2 Kasım 2016

Flormar Back to School Koleksiyonu ilk Yorumlarım..

Flormar her sene bir kaç yeni koleksiyon çıkartıp biz makyajseverleri mutlu ediyor. Şimdiye kadar bir kaç koleksiyondan aldığım özellikle farlardan çok memnun kalmıştım. Son olarak çıkardığı 3 yeni koleksiyondan Eylül ayında çıkan ve genel olarak okul çağındaki genç kızlara hitap eden Back to School yani okula dönüş koleksiyonunu hem genel olarak hem  de 2 BB kremi ile inceleyeceğiz bugün.
Flormar Back to School Koleksiyonu
Koleksiyonda genç kızlara hiyap eden renklerde 3 lip balm, 2 BB krem, bir yüz yıkama jeli ve tonik, bir sivilce kremi, bir de maskara bulunuyor. 

Flormar Back to School Koleksiyonu

Lip balmları ve diğer ürünleri daha sonra ayrıca tek tek yazacağım. Bugünkü yazının konusu dediğim gibi BB kremler ama genel olarak bahsetmek gerekirse özellikle ambalaj açısından çok zevki düşünülerek tasarlanmış. Ekose desenini hep severdim zaten, bu koleksiyona da çok yakışmış. Lip balmlara kısaca bakarsak aslında bunlar balmdan ziyade tint olarak geçen hafif renkli nemlendiriciler. Mulberry renginin pigmenti daha kuvvetli olmakla beraber diğer iki renk oldukça hafif renkli.

Flormar Back to School Koleksiyonu

BB kremlere gelirsek, uzun zamandır BB veya CC yerine bildiğiniz baya kapatıcı, örtücü fondöten tercih ediyorum. Ama yine de yeni bir şey çıktımı da denemekten kendimi alamıyorum. O nedenle bu iki BB kremi önce kendimde daha sonra da okul çağında olmasa da benden daha genç 2 arkadaşımda denedik. 

Flormar Back to School Koleksiyonu

2 BB kremin biri Blur efekt yani mat ve pürüzsüz bir görünüm vermeyi hedefliyor. Diğeri yani anti blemish ise daha çok nemlendirmeyi, fazla yağı kontrol etmeyi hedefliyor. Yani her iki BB krem de genç ciltler için tasarlanmış aslında. Ama bu demek değil ki daha ileriki yaşlar da kullanamaz. Dediğim gibi benim tercihim fondötenden yana olduğu için yoksa benim de kullanmama uygunlar. En azından kullandığım süre içinde hiç bir aksi etkisini görmedim.

Flormar Back to School Koleksiyonu

İçerik olarak çok iyi değiller, Flormar'ın bu eksiğini en kısa zamanda gidereceğini umuyorum. Kullanmadan önce bütün fondöten ve BB kremler gibi iyice çalkalanması önerilmiş. Daha önceden Flormar'dan bir kaç fondöten denemiştim ve pek de memnun kalmamıştım.  Ancak bir süre önce çıkardıkları CC krem serisi mesela harikaydı. Bu BB kremler de o CC kremler ile çok benzer yapıdalar ve gayet başarılılar. BB ve CC kremler arasındaki farkı da merak ederseniz şuradaki yazıma bakabilirsiniz.

Flormar Back to School Koleksiyonu

Blur efekt cildime daha mat bir görüntü verirken, anti blemish daha ıslak ve canlı bir görüntü veriyor. Blur efektin parlama yapma süresi biraz daha uzun oldu. Her ikisinin üzerinden de bir sabitleme pudrası ile geçiyorum. 

Flormar Back to School Koleksiyonu

Her ikisinin de örtücülüğü benim için yeterli değil, ama genç ciltlere göre bence gayet yeterli bir örtücülüğü olacaktır. Mat görünüm istiyorsanız blur efekti, daha ıslak ve canlı bir bitiş için ise anti blemishi tercih etmenizi öneriyorum.

Koleksiyon şu anda Flormar'ın online satış sayfasında %24 indirimde görülüyor. Sanırım mağazalarda da aynıdır. Diğer ürünleri ise ayrı yazılar ile inceleyeceğiz.
Sevgiler..

49 yorum:

  1. Çok güzel bir yazı olmuş özellikle Lipbalm ürünlerinin deneyimlerini bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kitapgüzellik çok teşekkürler çok yakında yazacağım onları da...:-))

      Sil
  2. Ambalajları ile de çok keyifli bir seri çıkartmışlar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @saadetuslu evet ambalaja desene bayıldım ben de ..

      Sil
  3. Anti-blemish'i ben Beyza'ya hediye ettim; ama Blur Effect'i çok sevdim ve kendime sakladım. Verdiği mat olmayan satenimsi görünümü çok beğendim. Rengi de güzel uydu. Genç kızlar düşünülerek hazırlanmış, hedefine uygun bir seri olmuş, gayet beğendim o anlamda. Güle güle kullan İrem'cim, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik evet ben de öyle çok beğendim.. bende de blur efektin duruşunu çok beğendim sık sık kullanacağım onu gibi görünüyor .-)) teşekkürler canım :-))

      Sil
  4. ambalaj konusunda Flormar gerçekten harika iş çıkarıyor ama ürün kalite konusunda her zaman güvenemiyorum sende demişsin içerik konusunda kendisini acil düzeltmeli ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gülşahönen evet giderek o konuda da kendini geliştirecektir diye düşünüyorum kalite giderek yükseliyor çünkü..

      Sil
  5. İçerik olarak da keşke kendini geliştirse flormar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik evet inşallah en kısa zamanda yapar bence de..

      Sil
  6. Bi ben kaldım sanırım denemeyen bu seriyi. Ama direniyorum 😀 Güle güle kullanın 💐

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel bir yazı olmuş.Sizin gibi ben de ambalaj tasarımına bayıldım.Rujların tonları daha farklı olabilirmiş gibi geldi.Bordo yerine daha turuncumsu bir renk sanki daha iyi olurdu gibi.Ama yine de başarılı.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ledushca evet ambalaj desenleri çok sevimli :-)) genç kızlar için bordodan farklı bir renk daha olabilirmiş doğru ama bana çok uygun o renk :-)) teşekkür ederim..

      Sil
  8. Göze hitap eden bir koleksiyondu, suan yeni cikan comfort zone da oyle gercekten güle güle kullanin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @deneyenbayan evet çok zevkli tasarımlar yapmaya başladı flormar .. teşekkür ederim..

      Sil
  9. Blur Effect denemek istediğim ürün bu seriden.Emeğinize sağlık bilgilendirici olmuş yazı.

    YanıtlaSil
  10. Gerçekten de ambalajı harika tasarlanmış...

    YanıtlaSil
  11. flor marın ojelerını genelde cok kullandım başka bir urunu hiç denemedim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lezzettramvayı evet ojelerini ben de severek kullanıyorum..

      Sil
  12. Cok incelemek istedigim bir koleksiyondu ama bir turlu yolum dusmedi magazaya indirimi haber vermen iyi olmus bakacagim az sonra:)))

    YanıtlaSil
  13. Bu seri çok akıllıca :) Okul makyajı diye bir şey var artık, ambalaj ve tasarımına da bayıldım. Bir tek blur effect ilgimi çekmişti onu da kuru cildime iyi gelmez diye almadım. Güle güle kullan İrem'cim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır evet artık okula giderken makyaj yapılıyor inanılmaz bence ama doğru yani.. teşekkür ederim canım :-))

      Sil
  14. Koleksiyon genç kesime hitap ettiği için hafif yapılı ürünler tercih edilmesi güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
  15. ambalajı için bile almayı düşündüğüm bir seri gerçekten :) lip balm yorumlarınızı da bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @eminekanak evet lip balmlar özellikle çok şirin .. yorumların en kısa zamanda gelecek :-))

      Sil
  16. Flormar gün geçtikçe kendini aşıyor. Kuru ciltli olduğumdan mat etkiden biraz korksam da mağazada bulabilirsem denemek istiyorum. Güle güle kullan İrem ablam <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sinempehlivan teşekkürler canım gerçekten başarılı seriler çıkarttı Flormar son zamanlarda..

      Sil
  17. Ben bu serinin blur effect bb sini aklıma yazmıştım ama yılbaşına da bulurum umarım diyorum ya da Flormar şöyle güzel bir genel indirim yaparsa yeni mat koleksiyonundan da bir kaç parçayla alabilirim gibi😊😊 Fondötenin görüntüsünü bbler vermiyor ama ben hala o ideal görüntüye alışmamaya çalışıyorum İrem Hanımcım😌 Öpüyorum❤️❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırmızırujlublog yılbaşına kadar kesinlikle indirim olur ve aradıklarımızı online da olsa alırız gibi geliyor bana :-)) çok haklısın fondötenin yerini hiç bir şey tutmuyor bence de :-)) sevgiler..

      Sil
  18. Güle güle kullan İrem'cim.BB serilerine ve lip balmlarına bayıldım bende :)

    YanıtlaSil
  19. Yanıtlar
    1. @yelizinkeşifleri :-)) çok tatlı bir koleksiyon..

      Sil
  20. Flormar çok cicili bicili bir koleksiyon çıkarmış. Hediye olarak dusunebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @filmgündemi evet özellikle de genç kızlar için çok uygun hediye olur..

      Sil
  21. Böyle amaca uygun ambalajlar görmek beni çok mutlu ediyor.
    Ben de yazık ki özellikle kış mevsiminde kapatıcılığı olan ürünler tercih ediyorum. Bu seriden alabileceğim sanırım dudak ürünleri olacak günlük hafif makyaj için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @hüzünsarısı evet ben de kapatıcı fondötenleri tercih ediyorum bunları hafif makyaj istediğim zaman kullanıyorum artık :-))

      Sil
  22. ürünler gerçekten çok güzel guılu gule kullanın

    YanıtlaSil
  23. Güle güle kullan cnm Flormar kendini aştı!:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...