18 Ekim 2014

Mim: 2015 Yılından Neler Bekliyorum?

Evet uzun zamandır mim yapmıyordum, üstelik bu mim için de biraz erken sayılabilir ama olsun sevgili herşeydenbirtutam beni mimlemişse, erkenden yaparım ben de. Bu liste biraz wishlist biraz beklentiler, umutlar karışık olabilir.







En önemli dileğim, beklentim 2014'de aldığım ve etkisi hala süren kötü bir haberin üzerimdeki etkisinin artık bu yıl geçmesi, benim duruma alışmam ve hayatıma daha güzel bir şekilde devam etmem..


Bundan başka tabi en önemli dileğim 2016'da üniversite sınavına girecek olan oğlumun motivasyonunu kaybetmeden çalışmaya devam etmesi ve sonuç olarak istediği, hayal ettiği bölümü kazanarak hobisini mesleği haline getirmesi.


Öyle başkaca da çok belirgin bir beklentim yok, her zamanki konular gerisi, sağlıklı olalım, mutlu olalım, güzel bir tatil geçirelim, arkadaşlarımızla bol bol görüşüp gülelim eğlenelim. Ama iş wishliste gelirse tamamen değişiyor tabi. Öncelikle TR'de olmayan Tarte, Hourglass, Catrice, Kiko, Sleek gibi  bir sürü markanın Türkiye'ye gelmesini istiyorum ve tabi yurt dışı kozmetik alışverişi de serbest bırakılsa iyi olur artık. 


Evet wishlistimin en tepesinde Hourglass ambient lighting palet yer alıyor. Bunu bir şekilde ele geçirmem lazım.

İkinci olarak Sigma'nın yeni çıkartacağı 3D fırçalardan istiyorum, hepsini istiyorum. Neyse ki Kozmela bunları da getirteceğini duyurdu da içim rahat gelir gelmez alacağım çünkü.
Fırçalar hakkındaki ilk yorumları ve bir de videoyu buradan görebilirsiniz.

Bunların dışında şimdilik önemli bir isteğim yok gibi görünüyor, tabi 2015 yaklaştıkça daha detaylı bir wishlist yazacağım, o listeye başka eklemeler de olacaktır.
Mimi de beni okuyan bütün blogger arkadaşlarıma yolluyorum, herkesin dilek ve istek listeleri yapılmaya başlansın bakalım.
Sevgiler..


*Resimler Google'dan alıntıdır.


6 yorum:

  1. İstediğin her şeye gönlü rahat bir şekilde ulaş inşallah, kaygıların hafiflesin mutlu bir sene olsun.baküye de tarte gelsin noooolurrrr:( hourglass müthiş

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @güzelEzade inşallah canım hepimize iyi bir sene olsun bütün isteklerimizi alalım :)

      Sil
  2. Yaptığın için çok teşekkür ederim.Keyifle okudum.

    Türkiye'de olmayan kozmetikler içinse derin bir ah çekiyor ve keşke,keşke diyorum.:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @zehra rica ederim çok zevkli bir mimdi :) umarım bütün markalar gelsin bence deee :)

      Sil
  3. Dileklerinizin gerçekleşmesi dileğiyle..

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...