile harika duruyor akşama kadar.. fırça kesinlikle alınır ..:-)) teşekkürler..

      Sil
  10. Flormar'ın yeni koleksiyonunu gördüm lakin deneme fırsatını bulamadım İrem Hanım :) Benimde çok sevdiğim bir maskarası vardı satıştan kaldırdılar keşke stoklasaymışım demiştim o zaman fırçalarını yeni gördüm sitesine uğradığımda bakacağım ;) Güzel bir far paleti musmutlu günlerde kullanın ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gözdeninbloggünlüğü evet benim de şaşırdığım şey bazı güzel ürünlerin satıştan çekilmesi oluyor hep biz beğeniyoruz ama satılmıyor mu acaba diyorum.. fırça baya iyi olmuş ama bulursan al derim satıştan falan kalkarsa yazık olur.. teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  11. Bu karıştırma fırçası herkesçe çok övüldü, mutlaka alacağım!Dediğin gibi asla yeterince karıştırma fırçası olamıyor insanın =) Far paletini de beğendim ama şu anda ABH Modern Renessaince alabilme şartı olarak başka far almama kararı verdim, ama o güzel turuncu'ya içim gitmiyor değil.
    Hepsini güle güle kullan,
    Sevgiler!
    Zeynep

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @glamsight ahh o paleti ben de çok istiyorum ama instagramdaki fiyatı yüzünden alamıyorum çok pahalı hakikaten yoksa normal fiyatına bulsam hiç kaçırmam bayıldım o palete.. teşekkürler canım :-)) öpüyorum..

      Sil
  12. Bende bu paleti merak ediyordum birçok kişide görünce. Turuncu rengi harika duruyor ama diğer renkleri başka paletlerde de bulunan renkler, sırf turuncu rengi için alınabilir. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızıbaşlıkız bu paletin favorisi turuncu zaten diğer renkler çok bulunan renkler ama turuncu ile çok güzel uyum sağlıyorlar tabi..

      Sil
  13. turuncu renk çok hoş duruyor :) ama elimdeki paletlerin fazlalığından ötürü far almak bana yasak :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kozmetikpsikolojisi :-)) o yasak hepimize var da dinleyen kim...

      Sil
  14. Çok güzel renkleri varmış paletin.

    YanıtlaSil
  15. Far paletindeki renkler gerçekten çok güzel iyi günlerde kullan inşallah

    YanıtlaSil
  16. Farın renkleri şahane karıştırma fırçasını bir çok kişiden duydum alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sedefcoşkun fırça kesinlikle alınır bence..

      Sil
  17. O palet turuncu sayesinde oldukça sevildi bence, benim de gözüm turuncu da.. Fırçayı ilk defa bugün kullandım, diğer Flormar fırçalarına göre oldukça beğendim. Güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet ve umarım Flormar fırçayı satıştan çekmez 😊 Turuncu sayesinde Harika bir palet olmuş bence onun yerine başka doğal bir renk olmazmış yani teşekkür ederim canım 😊

      Sil
  18. güzel günlerde kullan canım
    ben de geçenlerde kullandım ilk defa çok sevdim özellikle en açık ton benim favorim oldu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lerzankara evet o güzel joker bir renk teşekkürler 😊

      Sil
  19. Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı kesinlikle öyle 😊😊

      Sil
  20. Renk tonları çok güzelmiş :) Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  21. Bu paleti şu turuncu renk için almayı istesem de artık fara ihtiyacın yok diyerek tutuyorum kendimi . Karıştırma fırçası konusunda ise çok kararsızım. Fırçam var ama hergün kullanılacak bir ürünü de uygun fiyata bulunca kaçırmamak olmaz diyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet fırça uygun fiyatlı ve kullanışlı bence alınır...:-))

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...