24 Haziran 2016

LA Girl Pro.Conceal Kapatıcı..

Göz altlarını kapatmak ve sabitlemek herkesin sorunu, yaşı çok genç bile olsa uyku, beslenme veya tamamen yapısal olarak göz altları şiş veya mor olabilir. Göz altınız iyi görünmezse yapılan makyaj da kendini göstermiyor maalesef. Benim de uykusuzluk kaynaklı göz altım sürekli hafif mor ve şiş durumda, hadi şişlik gidiyor ama morluğu mutlaka kapatmam gerekiyor. Bu bakımdan yeni ürünler deniyorum hep daha iyisi olur mu diye, Amerika'nın meşhur L.A Girl markasının yine en meşhur ürünü Pro.conceal ile de instagram vasıtası ile tanıştım. 
La Girl Pro.Conceal Kapatıcı
Pek çok blogger/vloggerın ortak ürünü olarak dikkatimi çekti, özellikle de L.A.Girl Pro.Conceal orange corrector bu serinin en ünlü ve en tercih edilen renklerinden biri. Gerçekten instagrama bakarsanız bu turuncu renkli kapatıcı ile göz altları mucizevi bir şekilde kapanıyor. Ama bakalım öyle mi?

La Girl Pro.Conceal Kapatıcı

Bende şu anda 2 rengi var, biri natural, diğeri orange. İçerikleri aynı, pek iç açıcı değil, bol miktarda paraben bulunuyor. Öte yandan fiziki güneş koruması mevcut. Gramajı çok az hemen bitecekmiş gibi bir his uyandı bende.

La Girl Pro.Conceal Kapatıcı

Ucunda uygulama için minik fırçası var. Yumuşak bir şey değil, sadece ürünü alabilirsiniz bu fırça uygulama yapıp ürünü yedirmeye uygun değil. 

La Girl Pro.Conceal Kapatıcı

Hem natural hem de orange renkleri mat, içlerinde hiç bir ışıltı veya parlaklık yok ama natural rengi oldukça aydınlık görünüşlü bence. Önce corrector olan orange rengini uyguluyorsunuz. Bu arada bu rengin çok azı yeterli, yanılıp da bol bol sürerseniz dağıtmakta zorluk çekiyorsunuz. En iyi uygulama ürünü göz altına sürdükten sonra parmak veya ıslak bir BB yardımı ile ve tampon hareketlerle yapılıyor. Bu arada gerçekten Beauty Blender demek istiyorum çünkü böyle ürünleri en az içine çeken sünger o bence.  Orange correctoru pıt pıt uygulayıp yedirdikten sonra ( bu arada tamamen yedirmiyorum ben bir miktar turunculuk kalıyor ) üzerine natural veya herhangi istediğim başka bir kapatıcıyı uyguluyorum. Bu şekilde göz altı morlukları tamamen değilse bile oldukça güzel kapanıyor ve beni gün boyu idare ediyor. Tabi üzerine mutlaka ince bir sabitleme pudrası geçiyorum.Çizgilere dolma yapmıyor ve oldukça da kalıcılar.  Natural renginin de kapatıcılığı tek başına gayet iyi bence. Ancak bana göre biraz kuru yapıdalar altına çok iyi nemlendirmek istiyor.

Türkiye'de bulunmayan L.A. Girl Pro.conceal kapatıcıları ben instagramda sürekli alışveriş yaptığım @pelliniofficial'dan aldım. Şu anda sayfasında çeşitli tonlarda L.A. Girl kapatıcılar satışta. Ben natural rengini bir daha almayacak olsam da orange correctorü sürekli alacağımı düşünüyorum. Çünkü daha önce denediğim diğer markalara ait turuncu renkli correctorlardan çok memnun kalmadım. Yerine bulana kadar almaya devam.
Sevgiler..

52 yorum:

  1. natural rengini bende çok sevdim... blogun harika audrey ne ihtiyacım varsa çoğunu incelemişssin <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @alakadın çok teşekkürler :-)) yazıların gerçekten işe yaradığını bilmek harika bir şey :-))

      Sil
  2. Uzun süredir Bobbi Brown'dan o kadar memnunum ki, başka bir corrector bakmayı hiç düşünmemiştim. LA Girl, makyaja meraklı olan herkesin duyduğu bir marka sanırım, kapatıcıları bizde çok ünlü... Turuncu olanı ben de merak ettim. Mutlulukla kullanın İrem Hanım <3 <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @kırımızırujlublog teşekkürler canım .-)) şu bobbi brown ı bir ben denemedim sanırım çok meraktayım ve deneyeceğim :-))

      Sil
  3. hakkaten miniklermiş ama çabucak biterler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ümrantuncer bence de çok uzun ömürlü olmayacaklar...

      Sil
  4. Bütün markaların ürünlerinde nerdeyse paraben mevcut. Ypk denilse bile içeriklerinde gösterilmediği halde bana kalırsa var. Ama kozmetik ürünlerini kullanmadan da edemiyoruz :) bence naturali güzel diğerini kapatmak zor olabilir turunculuğundn dolayı. Güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @yeşimyıldırım teşekkürler :-)) paraben yoksa da başka bir koruyucu oluyor ne yazık ki bu sefer de.. artık en az zararlı olanını seçiyoruz..

      Sil
  5. Kuru yapılı kapatıcıları hiç sevmiyorum ki göz altlarım kuru olmadığı halde çok yapay durduğu için sevmiyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ceydakrhn evet iyi nemlendirilmezse baya bir kuruluğa ve kötü görüntüye sebep olabiliyorlar..

      Sil
  6. duymadığım , bilmediğim marka ve ürünleri sayende öğreniyorum... güzel paylaşımların için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @soslubadem vallahi ben de instagram sayesinde duydum :-)) sonra da almadan duramadım :-D

      Sil
  7. sayende daha neler öğreneceğimmm😍 iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil
  8. Yanıtlar
    1. @şafakkaredeniz sağol Şafakcım güvenin için :-))

      Sil
  9. I heard a lot of good things about this product, have good day

    http://elegant-e.blogspot.com/
    https://www.instagram.com/elegant_e_blog/

    YanıtlaSil
  10. Yeni markalar öğrenmek ne güzel. Bu güne kadar kapatıcı pek kullanmadım ama ufaktan başladım artık. Deneyeceğim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan kapatıcı olmazsa olmazım göz altlarımı başka türlü düzenleyemiyorum çünkü..

      Sil
  11. Göz altı maalesef benim için de sıkıntı. Düzenli uyku uyayamadığım için sanırım gün geçtikçe daha da yorgun görünüyor gözlerim. :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @renklipastasepeti evet aynen ben de öyle maalesef .-((

      Sil
  12. Güle güle kullan, ben de merak ediyorum bu kapatıcıları.

    YanıtlaSil
  13. Ben daha çok ışıltılı seviyorum. Mat ise sevmezdim galiba :) teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @leydiblog evet biraz mat ama üzerinden loreal lumi magique veya catrice light reflecting pen gibi bir ürünle geçilip aydınlık görüntü verilebilir..

      Sil
  14. Golden Rose'un yeni çıkardığı corrector paletindeki turuncu rengi deneme fırsatınız oldu mu? LA girl ile karşılaştırmasını çok merak ediyorum çünkü. Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzellikköşem yok denemedim .. önce biraz yorum yapılmasını bekleyeceğim hakkında daha sonra alabilirim paleti..

      Sil
  15. Ben çok vlogger videosunda gördüm. Hkkaten mucizevi bir kapatıcı. Merak ettiğim bu vloggerlar üstüste sürüyorlar acaba bi süre sonra katman ya da çatlama oluyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @nilgünaydın yok olmuyor ben nemlendiricimi sürüyorum daha sonra turuncu ve başka bir kapatıcıyı üst üste uyguluyorum o konuda bir sıkıntı yaşamadım..

      Sil
  16. Teşekkürler tavsiye için. Henüz kullanmaya başlamadım. Clinique markasının kapatıcısını aldım ama henüz kullanmaya başlamadım. Bu tarz ürünlerin cildi yıpratmasından korktuğum için özel davetlerde kullanmayı planlıyorum ;))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @neşelisüsevim cilt bakımı ihmal edilmezse herhangi bir sorun yaşanmıyor göz kremini ihmal etmeyin..

      Sil
  17. Bu urunu ben de merak ediyorum, hatta bir ara online siparis etmeyi dusundum ama cilt tonuma uyup uymayacagidnan emin olamayip vazgectim. Bir yerlerde kardima cikarsa deneyecegim mutlaka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @onorr hımm sana da natural rengi olur bence :-)

      Sil
  18. Corrector kullanmadan bazen makyaj bile yapamıyorum :) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gizemgürler ben de öyle oldum eskiden ihmal ederdim ama çok gerekliymiş.. teşekkürler :-))

      Sil
  19. La girl kapatıcıdan memnun kalmıştım ama bu turuncu correctorda baya ilgimi çekti .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @matmazelgreen turuncu corrector bence başarılı bir ürün diğer kapatıcının yerine başka bir ürün de konulabilir yani diye düşünüyorum..

      Sil
  20. Güle güle kullanın bir çok marka ve ürünleri sayenizde öğreniyorum teşekkürler

    YanıtlaSil
  21. Renkler çok güzel iyi günlerde kullanın.

    YanıtlaSil
  22. Orange olanı çok feci aklıma soktun İrem. Bende Ivory rengi var ve ilk sürdüğümde "ay bu yapı dağılmaz bile" diye düşünüp nasıl dağıldığını ve cilde oturduğunu görünce çok şaşırmıştım. Pudrasız bile epey sabit kalıyor bende ve göz altlarımı çok güzel toparlıyor. Yapısı çok yoğun olduğu için her gün kullanmasam da çok seviyorum. Güle güle kullan sen de :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik :-))) ben de orange'ı denediğimde bu mümkün değil dağılmaz demiştim ama çok güzel dağılıyor ve cilde tam oturuyor.. eğer Türk firmaları doğru dürüst bir orange corrector çıkartmazsa benim sürekli alacağım budur artık.. teşekkürler canım :-))

      Sil
  23. Şu kapatıcı kullanmayı bir türlü öğrenemedim ben, bir gün olacak :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @gökçebağtır kapatıcı neyse kremi ihmal etme ama :-)))

      Sil
  24. Bu ara Bobbi Brown kullanıyorum ben de, ilk defa pembe alt tonlu denedim ama çok başarılı buldum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @sihirlimavi o bobbi brown'ı denemeliyim ve beğenirsem de benim olmalı :-)))

      Sil
  25. Gerçekten ayrıntılı bilgiler. Açıkcası benim bir ürün almama gerek olmadan kızım düşünüyor. Sizin görüşlerinizle aynı kızımın anlattıkları.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @birgülerdoğan :-)) kızınızla tanışalım bir gün o zaman...

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...