30 Ağustos 2014

Toni&Guy Sea Salt Sprey..

Toni&Guy sea salt sprey yani deniz tuzu etkili saç spreyini özellikle bu yaz döneminde pek çok blog/vlog'da gördük. Genelde saçıma bakım spreyleri/kremleri dışında bir şey pek kullanmıyorum ama bu ürün kutulardan birinden gelmişti, o nedenle ilk geldiğinde biraz denemiş ve sonra sevmemiş ve bırakmıştım.
Tatile giderken bir daha deneyeyim diye bunu da aldım yanıma. Zaten saçlarım kısa olduğu için bu spreyin amacı olan denizde ıslanmış da buklelenmiş gibi görüntüyü pek vermiyor. Ama bu sefer duş sonrası saçımın suyunu alıp, nemli saçın sadece uçlarına sıktığımda fena bir görüntü almadım. O nedenle de yazlıkta sürekli kullandım bunu. 

Yazlıkta, yaz saçı olarak memnun kalsam da bu bittikten sonra, kış aylarında özellikle alıp kullanacağım bir sprey değil. Belki önümüzdeki yaza böyle bir minik boyunu bulursam alabilirim.

Uzun ve hafif dalgalı saçların hatta ince telli saçların memnun kalacağı bir sprey bu, kalın telli, kabarık saçlara da yaramayacağını düşünüyorum.
Sevgiler..

10 yorum:

  1. Uzun zamandır merak ettiğim bu spreyi kalın telli ve kabarmaya müsait saçlarım için almayı planlıyordum.Yorumundan sonra artık almam sanırım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @fikizşahin.. Kalın telli saçlara çok yeterli olacağını sanmıyorum canım :))

      Sil
  2. bu markadan degil ama bumblebumble markasindan vardi bende tuz spreyi ve benim saclarim dalgali/kivircik ve cok kötü kurumuslardi. Sanirim dümdüz saci olanlar daha memnun kaliyor bu tür ürünlerden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @vivamakyaj.. evet uçları hafif dalgalı saçlarda inanılmaz işe yarıyor örneklerini utube videolarında görmüştüm..

      Sil
  3. Hah, benim saçlarım da tam olarak ara boy, ince telli ve uçlarında kalmış/kalmamış arası bir su dalgası var (1,5 sene önce yaptırmıştım). Bu halde harika sonuç aldım bütün yaz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @başakçelik.. aa evet senin saçında iyi durmuştur..

      Sil
  4. evet ya ben de aynı fikirdeyim hiç deniz tuzu spreyi kullanmamış olmama rağmen. normalde saçlarım katır kutur bir de bunu kullansam iyice dolaşık saçlarım olacakmış gibi geliyor. Zaten denizden çıkınca da saçlarım inanılmaz kuru ve dolaşık oluyor. :P

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @dofadofa.. benim de öyle oluyor mutlaka krem ve açıcı sprey kullanıyorum ki saçlarım kısa bir de uzun olsa ne olurdu acaba..

      Sil
  5. Hafif dalgalı ince ve cansız saçlarıma süper geliyor :) seviyorum bu ürünü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @senadursun.. evet senin saçında harika duracaktır tam sana uygun bir ürün bence..

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...