17 Ekim 2014

The Balm Nude Dude palet..

Gratis'in yaptığı Kurban Bayramı indiriminde yaptığım alışverişten burada bahsetmiştim. Bu alışverişin tabi sonradan en sevdiğim parçası da son anda almaya karar verdiğim The Balm Nude Dude palet oldu. Zaten Nude Tude paletimi de bulamadığım için bu palet bana bonus oldu arada.
Bütün The Balm ürünleri gibi kalın karton ambalajının yine kartondan bir koruyucusu var ve üzerinde de tatlı bir pin-up kızı yer alıyor.



Ama pin-up kızları ile ilgimiz burada bitiyor ve yerine yakışıklı ve kaslı erkekler geliyor bu seferki palette. Renkler kesinlikle Tude'a göre daha değişik, daha ışıltılı ve bence daha baskın renkler. 

6 ışıltılı, 6 mat renk var. Renklerin hepsinin pigmentasyonundan memnun kaldım. Sürerken biraz tozlanma yapıyor ama gözümde herhangi bir dökülme yaşamadım. 

Fearless şimdiden her makyajda baz olarak kullandığım joker bir renk oldu, üstelik bu farın yapısı daha sert, o nedenle tozlanma olmuyor. Zaten tozlanma daha çok ışıltılı olan renklerde var.

Bu paleti almama sebep olan iki renk de burada işte, flirty ve funny. Bu arada diğer palette bütün isimlerin "S" ile başlaması gibi bunda da bütün isimlerin "F " ile başladığını da fark etmişsinizdir. Ayrıca yine esprili bir şekilde yakışıklılarımızın  özelliklerini tanımlayan sıfatlar seçilmiş.

Diğer palette, hatta bütün paletlerde yer alan çift taraflı fırça burada da var. Bu fırçayı ancak kaş doldurma için kullanıyorum ben. 

Bütün renkleri tek tek swatchlamadım, görmekten bıkmışsınızdır ama en sevdiğim iki rengi değişik ışıklarda göstermek istedim.
Funny ve flirty güneş altında daha ışıltılı hatta metalik görünüyor.

 Gölgede bile flirty'nin içindeki altın rengi geçişler bariz şekilde belli ve bu geçişe gerçekten bayıldım ben. Her türlü makyajda kullanılabilecek bir renk olmuş bu bence.

Sonuç olarak %50 indirimi ile 29.90 TL.'ye aldığım bu palet favori malzemelerim arasına girdi bile. Bu bayram indiriminde arayan çoğu kişi paleti bulamadı ama bir sonraki indirime rafların daha dolu olacağını sanıyorum.
Sevgiler..

14 yorum:

  1. Güle güle kullan canım :) Funny gerçektende istediğin kadar varmış.Çok güzel bir rengi var inanılmaz beğendim bende.Diğer renklerde güzel göründğ gözüme.Hiç cezbetmemişti ama sanırım bir daha ki indirimde gözlerim bu paleti arayacak.Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @tipikterazi.. teşekkürler gerçekten güzel renklermiş.. ben de son anda buldum paleti bir sonraki indirime umarım bulursun :-))

      Sil
  2. Ben de aldim ama su ana kadar sadece 1 kez kullanabildim. Elim her indirimde Nude Tude'a gidip geliyordu ama bir turlu icime sinmemosti renkleri. Bu paletr ise kesinlikle bayildigimi itiraf etmeliyim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @balböceğiilekozmetik.. aldığım ilk hafta sürekli bunu kullandım şimdi biraz ara verdim sıkılmamak için..:-))

      Sil
  3. ben kaçırdım ah ah ama çok güzelmiş renkleri güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ebrugüzey.. teşekkürler canım bir sonraki indirime kısmet o zaman diyelim :-))

      Sil
  4. Ah ah indirimde bulamadığım ve çok da almak istediğim bir paletti kendisi, tude bende de var ve severek kullanıyorum ama bundaki flirty e hayran oldum :)
    ilk indirimde alacaklar listemde oldu kendisi, yazı için de ellerine sağlık canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @lifeofyasmina.. beğendiğine çok sevindim.. evet bir sonraki indirimde kesinlikle alınır bu palet :-))

      Sil
  5. Ben de bu indirimi kaçıranlardanım.. Eger yılbaşından önce bir %30 %40 indirim gelirse The Balm göz grubuna kesin kaparım gibime geliyor :)) naked 3 hastalığımı bu dudelar dindirir ancak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vintagewitch ah kesin gelir diye düşünüyorum ben de California mini paleti alacağım daha zaten :)

      Sil
  6. Ay nude dude u kapan şanslılardan biriyim bende ama henüz ellemeye kıyamadım. Şimdilik bakışıyoruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @whitepearl :)) kullanınca çok seveceksin kesinlikle

      Sil
  7. İnternette bakınca beğenmedim ama gidip mağzada mıncıkladığım zaman flawless rengine asık oldum sanırım :) güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @melonunojeleri haha aynen ben de öyle oldum önce beğenmedim sonra peşine düştüm paletin ..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...